İşyerinde cagrilma biçimi

huvese

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.409
380
123
Selam kızlar ben bir yerde sekreterlik yapıyorum üçüncü seneye girdim normalde beni ya telsizle arar ya da huvese diye cagirirdi.İki haftadır zil butonu almış benim yanımda o butona basınca alarm çalıyor on saniye kadar yani gülsem mi ağlasam mı bilemedim gerçekten.İlk defa böyle birşey gördüm misafirler bile şaşırıyor yani alt tarafı telsizden aramak ya da şirket cebinden aramak cok mu zor.
Gerçekten komik ötesi gülünç yani maaşa doğru dürüst zam yok yol parasi 100 lira o kadar zamlara rağmen her zaman bir tık iyisi daha vardır derler ya sizce de haksız miyim kızlar bir patron niye böyle yapar Allah aşkına .

Selam kızlar ben bir yerde sekreterlik yapıyorum üçüncü seneye girdim normalde beni ya telsizle arar ya da huvese diye cagirirdi.İki haftadır zil butonu almış benim yanımda o butona basınca alarm çalıyor on saniye kadar yani gülsem mi ağlasam mı bilemedim gerçekten.İlk defa böyle birşey gördüm misafirler bile şaşırıyor yani alt tarafı telsizden aramak ya da şirket cebinden aramak cok mu zor.
Gerçekten komik ötesi gülünç yani maaşa doğru dürüst zam yok yol parasi 100 lira o kadar zamlara rağmen her zaman bir tık iyisi daha vardır derler ya sizce de haksız miyim kızlar bir patron niye böyle yapar Allah aşkına .
Hani okullarda nöbetçi öğrenciler olur müdür vs. artık hangisinin katındaysan zili çalar ve öğrenci koşar hemen
-Bize çay
-Tamam hocam
Der ve çıkar.. çok ilkelce. Ve saçma iş yerinde de olması.

Ay şimdi bisey yazıcam olmayacak, o zili .....
Bazı sorunları başlamış karaktersizin galiba.
O zili ona takar oynatırım.

Çok çirkin ve tamemen ego kasmaya yönelik bir davranış. Patronunuz olabilir ancak siz Pavlov’un köpeği değilsiniz. Bu durumdan rahatsız olduğunuzu ve insani bulmadığınızı kendisine uygun bir şekilde iletin. Unutmayın ki herkes kendisine nasıl hitap edildiğinden ekseriyetle yine kendisi sorumludur.

Yani bir tuşa basıp gel demek zor mu yanımda alarm sesi onun orda buton masasında telsiz var elinde sürekli cep telefonu gerçekten ilkel ve saçma yaz olsun iyi bir yer bulmak icin şartlarımi zorlayacagim içerdeki arkadaşlar bile yuhh artık o ne ya öyle diyor

redsonja87 redsonja87 aynen canım ego amaç zaten kibirli zaten konuşmaya gerek yok zaten çıkmak istiyorum az kaldı inşallah

adam sürekli sizi çağırıyorsa olabilir ama 10 saniye alarm çalması son derece görgüsüzlük olmuş. sadece sizin duyabileceğiniz kısa sesli bir sistem vardır heralde.

Bizim is yerinde var. Sekreter ole cagiriyo aklina esince tel de ediyor. Bize hic tuhaf gelmemişti sekreter de rahatsız olmuyo. Kapı zilinin aynısı sesi de sadece daha yakindan gibi geliyo sesi, ona basinca sekreter gidiyor. Ne biliyim abartilcak bisi degil bence

Eski müdürüm de hizmetlilerden bir şey istediğinde bir butona basıp zil çalardı, var yani böyle birşey.her defasında seslenmekten üşeniyorsa, böyle bir çözüm geliştirmiş kendince.bana nedense kapıcıların eskiden evlerinde olan düzeneği hatırlatıyor,her daire neticede kapıcı dairesini aramak yerine zile basıp işaret veriyor ve bu da pano/board’ta gözüküyordu.takmayın derim çok derin anlamlar yükleyip, maaşınızı yatırıyorsa,saygılı konuşuyorsa bu kadar önem arz etmiyor bu zil

Benim de birkere bu şekilde olmuştu ararlardı önceleyin.. Sonra zil taktırdılar kendimi kötü hisettim afedersin inek ve koyun gibi hissediyordum. Sonra da hoşnut olmadığımı anladı p.V.nk patron işten çıkarttı. Kendize iş bulun çıkın derim sonrasında aşıyorlar kendilerini..

Valla babam yıllarca sekreterini de odacısını da zille çağırdı, hiç tuhaf bişey olduğunu düşünmemiştik.

Eski çalıştığım yerde mutfakta zil vardı. Patron yardımcı ablayı zille çağırırdı.
Zile bastığı saniye kadının odaya ışınlanmasını beklerdi, böyle bir şey olmadığını görünce de sinirlenirdi. Işınlanmanın henüz icat edilmediğini bilmemesi dışında garip bir durum yoktu bence.

Telsiz varken zil gereksiz olmuş. Ama sürekli çağırılıyorsanız "x hanım gelir misiniz" demekten yılmış olabilir.

Çok misafiri oluyor ve telefonda sürekli konuşuyorsa ,kendi çapında bir çözüm bulmuş.
He doğru mu?
Yani sonuçta patron , siyaha beyaz dese he dicez geçcez..

Herhalde ingiliz bir diziden etkilenmiş birde patronunuz sonradan görme herhalde

Savcılık makamı gibi olmuş savcılık makamındaki sekreterler özel kalemleri o şekilde çağrılıyor 😂🤣 sizin patron aşmış arkadaşım 🙈🙈

Back
X