- 31 Ekim 2023
- 312
- 168
- 18
- 29
- Konu Sahibi guzelgunlereazkaldi
-
Yani patronla konusmayip idare etmeye mi calisayim . hani surekli kacarak olarakmiMeşgül göster çok çalışıyormuş gibi göster kendini. Yapamıyorum dersen tembelmişsin derler.
Dediginiz gbi aynen kahvelerini bile yaptiriyorlar yarin konuscam valla ayni maasi hatta benden fazla da aliyorlar.Benceaçıkça is tanımında olmadığını söyle. Onlar sana yardım ediyor mu? Patrona da bu şekilde söyle. Onlar bir şey yaparken veya söylerken çekiniyor mu? Zannetmiyorum
Yani patronla konusmayip idare etmeye mi calisayim . hani surekli kacarak olarakmi
Kahve falan yapma boşver kardeşim. İnan bir gün bile hasta olsan bir bitki çayı yapıp eline vermezler. Bilrim bu tipleri. Ama yapmaya devam etmeni isterlerse ek ucret talep edebilirsin iyi sanslarDediginiz gbi aynen kahvelerini bile yaptiriyorlar yarin konuscam valla ayni maasi hatta benden fazla da aliyorlar.
Mesela yogunluk yok oturabilirim ama diyorki gel yardjm et bundab sonra tuvalete veya karnim agriyor adetim gbi bahanelere siginmayi planliyorumAblacım yardım et diyince çok yoğunum daha şunu yapacam fln de
Evet enayi olmak ostemiyorum yeterince oldum zatnKahve falan yapma boşver kardeşim. İnan bir gün bile hasta olsan bir bitki çayı yapıp eline vermezler. Bilrim bu tipleri. Ama yapmaya devam etmeni isterlerse ek ucret talep edebilirsin iyi sanslar
Açık açık söyleyerek olmaz bu işler.herkes bir anda üzerine çullanır.ya da patrona söylesen yuvarlak laflarla seni geçiştirir.bir halta da yaramaz.sinsi sinsi halletmen gerekiyor.oldu canım kendi işim bitti bir seninki kaldı ya da sen yoruldun da benim elim armut mu topladı tarzı yarı şaka yarı ciddi yarı göndermeli geçiştirme cevapları vermelisin.bevereiksiz gibi yavaşlamalısın.bu tarz konular öyle açık açık konuşarak sonuca ulaşmaz.anca kavga çıkar ya da garip garip bakarlar oyle suratına.ertesi gün bir gelirsin kimse yüzüne bakmıyor selam vermiyor.soğuk savaş sorunu bu.Merhaba arkadaslar .kasiyerim calistigim yerde bulasikciya asciya temixlikcinin isine kadar bna yaptiriyorlar . klasik ablacim cok yoruldum yardim eder misin aman canim benim falan. Ama islerine gelmeyince de her turlu lafi yiyorum .yarin guzelce konusup yapmak istemedigimi soyleyecegim . ama nasil patronla konusacagim ve nasil cumlelerle kendimi anlatmam gerektigini bilmiyorum yardimci olur musunuz?
Aynen yavas olcam dediigin gibi yavasi kimse sevmezAçık açık söyleyerek olmaz bu işler.herkes bir anda üzerine çullanır.ya da patrona söylesen yuvarlak laflarla seni geçiştirir.bir halta da yaramaz.sinsi sinsi halletmen gerekiyor.oldu canım kendi işim bitti bir seninki kaldı ya da sen yoruldun da benim elim armut mu topladı tarzı yarı şaka yarı ciddi yarı göndermeli geçiştirme cevapları vermelisin.bevereiksiz gibi yavaşlamalısın.bu tarz konular öyle açık açık konuşarak sonuca ulaşmaz.anca kavga çıkar ya da garip garip bakarlar oyle suratına.ertesi gün bir gelirsin kimse yüzüne bakmıyor selam vermiyor.soğuk savaş sorunu bu.
Bugün ne yaptınız yardım istediler mi?Aynen yavas olcam dediigin gibi yavasi kimse sevmez
EVet valla ama yavas davrandim sonra oyalandim yapmadim o istedikleri isiBugün ne yaptınız yardım istediler mi?
Yorgunum, halim yok, hasta olacak gibiyim diye diye gecistirin her seferinde açıkca söyleyemiyorsaniz. Asla yapmayın geri adım atmayın ama her seferinde uğraşamam valla halim yok diyerek reddedin bir süre sonra istekte bulunmazlar. Anladığım kadarıyla kötü olmadan çözmek istiyorsunuz bu işiMudurle konustum anliyorum seni deyip gecistirdi uyarmayacaginin farkindaydim . kndi basimin caresine bakcam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?