İşyeri cep telefonum calindi

huvese

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.409
380
123
Selam kızlar ben dört aydır is ariyordum sekreterlik yapıyordum bir aydır bir gümrük firmasında sekreterlik yapıyorum.Bu salı çıkış saatimiz altı ben altıya yirmi kala patron erken çıkmıştı dört gibi ben de onun odasını kontrol etmeye gittim ışıkları klimayi kapatmış mi diye telimi masanın üstüne bıraktım bir geldim telefon yok kızlar huvese bir yerde unutmussun dediler ben de ilkten belki patronun odasında mutfağa gittim belki orda bırakmış olabilirim dedim kamera kayıtlarında genç bir çocuk benim patronun odasında olduğumu gorunce telefonu alıp çalıyor polise gittim isyerine polis geldi görüntüleri cd ye kaydedip ifade verdim.Bu Plaza bir senelik bir Plaza dışarda güvenlik bekçi var bir adam Muhasebedeki kadın da sen sus ben onlara telefon aldiririm dedi abi kardes sirketin sahibi küçük olan akşam işyerinden çıkarken sen telefon alma ben alırım dedi.Ama alır mı bilmiyorum telefon sonuçta onlarin işyerinde çalındı.Bazı yerlerde binanın girişinde kimliği alıp kart veriyorlar turnikeden geçip yukarda hangi firmaya gelmişse öyle yukarıya alıyorlar.Daha güvenli oluyor.Cuma günü buton yaptirdilar dışardan biri giçmek isterse ben basarsanız girebilir personel de kartını okutup giriyor.Hayatta inanmazdim işyerinde telim çalınacak sizce bunlar telefon alır mı ?gerçi benim umudum yok ama .Bu arada Çalınan telefon ablamin eski teliydi benimki servisteydi geçici olarak aldım yani Çalınan tel ablamin eski telwfonuydu.Benim telde Servisten geldi ama yine sorun devam ediyor anakartinda sorun var

Öncelikle geçmiş olsun. Zaten eski bir telefonmuş. Yeni olsa bile iş verenin size telefon olması bence çok yersiz. Sonuçta sizin kişisel eşyanız , sorumluluğu size aittir

Sorumlulugu bana ait ama güvenlikten kaynaklı oldu herkesin telefonu masanın üstünde duruyor neden telefon alicaz dediler peki

Anladığım tek şey telefonunuzun çalındığı. (Onu da konu konu başlığından anladım)
Öncelikle geçmiş olsun. Polisin cevabını bekleyin. İşverenin telefon alması da bana garip geldi.

Muhasebedeki bayan önce ben onlara aldiririm sen alma dedi telefon olay onların işyerinde güvenlikten dolayi meydana geldiği için onlar o yüzden ben alırım dedi güvenlik yeterli olsaydı telefon calinmazdi

Zaten yedek telefonmuş alıp almamalarını neden bu kadar sorun yaptınız ki? Alırlarsa kabul eder kullanırsınız, almazlarsa servisten gelen telefonunuzla devam edersiniz. Buarada bence abes değil yeni telefon almaları size, ama almak zorunda da değiller.

Senin özel eşyan onların sana tlf alma gibi bir sorumluluğu yok.. ayrıca yazın o kadar karışık ki sadece tlf çalındığını anlayabildim

Bu hafta belli olur alacaklarsa bu hafta netlige kavusur güvenliği sağlam olmayan bir yerde bir daha teli masama asla bırakmam

BenDe bana telefon alın demedim onlar işyerinde hırsız elini kolunu sallayıp benim telefonumu çalınacak olay onların işyerinde olunca o da telefon alırım sen telefon alma dedi küçük patron

Bu hafta belli olur alacaklarsa bu hafta netlige kavusur güvenliği sağlam olmayan bir yerde bir daha teli masama asla bırakmam
Iyide ise güvenlik garantilimi girdin eşyadan sen sorumlusun kötü olmuş evet ama bu isyerinin suçu değil onlara yıkmaya calismamalisin

Back
X