Selam kızlar ben bir yerde sekreterlik yapıyorum üçüncü seneye girdim normalde beni ya telsizle arar ya da huvese diye cagirirdi.İki haftadır zil butonu almış benim yanımda o butona basınca alarm çalıyor on saniye kadar yani gülsem mi ağlasam mı bilemedim gerçekten.İlk defa böyle birşey gördüm misafirler bile şaşırıyor yani alt tarafı telsizden aramak ya da şirket cebinden aramak cok mu zor.
Gerçekten komik ötesi gülünç yani maaşa doğru dürüst zam yok yol parasi 100 lira o kadar zamlara rağmen her zaman bir tık iyisi daha vardır derler ya sizce de haksız miyim kızlar bir patron niye böyle yapar Allah aşkına .
cok komikmis cidden. ama bu onun kalitesini gosterir. ben ziyaretci olarak gelsem, durumu gorsem ona gulerim, size de destek olurum. takilmayin bence, şahsi algilamayin, onun basitligine verin
)ya bizim müdür yaptı aynı şeyi.
Zil taktırdı.
Hizmetli personeli bu şekilde çağırıyor.
Tövbe Yarabbi pavlovun köpeği gibi.
Çok tepki çekmişti ama işte hala devam...
gebito
aynen canım misafirler bile şaşırıyor zaten anlamsız ve gereksiz tele alo demek çok zor degil iki senedir neden yapmadi biraz kibirden kaynaklı ben de yazın kesinlikle başka bir yere girme düşüncem var o yüzden bir üç ay dişimi sikacagim zaten yol parası 100 lira maaş zammı da iyi değil o yüzden sıfır bir yere girsem belki daha iyi olacak tedbil i mekanda ferahlık vardır derler galiba öyle