ISyerinde fazla sorumluluk

guzelgunlereazkaldi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
312
168
18
29
Merhaba arkadaslar .kasiyerim calistigim yerde bulasikciya asciya temixlikcinin isine kadar bna yaptiriyorlar . klasik ablacim cok yoruldum yardim eder misin aman canim benim falan. Ama islerine gelmeyince de her turlu lafi yiyorum .yarin guzelce konusup yapmak istemedigimi soyleyecegim . ama nasil patronla konusacagim ve nasil cumlelerle kendimi anlatmam gerektigini bilmiyorum yardimci olur musunuz?

Meşgül göster çok çalışıyormuş gibi göster kendini. Yapamıyorum dersen tembelmişsin derler.

Eklentiler

• IMG_9840.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 162
Benceaçıkça is tanımında olmadığını söyle. Onlar sana yardım ediyor mu? Patrona da bu şekilde söyle. Onlar bir şey yaparken veya söylerken çekiniyor mu? Zannetmiyorum

Benceaçıkça is tanımında olmadığını söyle. Onlar sana yardım ediyor mu? Patrona da bu şekilde söyle. Onlar bir şey yaparken veya söylerken çekiniyor mu? Zannetmiyorum
Dediginiz gbi aynen kahvelerini bile yaptiriyorlar yarin konuscam valla ayni maasi hatta benden fazla da aliyorlar.

Dediginiz gbi aynen kahvelerini bile yaptiriyorlar yarin konuscam valla ayni maasi hatta benden fazla da aliyorlar.
Kahve falan yapma boşver kardeşim. İnan bir gün bile hasta olsan bir bitki çayı yapıp eline vermezler. Bilrim bu tipleri. Ama yapmaya devam etmeni isterlerse ek ucret talep edebilirsin iyi sanslar

Büyük ihtimal seni sessiz sakin gördüler ondan
İşim var halletmem lazım şu an de hiç açıklama bile yapma, böyle tipler baskın çıkıp boşsun işte neden yardım etmiyorsun diye üste çıkmaya bile çalışır.

Ben stajyer olarak çalıştığım yerde bile ekstra bir şey yaptırmak istediklerinde yapmadım. Ki normalde stajyeri fazladan çalıştırmak isterler mutlaka ama izin vermedim. Siz de müsaade etmemelisiniz gerekirse kalp kırın çekinmeyin.

Gecen isyerindeki cayci kadinda basim sikisirsa seni çağırırım dedi .ne alaka herkes kendi isini yapsim dedim.yasim ortamdaki herkesten genc diye beni toy sandi sanirim.bozuldu beyaz yakali masa basi isim var millete cay mi koyacam .sende yaoma isim var bende yoruldum diyeceksin .bu nemim gorevim degil diyeceksin istedikleri kadar konussunlar .

Patrona soylemene suan gerek yok sana bunlari talep edenlere. Yeterince yardim ettim ne zamandir bence artik herkes kendi isini yapsin bunlar sizin isiniz benim degil de 1 saat sonra gorunce yine gül muhabbet et konuyu orda kapat.İşyerlerin de herkese abi abla deme samimiyet kurma çok fazla her işe atlama kendini geri cekmeyi öğren iş hayatinda dost yoktur nadiren belki buyuklerde sana iş kakalamaya bakar bu iş böyle. Dişli olduhunu bazen gostermen lazim sonrada dişini gösterdikten snra yüzüne gulmeyi birak dengesiz desinler kimene?

Açık açık söyleyerek olmaz bu işler.herkes bir anda üzerine çullanır.ya da patrona söylesen yuvarlak laflarla seni geçiştirir.bir halta da yaramaz.sinsi sinsi halletmen gerekiyor.oldu canım kendi işim bitti bir seninki kaldı ya da sen yoruldun da benim elim armut mu topladı tarzı yarı şaka yarı ciddi yarı göndermeli geçiştirme cevapları vermelisin.bevereiksiz gibi yavaşlamalısın.bu tarz konular öyle açık açık konuşarak sonuca ulaşmaz.anca kavga çıkar ya da garip garip bakarlar oyle suratına.ertesi gün bir gelirsin kimse yüzüne bakmıyor selam vermiyor.soğuk savaş sorunu bu.

Aynen yavas olcam dediigin gibi yavasi kimse sevmez

Mudurle konustum anliyorum seni deyip gecistirdi uyarmayacaginin farkindaydim . kndi basimin caresine bakcam artik
Yorgunum, halim yok, hasta olacak gibiyim diye diye gecistirin her seferinde açıkca söyleyemiyorsaniz. Asla yapmayın geri adım atmayın ama her seferinde uğraşamam valla halim yok diyerek reddedin bir süre sonra istekte bulunmazlar. Anladığım kadarıyla kötü olmadan çözmek istiyorsunuz bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…