İşyerinde kendimi tutamayıp ağladım. Aaa ezik!!

Tamam işte bir 37 ol. Diyeceksin ben seni yerim haberin olmaz.
Ayrıca hiç rezil falan olmadin sana sesini yükselten kişiyi cidden hırpalamak istedim.

Tam bi ruh hastası toksik ebeveynler gibi dırup durup bağırıyor ajsndjndd diş geçirebildiği herkese karşı böyle

Valla konu sahibesi size bagiran tip isi batirmis kendi onun acisini sizden gelip cikarmis. Islerin organizasyonlari, planlamasi, tarihi, isbolumu yoneticilere aittir.

Diyorsunuz ya baskasinin isini de yapiyorum, eee bu sirada mudur nerde niye organizayon yapmiyor? yapilacak isleri alicak, onemine gore siraya koyacak, sonra dagitacak bu kadar. Bunu beceremiyorsan yonetici degil kenar susu olursun kardesim.

Valla Turkiye'yi cok ozledim donesim var ama bunlari okuyunca diyorum ki iyi ki gitmisim. Kusura bakmayin ben kacip kendimi kurtardim gibi oldu daha beter uzulmeyin :olamaz:

Boşluğuna gelmiş ağlamişsin ezik değilsin. Artık tecrübe olsun başina yine birsey gelirse hakkını savun.
Her insanın başına geliyor bazen basiret bağlanması.

Valla konu sahibesi size bagiran tip isi batirmis kendi onun acisini sizden gelip cikarmis. Islerin organizasyonlari, planlamasi, tarihi, isbolumu yoneticilere aittir.

Diyorsunuz ya baskasinin isini de yapiyorum, eee bu sirada mudur nerde niye organizayon yapmiyor? yapilacak isleri alicak, onemine gore siraya koyacak, sonra dagitacak bu kadar. Bunu beceremiyorsan yonetici degil kenar susu olursun kardesim.

Valla Turkiye'yi cok ozledim donesim var ama bunlari okuyunca diyorum ki iyi ki gitmisim. Kusura bakmayin ben kacip kendimi kurtardim gibi oldu daha beter uzulmeyin :olamaz:

Dönmemekle o kadar iyi yapıyorsunuz ki. Müdür genel anlamda iş yoğunluğundan bi haber. Normal şartlarda şu olaysa şefin planlama yapması gerekirdi ama o sa bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda. Elini taşın altına sokup bir şeye karışmıyor

Is hayati soyle:
Baskasinin isini asla ustlenmemelisin. Yanlis yaparsan senin hatan olur. Isi bitirirsen de kimse sana tesekkur etmez, asil isi yapmasi gereken isini yapmis gozukur.
Oncelik her zaman srnin isin olmali. Diger is vakit kalirsa belki yine de tavsiye etmem baskasinin is sorumluligunu almani.
Sana bir sey dendiginde mumkunse bunlari bana yazili olarak bildirin de ve sen de gerekeni yazili olarak cevap ver, ki ilerde delilin olsun. Aglaman zayif oldugunu gostermez. Insaniz bazen oyle seyler oluyor. Hakkini savun ki savunmussun zaten. Mudur yardimcisina takilma. Mudur gerekeni biliyorsa gerisini bosver. Mudur yardimcisi koltugunun oynamadindan korkuyor.
Dedigim gibi bir daha mudur yardimcidi cemkirmeye badkadiginda yazili bildirim tapun ben de sizr yazili bildiriyim durumu de. Bak nasil susuyor. Kurumsal firmalarda hersey yazili olur. Mudur yardimcisina yazili yaptigin her maili Cc edip mudure de gonder ayni zamanda ki o da mudur de gorsun.

Söyle o. müdürüne işyerinde babasının kızı. Çalışmıyor bu mobinge girer üslubunu dikkat etsin hiç alttan alma ses tonu güçlü çıksın ya da kaşığı cat ne bileyim şunlara bak ya hem terbiyesiz hem laf anlamıyor

Karşısında ciddi bir adam.olsaydı zerresini.yapamazdi ancak kadınlara uygularlar bunları asla ezik değilsin insan.üzülür aglar sınırı bozulur ağlar vs vs buna takılma

Hiç de ezik falan değilsiniz insanız duygularımız var bunlar gayet normal şeyler bu baskıyı uygulayıp karşısındakini kıran insanlar gün gelir daha beter muamele ile karsilasirlar umarım...

Bazılarının tarzı bu oluyor. Akıllarınca bağırarak iş yaptırabileceklerini düşünüyorlar. Benim de öyle bi müdürüm vardı , sonra gitti kurtulduk. Hala aklımıza geldikçe arkasından söveriz. Pislik bir insandı.

Kendime çok çok kızgınım. Yahu insan kendini savunmayı hiç mi beceremez? Mal gibi sesim titredi, kekeleyip ağladım. Off!!

Hanımlar, eminim şaşırıp hatta eleştireceksiniz ama ben galiba kendimi savunmayı bilmeyen, hakkını aramayı beceremeyen eziğin tekiyim. Bundan önce yaşadığım birçok sorunun temeli benim kendimi savunamıyor oluşum.

Genelde çevremde hep sessiz sakin, kibar, asla kavga etmeyecek bir izlenim veriyorum galiba.

Geçen hafta işyeriyle ilgili bir sorun yaşadım. Kıa çalışna ödeneği aldığımız için dönüşümlü çalışıyoruz. Yanımda çalışan kişinin "acil" işlerine de bakıyorum. Ve bu ay kendime ait de çok acil olmayan ama yine de gelecek aya sarkmaması gereken işlerim vardı. Bu ay içinde son haftam olduğu için de bitirmem gerekiyordu. Çünkü sonrasınsa yanımdaki kişi ben olmayınca benim işlerimi yapmıyor. Yanımda çalışan kişinin de o birçok acil yapılması gereken işi çıktı ve nerdeyse kendime ait hiçbir işi bitiremedim.

