İşyerinde cildirmak uzereyim

konuşmuşsunuz, anlamamışlar
kapı kapatmıyolar, siz kapatınca açıyolar
müzik olmaz
insan kaynakları ilgilenmiyor
yeriniz değişmiyor
başka şikayet eden yok görünürde

bu durumda kabullenin bence.

Evet hiçbi çözüm yolu bulamıyorum. Tek çıkış yolum kırmayacak şekilde iğneleyici laflar sokmak ama ne diyebilceğimi bilmiyorum

Bir kere daha uyar "eğer kapıyı örtmeye devam etmezseniz müdüre söylemek zorunda kalacağım" de.
İnat ederlerse de şikayet et..

Şikayet edemem aynı zamanda arkadaşlarım yemeğe falan beraber çıkıyoruz, ve kadın benim üstüm

kulaklıktan başka çöźüm yolu yok anlasılan:işsiz:
tek çözüm o gibi

Masanizi degistirmeyi talep edin. Sizin masaniza gececek kisi onlarla arkadas olmayacagi icin kolaylikla sikayet edebilir.

Söyledim şefime ama değiştirmedi maalesef başka yer yok kimse de yerini bana vermedi.

Zamanında bizim müdirede sesli sakız çiğner pat pat patlatır cinnet geçirirdim.. sonra bende aldım Sakız’ı o patlattıkça bende patlattım. Baktım bi haftaya kalmadan Sakız’ı bıraktı.ama sizin durum biraz farklı.sabırla uyarmak dışında başka bişi gelmiyor aklıma :olamaz:

İşte böyle kırmadan uyarmak şaka yollu laf çarpmak istiyorum ama ne diceğimi bilmiyorum

Canım kulak içi silikonlar var dışardan belli olmuyor ve tikac görevi görüyor. Senelerce yurt arkadaşıyla yaşamış biri olarak şiddetle öneririm

Ay çok sağolun bakıcam hemen, peki rahatsız etmiyor mu

sizden başka rahatsız olan yok mu? dörtlüden diğer üçü rahatsız olmuyor mu? onlarla da konuşup birlikte söylemeyi düşündünüz mü?

images.webp

Bak canım dışardan böyle görünüyor, takmadan elinde yumusatip kulağına bastiriyorsun

sizden başka rahatsız olan yok mu? dörtlüden diğer üçü rahatsız olmuyor mu? onlarla da konuşup birlikte söylemeyi düşündünüz mü?

ben kapıyı kapatınca oh rahatladık diyolar ama kendilerinde hiçbi faaliyet yok maalesef

Allahm keske bı ıste calıssam da tek derdım bu olsa :KK43:

yahu ne lalaka tabii işim var ama rahatsız olduğum bi konu bu

Alisana kadar huzursuz ediyor fakat alışınca çok rahat (Ben ders çalışmak için kullanıyordum)

Eki Görüntüle 2065822

Bak canım dışardan böyle görünüyor, takmadan elinde yumusatip kulağına bastiriyorsun

Çok sağol canım hemen bakıcam

müzik dinleyerek çalışabileceğiniz bir işiniz varsa takın kulaklığı:)
ya da tıkaç takın.
ama sizin takıldığınız başka şeyler de olabilir mi acaba?
duyarlılığınızı arttıran bir şey?
ben çalışıyorum onlar lak lak yapıyor hissi mesela?

bir de, kalkıp hışımla kapıyı kapatmak filan hoş değil orada oturan bir yönetici varsa.
ama "müsaadenizle kapıyı kapatıyorum, konsantre olamıyorum" diye sık sık yapabilirsiniz belki.

