Maaşım 3 bin di
Cumartesi pazar tatildi kahvaltı öğle yemeği öğleden sonra saat 4 ye yemek gibi bişey daha vardı
Bayramlar hep 9 gün tatil
Rahattım tek başımaydım karışanım falan yoktu
Psikolojik olarak çok çöktüm, benimle kimse konuşmuyor yemeği yalnız yiyorum herkes bana öcü gibi bakıyorBence çıkma. Çıkarsan onların senin için dediklerini doğrular gibi olacaksın.
Dimdik dur bu konuyu açan olursa ağzının payını ver.
Gerekirse patronunla tekrar bu konuyu konuş düzgünce .
İnanıp inanmamak sana kalmış.Arkadaşin video'ya masturbasyon yapmak için baktiğini nereden biliyorsun?
Nasil onun cep telefonuna baktin? Madem bakiyorsun, adem halen niye video'yu cebinde saklasin?
Cidden mesaj yolladinmi bu şahisa?
Ve haklarin hiçbiri verilmez. Ortada dava yok birşey yok. Neyin mağduriyeti o zaman? Iş veren tazminat felan vermez.
Ya bu konuda baya eksiklikler var yada fake. Cok fazla tutarsizliklar var.
Bi süre sonra düzelir ancak sizin sakin olup duruşunuzu bozmamanız gerekiyor .Psikolojik olarak çok çöktüm, benimle kimse konuşmuyor yemeği yalnız yiyorum herkes bana öcü gibi bakıyor
SüpersinBaktimda, süreki böyle kv'de anne tarzl reytingli konu açmaya çalişiyorsun. Iş yerin çok rahatmiş peki bu ne?
Benimle konuşmayan müdürden izin almak
Merhaba sevgili kadınlar, 2 yıldır aynı firmada çalışıyorum. En son 1 günlük yıllık izin kullandığımda çöplerimin karıştırıldığını ve dolaplarıma bakıldığını öğrendim. Bunu yapan benim müdürüm ve muhasebe müdürü. Açıkçası açığımı arıyorlar uzun zamandır. Şimdi o günden sonra olaylar oldu ve ben...www.kadinlarkulubu.com
Hani sana karişan eden yoktu? Müdürün üzerinede bir kaç konu açmişsin. Adeta millet ile dalga geçiyorsun! Ve bu defa iş yerinde taciz gibi çok ciddi bir konu ile. Binlerce kadin bunu ne yazikki gerçekten yaşiyor. Bare bunu reyting için kullanma, tekrar kv'de konulari aç madem dalga geçmek istiyorsun.
şöyle bi geçmişten bu güne açtığınız konulara baktım da, niye GENELLİKLE konular bel altı? ve ne kadar çok konu açmışsınız öyleHerkese Merhaba,
3 yıldır çok memnun olduğum bir şirkette çalışıyordum. Kahvaltı öğle yemeği ikramlıklar olan cumartesi pazar tatil olan çok rahat bir işim vardı. Ağustosun son haftası şirkette çalışan birisi benim gizli bir şekilde fotoğraf ve videolarımı çekerek bunu mast. Yaparken kullanmış. Kendisi sevdiğim bir arkadaşımdı bunu onun telefonunda görerek büyük Bir şoka uğradım. O anlık şokla hepsini sildim. Sonra yönetime şikayetimi dile getirdim fakat sildiğim için elimde bir kanıt olmadı. O da bundan faydalanarak bikahve bana iftira atıyor dedi. Sonrasında bu çocuk yönetimin baskılara dayanamayarak istifa etti gitti. Fakat arkamdan bikahve benimle yatmak istedi sevişmek istedi tarzı iftiralar atarak gitti patronumda benim yüzüme sen haklısın sen mağdursun dedi ama arkamdan şirkete bikahve de suçlu o da mesaj yazmış diyerek beni kötü duruma düşürdü.
Şimdi dün istifamı verdim fakat mağdur durumda olduğum için tüm haklarım ödenecek.
Şimdi size soruyorum sizce işten çıkmakla doğru bir karar mı verdim yoksa bu kadar rahat bir işi bırakmamalı mıydım bu arada şirketteki tüm arkadaşlarım çıkarıldı ve bennyapayalnız kaldım
Herkese Merhaba,
3 yıldır çok memnun olduğum bir şirkette çalışıyordum. Kahvaltı öğle yemeği ikramlıklar olan cumartesi pazar tatil olan çok rahat bir işim vardı. Ağustosun son haftası şirkette çalışan birisi benim gizli bir şekilde fotoğraf ve videolarımı çekerek bunu mast. Yaparken kullanmış. Kendisi sevdiğim bir arkadaşımdı bunu onun telefonunda görerek büyük Bir şoka uğradım. O anlık şokla hepsini sildim. Sonra yönetime şikayetimi dile getirdim fakat sildiğim için elimde bir kanıt olmadı. O da bundan faydalanarak bikahve bana iftira atıyor dedi. Sonrasında bu çocuk yönetimin baskılara dayanamayarak istifa etti gitti. Fakat arkamdan bikahve benimle yatmak istedi sevişmek istedi tarzı iftiralar atarak gitti patronumda benim yüzüme sen haklısın sen mağdursun dedi ama arkamdan şirkete bikahve de suçlu o da mesaj yazmış diyerek beni kötü duruma düşürdü.
Şimdi dün istifamı verdim fakat mağdur durumda olduğum için tüm haklarım ödenecek.
Şimdi size soruyorum sizce işten çıkmakla doğru bir karar mı verdim yoksa bu kadar rahat bir işi bırakmamalı mıydım bu arada şirketteki tüm arkadaşlarım çıkarıldı ve bennyapayalnız kaldım
Açtığı konulara baktım da madem MÜLEMMEL bir işi var neden iki yılda 1455256635963322 tane konu açmış? belliki iş yerinde bişeyler dönmüş ve patron farkedip gıcık kapmış. bir sebep yokken işler büyümez, eğer iftira olsa çalışan işten çıkarılmaz!!!! ( mast. yapan arkadaş işten çıkarılmış dedi) hangi devirde yaşıyoruz kamera kayıtları var bilgisayar dökümanları var. ve kurumlarda istenilse bilgisayara yüklenen gizli bir uygulama ile çalışanarın hangi sitelere girdiği neler yazdığı olduğu gibi patronun bilgisayarına gider. bilgisayar tablet lelefonlar göründüğü gibi masum değiller. saf olmayalım kızlaaaarSüpersinyakalandınnnn zaten saçma yani mesajlaşmadığın biri durduk yere niye gelip bak bunla mastür. yapıyorum desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?