İşyerinde ısıtıcı sorunu ve kadının siniri

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.407
383
123
Selam kızlar. Ben bir aydır bir gümrük firmasında sekreterlik yapıyorum bir plazanin üçüncü katında ofis ben giriş kısmında durdugum için elektrikli ısıtıcı var klima isitmiyor klima sorunlu pek isitmiyor kapı açılınca soğuk geliyor.Dün öğlen patron içerde çalışan kurye ye sobayi araya alın demiş arada klimalarin çalışmasını sağlayan sistemin orda iki tane ısıtıcı koydular.Muhasebede ki kadın ve Çayı abla olmaz böyle sen söyle soğuk diye dedi.Çayı abla aslında onların düşünmesi lazım dedi gerçekten kendileri on dakika dursa odalarına kaçar ben dayanıklılık ama hastalık bu belli olmuyor muhasebede ki kadın da hasta oldum dersen anlamam dedi ben halledicem dedi konusucam sen gelmezsen ne yapıcaz biz dedi.İkinci sorun aslında sorun değil ama bugun bayagi sinir oldum.Karoları akşam ben barkodunu çıkarıp yoluyorum bir kargo sonradan çıktı onu da kurye çocuk subeye teslim etti çocuk motorda unutmuş altı gibi kargoya vermiş o saatten sonra kargo olunca ertesi gün dağıtıma çıkıyor içerden ithalata bakan kız da kargo gitmemiş dedi kargodan kurye geç getirdiği için böyle oldu dedi kadın bana twrslwndi sanki hatayi yapan benim bozuldum sonradan geçti işleri çok zor yogun ama hata benim hatam da değil çok iş olunca o sırada ben denk geldim bana değil müşteriye sinirlendi ama birkaç defa tekrarlarsa işin rengi değişir ben de cevap veririm.Haksız miyim sizce bir de bir patronun sobayi kaldırması saçmalık goruyor benim kapıda olduğumu?

kendi ısıtıcını kendi evinden al getir bunada patron itiraz ediyorsa seni kovmaları yakındır kendini hemen yeni iş ara

Soba kısmını anladim biraz. Sen söylesene soğuk soba bana lazim de. Yada küçücük bir ısıtıcı al kendine . Nokta fln kullansaydın keşke.

Bu hayatta şunu anladım ki hakkını arayacaksın
Yoksa hep ezilen sen olursun
İş hayatı çok acımasız
Hemde. Cokkk Allah bu patronlara ve çalışanlara akıl fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…