- 29 Ekim 2017
- 1.409
- 380
- 123
Selam kızlar ben dört aydır is ariyordum sekreterlik yapıyordum bir aydır bir gümrük firmasında sekreterlik yapıyorum.Bu salı çıkış saatimiz altı ben altıya yirmi kala patron erken çıkmıştı dört gibi ben de onun odasını kontrol etmeye gittim ışıkları klimayi kapatmış mi diye telimi masanın üstüne bıraktım bir geldim telefon yok kızlar huvese bir yerde unutmussun dediler ben de ilkten belki patronun odasında mutfağa gittim belki orda bırakmış olabilirim dedim kamera kayıtlarında genç bir çocuk benim patronun odasında olduğumu gorunce telefonu alıp çalıyor polise gittim isyerine polis geldi görüntüleri cd ye kaydedip ifade verdim.Bu Plaza bir senelik bir Plaza dışarda güvenlik bekçi var bir adam Muhasebedeki kadın da sen sus ben onlara telefon aldiririm dedi abi kardes sirketin sahibi küçük olan akşam işyerinden çıkarken sen telefon alma ben alırım dedi.Ama alır mı bilmiyorum telefon sonuçta onlarin işyerinde çalındı.Bazı yerlerde binanın girişinde kimliği alıp kart veriyorlar turnikeden geçip yukarda hangi firmaya gelmişse öyle yukarıya alıyorlar.Daha güvenli oluyor.Cuma günü buton yaptirdilar dışardan biri giçmek isterse ben basarsanız girebilir personel de kartını okutup giriyor.Hayatta inanmazdim işyerinde telim çalınacak sizce bunlar telefon alır mı ?gerçi benim umudum yok ama .Bu arada Çalınan telefon ablamin eski teliydi benimki servisteydi geçici olarak aldım yani Çalınan tel ablamin eski telwfonuydu.Benim telde Servisten geldi ama yine sorun devam ediyor anakartinda sorun var