- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
Isyerinde hakarete ugrayan kisi nasil bir yol izlemelidir? Insan kaynaklari departmanina sikayet dilekcesi mi yazmak gerekiyor ilk olarak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Affedin öyleyse. Siz bisey yapmadan hatasını anlamis.Direkt sahsima hakaret etmedi, benimle konusurken genel bicimde kufretti. Beklemiyordum hic.
Tam dilekce yaziyordum ki ozur diledi whatsapp'tan.
ben bunu anlamadım. Nasıl yani? Siz hakarete uğradım demişsiniz ilk mesajınızda size hakaret etti mi etmedi mi?Direkt sahsima hakaret etmedi, benimle konusurken genel bicimde kufretti. Beklemiyordum hic.
Direkt sahsima hakaret etmedi, benimle konusurken genel bicimde kufretti. Beklemiyordum hic.
ben bunu anlamadım. Nasıl yani? Siz hakarete uğradım demişsiniz ilk mesajınızda size hakaret etti mi etmedi mi?
Yani bir olaya mı sizin yaptığınız bir şeye mi yoksa başımdan git manasında s.tir git gibi mi
Yoksa şu dillerine pelesenk olan bir durum karşısında ha ... ya da aq mu
Yani iş arkadaşım bir şeye kızıp küfür etse bana değil ortaya ya da ne bileyim belediyeye siyasilere yiye vs hiç aklıma şikayet etmek gelmez
Kesinlikle arkasını bırakmayın. O kadar sinirleniyorum ki böyle durumlara. Bir keresinde kasiyere hakaret eden müşreti kılıklının birine saldırmamak için kendimi çok zor tutmuştum.
Siz düzgün bir şekilde anlatmıyorsunuz ki kimse bir yorum yapamıyor maalesef. Yarın şikayet etsen adalet önünde de böyle mi anlatacaksınız genel oldu deyip üstü kapalı. Hakaret size mi genelse sizinle ilgisi ne ben anlamadım hiçbişey.
Hakaretin ne olduğundan çok nasıl oldu nasıl bir konuşma esnasında watsaptan mı oldu. Nokta kullanın anlaşılır zaten. Ama olay bütünlüğü olarakta hiçbirşey belli değilYahu telaffuz etsem anlasilacak da yazamiyorum iste.
Yahu telaffuz etsem anlasilacak da yazamiyorum iste.
Yani mesela Allah senin b.lanı versin ile Allah bütün kadınların b.lasını versin bambaşka şeylerdir. Birinde size düpedüz giydiren bir adam vardır, diğerinde sadece terbiyesiz bir insan. İlki söylenen cümleye göre iş akdinin feshedilmesine kadar gider diğerini anlatsanız ayıp olmasın diye parmak sallarlar adam yoluna devam eder. Hangisi?Yahu telaffuz etsem anlasilacak da yazamiyorum iste.
Yani mesela Allah senin b.lanı versin ile Allah bütün kadınların b.lasını versin bambaşka şeylerdir. Birinde size düpedüz giydiren bir adam vardır, diğerinde sadece terbiyesiz bir insan. İlki söylenen cümleye göre iş akdinin feshedilmesine kadar gider diğerini anlatsanız ayıp olmasın diye parmak sallarlar adam yoluna devam eder. Hangisi?
E iyi de adamı niye ve neden şikayet edeceksiniz?Terbiyesiz olani.
Şimdi burada bambaşka bir durum var. İlk mesajınızda sanki adam gelip size summer seni.... yaparım demiş gibi yazmışsınız. Oysa olay aslında adamın bir konuşma arasında sinkaflı bir kelime kullanması anladığım kadarıyla.Isyerinde hakarete ugrayan kisi nasil bir yol izlemelidir? Insan kaynaklari departmanina sikayet dilekcesi mi yazmak gerekiyor ilk olarak?