İşyerimm ve ortamm

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Ben bir işyerinde2,5 yıldır çalışıyorum.işyerimde bana işimi öğreten babam yaşlarında bir abi var Allah razı olsun çok yardımcı oldu bu konuda birşey diyemem ancak bazı değişik huyları var
Şöyle ki benim yanıma bir bayan başladı baya oldu ben ona iş gösteriyorum ama o abi benim göstermemi pek istemiyor,biz bayanla oturalım onu masasına çağırıyor onun masasında oturalım istiyor,ben gitmek istemeyincede surat asıyor iş vermek istemiyor hep o bayanla muhabbet ediyor
Ben işi öğrendim kendi masamda çalışmak istiyorum ama iş dağılımı yapılmadığı için o bayan benim hep yanımda ve o çok konuşkan abiyle muhabbet ediyor bende çok konuşmak istemiyorum bu kez abi bana surat asıyor sıkıldım surat çekmekten dediği olsun istiyor
işi bırakmayı bile düşünüyorum çok sıkıldım kendime güvenim olmuyor sonuçta kaç saat yan yanayız ben ne yapıcam

Konumu önemsiz geldi sanırım

babam yasında demişsin ama babandan cok yu goz olmussun gbi.İş ogretebilir.Gösterebilir.Ama surat asmak nedir.cocuk gibi.Ne munasabet.Gitsin camasır ipine assın.Onemseme dicem de o da degıl yok yok mesafe koy.oyle boyle degil kmlerce hemde.Hem yasıtınız degıl onunla taakılmaktan sıklmıyormusunuz.

Valla benzer sorunları ben de yasiyorum kaldi ki isi öğrendiğim halde ben artık takmiyorum isimi yapar geçerim hic takma onlar konussun sen kendince takil
Ayrıca yasin kac bilmiyorum ama tavsiyem yasi kac olursa olsun, is yerinde abi abla muhabbetlerini sevmem hanım bey hitaplari iyidir, ne cok resmi ne cok samimi ;)

Valla benzer sorunları ben de yasiyorum kaldi ki isi öğrendiğim halde ben artık takmiyorum isimi yapar geçerim hic takma onlar konussun sen kendince takil
Ayrıca yasin kac bilmiyorum ama tavsiyem yasi kac olursa olsun, is yerinde abi abla muhabbetlerini sevmem hanım bey hitaplari iyidir, ne cok resmi ne cok samimi :KK66:
Yaşım 30 burda herkes birbirine abili ablalı konuşuyor fakat dediği olmayınca bana iş vermiyor bende vermesi için mecbur gidiyorum

Yaşım 30 burda herkes birbirine abili ablalı konuşuyor fakat dediği olmayınca bana iş vermiyor bende vermesi için mecbur gidiyorum
Benim is yerinde de öyle, yasit olanlar da isimle hitap eder ama ben herkese hanım /bey derim o yuzden bana da mecburen ismimle hitap etmeye cekinirler ;)
Ya açıkca sor ya da hic tinlama

babam yasında demişsin ama babandan cok yu goz olmussun gbi.İş ogretebilir.Gösterebilir.Ama surat asmak nedir.cocuk gibi.Ne munasabet.Gitsin camasır ipine assın.Onemseme dicem de o da degıl yok yok mesafe koy.oyle boyle degil kmlerce hemde.Hem yasıtınız degıl onunla taakılmaktan sıklmıyormusunuz.
Bulunduğum yerde bayan yoktu muhabbet iyiydi ama şimdi her gün her gün konuşucak konuda kalmıyor bayan gelince onunla samimi oldum bu kez onunla konuşalım istiyor bayanın yanına gidip muhabbet ediyor baba surat asıyor çok sıkıldım mesafe koyunca iş vermiyor yanımdaki bayana veriyor

Benim is yerinde de öyle, yasit olanlar da isimle hitap eder ama ben herkese hanım /bey derim o yuzden bana da mecburen ismimle hitap etmeye cekinirler :KK66:
Ya açıkca sor ya da hic tinlama
Daha önce sordum benim masamda yap diyor 2buçuk senedir sıkıldım artık kendi sorumluluğum olsun istiyorum

Daha önce sordum benim masamda yap diyor 2buçuk senedir sıkıldım artık kendi sorumluluğum olsun istiyorum
X bey ya da abi, ben isi ogrendim kendi masamda yapabilirim.de net ol emin ol seni yumusak gorduklerinden ustune geliyorlar

X bey ya da abi, ben isi ogrendim kendi masamda yapabilirim.de net ol emin ol seni yumusak gorduklerinden ustune geliyorlar
Haklısın dedim tartıştım ama o memur olduğu için hep onun dediği oluyor çok bunalımdayım takmayınca hiç iş vermiyor iş yapmadan duramıyorum masasına gitsem hep muhabbet etmek istiyor alışıyor yanımdaki bayanı masasına çağırıp iş anlatıyor ben kabak gibi kalıyorum

Bana bos yere canını sıkıyorsun diye düşünüyorum bırak is vermesin az bos takıl nasilsa isleri halledemeyince yardim isticek ;)
Tecrübeyle sabit :) ben de bos durmayi sevmem ama herseyi ustune alınca da altinda ezilecek kivama getiriyorlar buna çare de umursamamak ;)

Bana bos yere canını sıkıyorsun diye düşünüyorum bırak is vermesin az bos takıl nasilsa isleri halledemeyince yardim isticek :KK66:
Tecrübeyle sabit :) ben de bos durmayi sevmem ama herseyi ustune alınca da altinda ezilecek kivama getiriyorlar buna çare de umursamamak :KK66:
Teşekkür ederim

Back
X