Isyerinde Hakaret

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.046
138
Isyerinde hakarete ugrayan kisi nasil bir yol izlemelidir? Insan kaynaklari departmanina sikayet dilekcesi mi yazmak gerekiyor ilk olarak?

Direkt sahsima hakaret etmedi, benimle konusurken genel bicimde kufretti. Beklemiyordum hic.

Tam dilekce yaziyordum ki ozur diledi whatsapp'tan.

Kesinlikle arkasını bırakmayın. O kadar sinirleniyorum ki böyle durumlara. Bir keresinde kasiyere hakaret eden müşreti kılıklının birine saldırmamak için kendimi çok zor tutmuştum.

Direkt sahsima hakaret etmedi, benimle konusurken genel bicimde kufretti. Beklemiyordum hic.

Tam dilekce yaziyordum ki ozur diledi whatsapp'tan.

Yani bir olaya mı sizin yaptığınız bir şeye mi yoksa başımdan git manasında s.tir git gibi mi

Yoksa şu dillerine pelesenk olan bir durum karşısında ha ... ya da aq mu

Yani iş arkadaşım bir şeye kızıp küfür etse bana değil ortaya ya da ne bileyim belediyeye siyasilere yiye vs hiç aklıma şikayet etmek gelmez

ben bunu anlamadım. Nasıl yani? Siz hakarete uğradım demişsiniz ilk mesajınızda size hakaret etti mi etmedi mi?
Yani bir olaya mı sizin yaptığınız bir şeye mi yoksa başımdan git manasında s.tir git gibi mi

Yoksa şu dillerine pelesenk olan bir durum karşısında ha ... ya da aq mu

Yani iş arkadaşım bir şeye kızıp küfür etse bana değil ortaya ya da ne bileyim belediyeye siyasilere yiye vs hiç aklıma şikayet etmek gelmez

Benimle konusurken genel bir kufur etti.

Siz düzgün bir şekilde anlatmıyorsunuz ki kimse bir yorum yapamıyor maalesef. Yarın şikayet etsen adalet önünde de böyle mi anlatacaksınız genel oldu deyip üstü kapalı. Hakaret size mi genelse sile ilgisi ne ben anlamadım hiçbişey.

Siz düzgün bir şekilde anlatmıyorsunuz ki kimse bir yorum yapamıyor maalesef. Yarın şikayet etsen adalet önünde de böyle mi anlatacaksınız genel oldu deyip üstü kapalı. Hakaret size mi genelse sizinle ilgisi ne ben anlamadım hiçbişey.

Siz düzgün bir şekilde anlatmıyorsunuz ki kimse bir yorum yapamıyor maalesef. Yarın şikayet etsen adalet önünde de böyle mi anlatacaksınız genel oldu deyip üstü kapalı. Hakaret size mi genelse sizinle ilgisi ne ben anlamadım hiçbişey.

Yahu telaffuz etsem anlasilacak da yazamiyorum iste.

Siz düzgün bir şekilde anlatmıyorsunuz ki kimse bir yorum yapamıyor maalesef. Yarın şikayet etsen
Hakaretin ne olduğundan çok nasıl oldu nasıl bir konuşma esnasında watsaptan mı oldu. Nokta kullanın anlaşılır zaten. Ama olay bütünlüğü olarakta hiçbirşey belli değil

Yani mesela Allah senin b.lanı versin ile Allah bütün kadınların b.lasını versin bambaşka şeylerdir. Birinde size düpedüz giydiren bir adam vardır, diğerinde sadece terbiyesiz bir insan. İlki söylenen cümleye göre iş akdinin feshedilmesine kadar gider diğerini anlatsanız ayıp olmasın diye parmak sallarlar adam yoluna devam eder. Hangisi?

Yani mesela Allah senin b.lanı versin ile Allah bütün kadınların b.lasını versin bambaşka şeylerdir. Birinde size düpedüz giydiren bir adam vardır, diğerinde sadece terbiyesiz bir insan. İlki söylenen cümleye göre iş akdinin feshedilmesine kadar gider diğerini anlatsanız ayıp olmasın diye parmak sallarlar adam yoluna devam eder. Hangisi?

Terbiyesiz olani.

Terbiyesiz olani.
E iyi de adamı niye ve neden şikayet edeceksiniz?
Isyerinde hakarete ugrayan kisi nasil bir yol izlemelidir? Insan kaynaklari departmanina sikayet dilekcesi mi yazmak gerekiyor ilk olarak?
Şimdi burada bambaşka bir durum var. İlk mesajınızda sanki adam gelip size summer seni.... yaparım demiş gibi yazmışsınız. Oysa olay aslında adamın bir konuşma arasında sinkaflı bir kelime kullanması anladığım kadarıyla.
Bu kadar hanımhanımcık olmayın. İnsanların küfür etmesi bir maharet değil. Evet insanlar iş yerlerinde, toplum içinde terbiyeli konuşmalı ama min. 25-30 yaşındaki insanları terbiye etmeye de çalışmayın. Şikayet edeceğiniz bir şey yok. Ha adam sürekli küfürlü konuşuyordur. Evet bu bir sorundur ve zaten herkes rahatsızdır. Ama iş ortamınızda sizden başka bu durumdan şikayet eden var mı, mesela? Eğer yoksa belki de siz fazla kibar davranıyor olabilirsiniz.

Back
X