Aylık 7-8 kişinin kontrol etmesi gerek bir liste var ve ben o ekipte değilim, yanımdaki kişi o ekipte. Müdür yardımcısı geldi aşırı kaba bir uslupla o listeyi istedi. (bu arada normalde liste en azından 7-8 gün önce atılıyor. Ama bize son 2 gün kala attı onu da birisi istediği için attı.) Yanımda çalışan kişi olmadığı için "ben" yapmak durumundayım ama benim bitmesi gereken işlerim olduğu gibi duruyor. Bunu söyledim işlerim duruyor cuma son günüm bitmesi gerek diye. Yine kaba bi uslupla bitmesi gerek anlamıyor musun vs gibi bir şeyler dedi.
Ben o gün listeyi kontrol etmeye başladım sonra aynı anda çok kişi kullandığı için sistem gitti. Müdür gelip tek tek işlerimizi sordu, ben de liste bitmedi vs diyince bana kızdı ben de liste geç geldi dedim. Ben öyle diyince müdür, müdür yardımcısına kızdı niye geç attın diye.

Müdür odasına girer girmez bana bağırmaya başladı ne demek geç geldi ne dediğinin farkında mısın diye. Ben de listenin daha 2 gün önce geldiğini filan söylüyorum, bu sefer de istediniz mi diye bağırmaya başladı. X isteyincw listeyi attın diyince daha çok kızmaya başladı ve ben kemsimi tutamayıp ağladım :KK43:

Bu anlattığım kişi sürekli insanlara bağırarak iş yaptırmaya çalışıp, sürekli ısırgan otu gibi dalancak yer arayan bir tip. Öncesinde de müdürün ona yap diye verdiği işi bana vermişti ve müdürün haberi yoktu. Tesadüfen ortaya çıkmıştı. Anlaştığı tek bi insan bile yok. Hatta aynı gün biriyle daha kavga etmiş. Müdürün de haberi var. Ben ağlayınca herkes git müdüre anlat olayı vs diyince kendimi zorlaya zorlaya durumu anlattım.

Herkes şey diyor. Dişli birisi olsa öyle konuşamazdı sen böyle olduğun için üstüne geliyor bu kadar. Kendini savunmayı öğrenmen lazıö vsvs.

Tam bir ezik gibi hissediyorum, hanımlar napabilirim? Kastettiğim şey kavgacı biri olmak değil ama en azından kendini savunmak.
Yanınızda çalışan sizin işinizi yapmıyor ama siz ondan kalanları yapıyorsunuz. Neden? Neden? Neden?

Yanınızda çalışan sizin işinizi yapmıyor ama siz ondan kalanları yapıyorsunuz. Neden? Neden? Neden?

İyilik olsun diye değil tabi ki. Müdür yardımcısı yanımdaki olmadığınsa gelip bunun acil yetişmesi gerekiyor diyor. O olmadığı için se mecbur ben yapmak zorunda kalıyorum

İyilik olsun diye değil tabi ki. Müdür yardımcısı yanımdaki olmadığınsa gelip bunun acil yetişmesi gerekiyor diyor. O olmadığı için se mecbur ben yapmak zorunda kalıyorum
Askında siz yokken de ona demesi lazım sizin işleriniz için. Sadece size mi söylüyor bunu yoksa o kişiye söylüyor ama yapmıyor mu o kişi

Askında siz yokken de ona demesi lazım sizin işleriniz için. Sadece size mi söylüyor bunu yoksa o kişiye söylüyor ama yapmıyor mu o kişi

Hayır ona demiyor. Genelde ben acil işlerimi yapıp gidiyorum ya da acil işlerin olacağı zamana yazıyorlar beni

İş yetişmiyorsa sizin işiniz değil yetişmeyen başkasının işi siz kendinize ait olan işi bitirmeye öncelik verin.
Müdür yardımcısı ego tatmini yapmış müdüre hesap vermekten korktu belki de
Müdür Veya bir üst birimde yetkili kim varsa onunla konuşun.
Ağlamakta insani birşey eziklik olarak görmeyin ama kendinizi nasıl savunmanız gerektiğini öğrenin.

Uzmeyin kendinizi.Yaşayarak gücleniyorsunuz.Bir dahaki sefere bunun yasamazsınız emin olun.Ben de sizin gibiydim.cok ustume gelinirdi.Sonra degistim.Hata da yapmış olsam kimse bana sesini yukselterek konusamaz sonucta.En son amirimle saygi sınırımı asmadan bu sekilde tartıştık. Sonuç olarak bir daha bana bu sekilde yaklasmadi.Daha saygili adim atti.Hatta bir evraki eksik vermisim.Bana dedi ki;" Bir sey desem sorun cikariyorsun ."dedi.Aramizda tatli sert bir iliski de olmuştu hatta.Sonucta seref ve haysiyet sahibi insanlar olarak kimse kimseyi is yerinde azarlayamaz.Her ne olirsa olsun.

İş yetişmiyorsa sizin işiniz değil yetişmeyen başkasının işi siz kendinize ait olan işi bitirmeye öncelik verin.
Müdür yardımcısı ego tatmini yapmış müdüre hesap vermekten korktu belki de
Müdür Veya bir üst birimde yetkili kim varsa onunla konuşun.
Ağlamakta insani birşey eziklik olarak görmeyin ama kendinizi nasıl savunmanız gerektiğini öğrenin.

Konuştum müdürle. En son işe gittiğimde daha "normal", davranıyordu müdür yardımcısı

Back
X