Herkese selam. Oldukca kurumsal bi firmada calisiyorum, calisanlar da gorseniz dunyanin en elit en kulturlu insanlari sanarsiniz ama hepsi terbiyesizin onde gideni delirmek uzereyim artik.
Acik ofiste calisiyorum, benim oldugum yer genis bi koridorda yanyana 30 40 kisi var 4lu birlesik masalarda calisiyoruz, hic bir sorun yok,herkes gayet sessiz calisiyo.
Ben koridorun en sonundayim ve benim 3-5 metre ilerimde ayri bi oda var. O odada birlesik masa degil, 3 kadinda birbirinden ayri köselerde oturuyor, biri benim yaslarimda yakin arkadasim, biri de mudur yardimcisi. Kapilarini asla kapatmiyorlar. Sabahtan aksama kadar car car ötüyolar lak lak yapiyolar bagirarak konusuyolar delirmek uzereyim artik. Odaya en yakin ben oldugum icin benden baska kimse sesini cikarmiyo.
3uyle de aram gayet iyi surekli konusuruz ama sevdigim insanlarin nasil bu kadar saygisiz terbiyesiz anlayissiz olabilcegini anlamiyorum yaa? Daha once 2 kez kapilarini orttum. 3.cu de ben orttukten sonra mudur yardimcisi sinirlendi kalkti kapiyi geri acti ve bende arkadasima soyleidm kusura bakmayin ama cok fazla sesiniz geliyo hic bir seye konsantre olamiyorum dedim ama mudur yardimcisi olan kadin küstü bana. Tamam sessiz konusuruz ama kapiyi bidaha benden izin almadan örtme dedi, ben ozur diledim, onlar da artik kapiyi ortmeye basladilar konu kapanmisti ne guzel. Inanin yarim saat derdimi anlattim kabul ettiler cok sesli konustuklarini dikkat ederiz dediler güya bi süre rahat ettim kapali kaldi kapi.
Son 1 aydir o orttukleri kapiyi gene acmaya basladilar umursamaz bi sekilde ve masalari birbirinden uzak oldugu icin surekli ama surekli bagirarak konusuyolar ve is haricinde de saatlerce kahkahalarla mubabbet ediyolar. Bugun saatlerce burc muhabbeti yaptilar mesela cildirdim artik.Hicbiseye konsantre olamiyorum.
Daha önce insan gibi anlattim derdimi nasil bu kadar saygisiz olabiliyolar anlamiyorum, ben uyarmaya utaniyorum artik ya tekrar kapiyi ortersem ipler kopar bide mudur yardimcisi kadin yani benim üstüm.Sevdigim insanlar oldugu icin de aram bozulsun istemiyorum. Diplerinde sadece ben oldugum icin ne hikmetse benden baska kimse rahatsiz olsalar bile seslerini cikarmiyolar. Napabilirim arkadaslar arayi bozmadan bu konuyu nasil halledebilirim bana yaratici yollar onerin nolur:kızgın:

Çok basit bi yöntem var
Bantlı kulaklık alıyosun bi tane
Gürültü başladığı anda
Odaklanma müziği yazıyosun google a
Sakin sözsüz müzikler eşliğinde huzur içinde çalışıyosun ;)

İşte buna benzer bişey
Dışardan hiç ses duymuyosun

Eklentiler

• IMG_0423.webp
    IMG_0423.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 36
ben kapıyı kapatınca oh rahatladık diyolar ama kendilerinde hiçbi faaliyet yok maalesef

yahu ne lalaka tabii işim var ama rahatsız olduğum bi konu bu

Çok sağol canım hemen bakıcam
Ne alaka derken? Keske iste calissamdan kastim? Sana bisi soylemedimki. Buda dertmi felan gibisinden bisi kullanmdm yani

müzik dinleyerek çalışabileceğiniz bir işiniz varsa takın kulaklığı:)
ya da tıkaç takın.
ama sizin takıldığınız başka şeyler de olabilir mi acaba?
duyarlılığınızı arttıran bir şey?
ben çalışıyorum onlar lak lak yapıyor hissi mesela?

bir de, kalkıp hışımla kapıyı kapatmak filan hoş değil orada oturan bir yönetici varsa.
ama "müsaadenizle kapıyı kapatıyorum, konsantre olamıyorum" diye sık sık yapabilirsiniz belki.

yok hayır ben çalışırken onlar lak lak yapıyo diye sinirlenmiyorum, bizde kendi aramızda konuşuyoruz muhabbet ediyoruz ama insan gibi bağırmadan başkasını rahatsız etmeden.

Çok basit bi yöntem var
Bantlı kulaklık alıyosun bi tane
Gürültü başladığı anda
Odaklanma müziği yazıyosun google a
Sakin sözsüz müzikler eşliğinde huzur içinde çalışıyosun :KK66:

İşte buna benzer bişey
Dışardan hiç ses duymuyosun

Bantlı kulaklığa müdürüm laf edebilir ama odaklanma müzklerine bakıcam :)

Ne alaka derken? Keske iste calissamdan kastim? Sana bisi soylemedimki. Buda dertmi felan gibisinden bisi kullanmdm yani

Yazdığınız şey bu da dert mi anlamına geliyor ama neyse

konuşmuşsunuz, anlamamışlar
kapı kapatmıyolar, siz kapatınca açıyolar
müzik olmaz
insan kaynakları ilgilenmiyor
yeriniz değişmiyor
başka şikayet eden yok görünürde

bu durumda kabullenin bence.

