Ben sigara kullanmam. Sigara molası çay molası vs vermem. Bu kişiler birlikte 3-4 kez sigara kahve çay yaparlar. Yani daha çok görüşüyorlar işyerinde. Ve evet sürekli abla ablaher iş yerinde bi tane oluyor bunlardan patron yalakası . Çok dolanınca çok iş yapıyor sanılıyor .bide herkes bey die hitap ederken bu tipler abijim abijim die dolanırlar . Sizde kendınızı hırpalamayın herkes kadar çalışın
Ben sigara kullanmam. Sigara molası çay molası vs vermem. Bu kişiler birlikte 3-4 kez sigara kahve çay yaparlar. Yani daha çok görüşüyorlar işyerinde. Ve evet sürekli abla abla
Çalıştığın yer kar amacı güden bir kuruluşsa ve rahatsız olduğun arkadaşın verilen görevi yerine getiriyorsa neden kendini paralarcasına çalışmıyor diye şikayet etmen ayıp olmuş. Sen daha fazla emek verdiğini düşünüyorsan ve bunun bir karşılığı varsa işverenine kendi emeğin üzerinden maaşında iyileştirme isteyebilirsin. Senin amacın o senden daha az para alsın mı yoksa çok efor sarfettiğin için daha fazla para kazanmak mı buna kadar ver. Birinin az çalışması işlerin çoğunun senin üzerine kalmasına neden oluyorsa da iş tanımını daha net belirleBu arkadaşım ortada geçinen (her iki birimde de işe saldıran birileri var çünkü) suya sabuna dokunmayan, kafasına takmayan, bütün gün elinde telefonla gezinen biri. Hiçbir zaman bi işin peşinde dolandığını görmedim. Bu beni rahatsız ettiğinde sorumluma ilettim. Nedense pek oralı olmadı.
Ben sigara kullanmam. Sigara molası çay molası vs vermem. Bu kişiler birlikte 3-4 kez sigara kahve çay yaparlar. Yani daha çok görüşüyorlar işyerinde. Ve evet sürekli abla abla
Siz yazdığımı anladiniz mi? Ben kendi isteğimle zaten molaya çıkmıyorum. Tabi ki istesem çıkarım. Orda yazdığım molalarda birlikte vakit geçirip sigara arkadaşlığıyla daha samimi olmaları. Yalakağın karşılık bulmasıYani su sigara molası cay molası muhabbetlerini anlamiyorum .sizin ve o kisinin yaptigi is ayni mi ? Atiyorum 10 birim is var 5 5 paylasilmiyor mu ? O 3 birim yaoinca sizin 7 mi yapmaniz gerekiyor ?
Benim calistigim yerde ayni departman da olsa bile herkesin isi farkli .sigara molasi cay molasi isteyen istedigi gibi cikar .bundan size ne ? Sizde cikin. Sizin derdiniz hakettiginiz maasi almak degil x kisisiyle nasil ayni maasi alirim olmus .eger ayni isi yapiyorsaniz ayni maasi alirsiniz . Konunuz tipik isyerinde tanidik kiskancligi tadin da olmus .
Mola vermemeyi normalleştirmeyin lütfen, kimse köle değil. İşyerimde sigara içmeyenlerde kahve/çay molası gayet yapıyorlar en azından bizde böyle,
Çünkü herkesin hakkı bu, bilmediğiniz şey önemli olan uzun mesai yapmak, yerinden kalkmadan çalışmak değil, işini vaktinde yapmak, pratik olmaktır.
Kendi kendinize ego kasıp en çok çalışan takdiri toplamaya çalışmışsınız, olmayınca da kurulmuşsunuz. Bence bakış açınızı değiştirin.
Görülmüyo valla. Yalakalık yapan çalışmadan gün geçirebiliyor maalesefİsteyen istediğini yapsın sanane ? Çok zoruna gidiyorsa sende katıl aralarına.Herzaman söylüyorum onların işi savsakladığını sen değil müdürleri görecek. Doğrucu davut olma bence.
Görülmüyo valla. Yalakalık yapan çalışmadan gün geçirebiliyor maalesef
Ben daha çok çalışmıyorsam tabi ki daha çok maaş hak edeceğim. Bana verilen sorumluluk neyse onu yapıyorum. Yaptığım işler bana verilen işler. Arkadaşım belirli bir sorumluğu yok Benim yaptığım iş için diplomam var. Siz olsanız vasfı olmayan biriyle aynı maaşı basıl karşılarsınız? Molaya da isteyerek çıkmayan benim. Aşağıda yazdım istersen okursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?