konuşmuşsunuz, anlamamışlar
kapı kapatmıyolar, siz kapatınca açıyolar
müzik olmaz
insan kaynakları ilgilenmiyor
yeriniz değişmiyor
başka şikayet eden yok görünürde
bu durumda kabullenin bence.
Evet hiçbi çözüm yolu bulamıyorum. Tek çıkış yolum kırmayacak şekilde iğneleyici laflar sokmak ama ne diyebilceğimi bilmiyorum
Bir kere daha uyar "eğer kapıyı örtmeye devam etmezseniz müdüre söylemek zorunda kalacağım" de.
İnat ederlerse de şikayet et..
Şikayet edemem aynı zamanda arkadaşlarım yemeğe falan beraber çıkıyoruz, ve kadın benim üstüm
Kulaklik tak
tek çözüm o gibikulaklıktan başka çöźüm yolu yok anlasılan![]()
Masanizi degistirmeyi talep edin. Sizin masaniza gececek kisi onlarla arkadas olmayacagi icin kolaylikla sikayet edebilir.
Söyledim şefime ama değiştirmedi maalesef başka yer yok kimse de yerini bana vermedi.
Zamanında bizim müdirede sesli sakız çiğner pat pat patlatır cinnet geçirirdim.. sonra bende aldım Sakız’ı o patlattıkça bende patlattım. Baktım bi haftaya kalmadan Sakız’ı bıraktı.ama sizin durum biraz farklı.sabırla uyarmak dışında başka bişi gelmiyor aklıma![]()
İşte böyle kırmadan uyarmak şaka yollu laf çarpmak istiyorum ama ne diceğimi bilmiyorum
Canım kulak içi silikonlar var dışardan belli olmuyor ve tikac görevi görüyor. Senelerce yurt arkadaşıyla yaşamış biri olarak şiddetle öneririm
Ay çok sağolun bakıcam hemen, peki rahatsız etmiyor mu