Bu yoruma katılıyorum.
Ya durumu kabullenin, ya da istifa edin...
Ne diyelim...

Herkese selam. Oldukca kurumsal bi firmada calisiyorum, calisanlar da gorseniz dunyanin en elit en kulturlu insanlari sanarsiniz ama hepsi terbiyesizin onde gideni delirmek uzereyim artik.
Acik ofiste calisiyorum, benim oldugum yer genis bi koridorda yanyana 30 40 kisi var 4lu birlesik masalarda calisiyoruz, hic bir sorun yok,herkes gayet sessiz calisiyo.
Ben koridorun en sonundayim ve benim 3-5 metre ilerimde ayri bi oda var. O odada birlesik masa degil, 3 kadinda birbirinden ayri köselerde oturuyor, biri benim yaslarimda yakin arkadasim, biri de mudur yardimcisi. Kapilarini asla kapatmiyorlar. Sabahtan aksama kadar car car ötüyolar lak lak yapiyolar bagirarak konusuyolar delirmek uzereyim artik. Odaya en yakin ben oldugum icin benden baska kimse sesini cikarmiyo.
3uyle de aram gayet iyi surekli konusuruz ama sevdigim insanlarin nasil bu kadar saygisiz terbiyesiz anlayissiz olabilcegini anlamiyorum yaa? Daha once 2 kez kapilarini orttum. 3.cu de ben orttukten sonra mudur yardimcisi sinirlendi kalkti kapiyi geri acti ve bende arkadasima soyleidm kusura bakmayin ama cok fazla sesiniz geliyo hic bir seye konsantre olamiyorum dedim ama mudur yardimcisi olan kadin küstü bana. Tamam sessiz konusuruz ama kapiyi bidaha benden izin almadan örtme dedi, ben ozur diledim, onlar da artik kapiyi ortmeye basladilar konu kapanmisti ne guzel. Inanin yarim saat derdimi anlattim kabul ettiler cok sesli konustuklarini dikkat ederiz dediler güya bi süre rahat ettim kapali kaldi kapi.
Son 1 aydir o orttukleri kapiyi gene acmaya basladilar umursamaz bi sekilde ve masalari birbirinden uzak oldugu icin surekli ama surekli bagirarak konusuyolar ve is haricinde de saatlerce kahkahalarla mubabbet ediyolar. Bugun saatlerce burc muhabbeti yaptilar mesela cildirdim artik.Hicbiseye konsantre olamiyorum.
Daha önce insan gibi anlattim derdimi nasil bu kadar saygisiz olabiliyolar anlamiyorum, ben uyarmaya utaniyorum artik ya tekrar kapiyi ortersem ipler kopar bide mudur yardimcisi kadin yani benim üstüm.Sevdigim insanlar oldugu icin de aram bozulsun istemiyorum. Diplerinde sadece ben oldugum icin ne hikmetse benden baska kimse rahatsiz olsalar bile seslerini cikarmiyolar. Napabilirim arkadaslar arayi bozmadan bu konuyu nasil halledebilirim bana yaratici yollar onerin nolur:kızgın:
Yer değişimi iste kendi masanındeğiştir

masanızın değiştirlmesini talep edin

Yer değişimi iste kendi masanındeğiştir

Kulak tıkacı. Eczanelerde olur, havuz deniz için vs.

masanızın değiştirlmesini talep edin

Canım bak arkadaş yazmış silikon kulak tikaci yumusak olanlar dersen verirler. Medikaller eczaneler bulabilirsin

Masamın yerini değiştiremiyorum maalesef arkadaşlar.

hepfit hepfit çok teşekkürler

Masanın yer değişmesini talep edebilirsiniz

Şimdi gördüm degistiremiyormussunuz

Yetkiliyle görüştünüz mu

Sizin şirkette işler pek Yoğun değil galiba müdür yardımcısı bile burç muhabbeti yapabildiğine göre .
Bence müdür yoksa da üstlere şikayet edin .

Back
X