• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işyerinde ki çaycı abla bana mal dedi

musegirl

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
224
Puanlar
23
merhaba ablayla aramızda zaten bir soğukluk olduğunu, hoşlanmadığımı önce ki konuda belirtmiştim.

bugün olanı anlatıyorum.

çaycı ablanın çayından iğreniyorum ne zaman içsem midem bulanıyor. annem bir keresinde işyerime geldi ve o içtiğinde de midesi bulandı.
bende bir kaç haftadır kadının çayından içmiyorum. diğer çalışanlar da beğenmediğini söylüyorlar ama içiyorlar.

bende kendim çay alayım ondan içeyim dedim.

bugün bana neden içmediğimi sordu bende midem bulanıyor evden bergamotlu çay getiriyorum dedim. sonra bana 4 aydır içiyorsun şimdi mi miden bulandı önce ki kadın neden seni sevmedi belli dedi (vefat etmişti, bende iyi anlaşamıyorduk diye bahsetmiştim onu kastediyor.) bende işini yap benimle muhatap olma dedim o da sende işini yap sende muhatap olma, dedi .

sonra merdivenlere geldiğimde arkamdan bana "mal" dedi böyle dolu dolu.

daha sonra patrona çay götürdü ve orada epey durdu. sonrasında hiç birşey olmadı.

bu cesareti buna ben verdim zaten. iyi davrandım ve kişisel tercihimden ötürü kişisel hakarete maruz kaldım.

chatgpt tamamen görmezden gel diyor bende öyle yapıyorum. çünkü tartışmaya girersem kadına vurmaktan korkuyorum sonucunda da işten atılırım. zaten gidicem de böyle bir şeyden atılmak istemem.

güncelleme: bu arada kendim atma çay getirdim onu içiyorum, çöpü kendi çöpüme atıp bardağı aynen masanın köşesine görebileceği bir yere koyuyorum. bu muhabbetten önce alıyordu. bu olaydan sonra almadı bardağı yıkamak için. bende tezgaha koydum orada diğerleri içiyor sanıp aldı sanırım. böyle de birisi

Son düzenleme:
O personele işyerinde fazla yüz verilmiş. Konu siz de değilsiniz. Diğer personellerle böyle konuşup polemiğe girecek haddi nereden buluyor? Ben müdürümden amirimden çekinip böyle konuşamam (mesela yani). Konu açılmadıkça siz de konuşmatın. Bu sefer insanlar sizin hakkınızda ( işi gücü yok çaycıyla uğraşıyor/ çaycıyla kavga ediyor) derler. Gerek yok. Kolay gelsin

merhaba ablayla aramızda zaten bir soğukluk olduğunu, hoşlanmadığımı önce ki konuda belirtmiştim.

bugün olanı anlatıyorum.

çaycı ablanın çayından iğreniyorum ne zaman içsem midem bulanıyor. annem bir keresinde işyerime geldi ve o içtiğinde de midesi bulandı.
bende bir kaç haftadır kadının çayından içmiyorum. diğer çalışanlar da beğenmediğini söylüyorlar ama içiyorlar.

bugün bana neden içmediğimi sordu bende midem bulanıyor evden bergamotlu çay getiriyorum dedim. sonra bana 4 aydır içiyorsun şimdi mi miden bulandı önce ki kadın neden seni sevmedi belli dedi (vefat etmişti, bende iyi anlaşamıyorduk diye bahsetmiştim onu kastediyor.) bende işini yap benimle muhatap olma dedim o da sende işini yap sende muhatap olma, dedi .

daha sonra patrona çay götürdü ve orada epey durdu. sonrasında hiç birşey olmadı.

bu cesareti buna ben verdim zaten. iyi davrandım ve kişisel tercihimden ötürü kişisel hakarete maruz kaldım.

chatgpt tamamen görmezden gel diyor bende öyle yapıyorum. çünkü tartışmaya girersem kadına vurmaktan korkuyorum sonucunda da işten atılırım. zaten gidicem de böyle bir şeyden atılmak istemem.

güncelleme: bu arada kendim atma çay getirdim onu içiyorum, çöpü kendi çöpüme atıp bardağı aynen masanın köşesine görebileceği bir yere koyuyorum. bu muhabbetten önce alıyordu. bu olaydan sonra almadı bardağı yıkamak için. bende tezgaha koydum orada diğerleri içiyor sanıp aldı sanırım. böyle de birisi
Sen orada çaycı plus gibi takılırsan böyle laflar duyarsın
Saygı kazanılan bir şeydir. Benim işyerimde personel bana, çay hazır alabilirsiniz, derken bile çekine çekine söyler. Sen neden bu kadar içli dışlı oluyorsun insanlarla

Son düzenleme:
Sen onun telefonlarını açmayı bıraktıktan sonra sana bilenmiş bu. Çayın tadı güzel olsa ne olur, nasıl güvenip içecektin ki? Başından beri belliydi bunun dengesiz olduğu.

O personele işyerinde fazla yüz verilmiş. Konu siz de değilsiniz. Diğer personellerle böyle konuşup polemiğe girecek haddi nereden buluyor? Ben müdürümden amirimden çekinip böyle konuşamam (mesela yani). Konu açılmadıkça siz de konuşmatın. Bu sefer insanlar sizin hakkınızda ( işi gücü yok çaycıyla uğraşıyor/ çaycıyla kavga ediyor) derler. Gerek yok. Kolay gelsin
o yüzden tepkisiz kaldım o lafı da ben merdivenlerdeyken arkamdan dedi. duymamazlığa verdim. ne denir yani bununla da uğraşamam artık.

Size alenen hakaret etmis, nicin sikayet etmiyorsunuz anlayamadim?
patronum, diğer çalışan bana bel altı bir konuyla alakalı iftira attığında, ikinizi de işten tazminatsız atarım diyen birisi. bunu ciddiye alacağını sanmıyorum.

Sen orada çaycı plus gibi takılırsan böyle laflar duyarsın
Saygı kazanılan bir şeydir benim işyerimde personel bana, çay hazır alabilirsiniz, derken bile çekine çekine söyler. Sen neden bu kadar içli dışlı oluyorsun insanlarla
ya pis çayını içmek istemiyorum duyduğum işittiğim lafa bak olmayacağım artık keşke en başından beri domuz gibi olsaydım

Sen onun telefonlarını açmayı bıraktıktan sonra sana bilenmiş bu. Çayın tadı güzel olsa ne olur, nasıl güvenip içecektin ki? Başından beri belliydi bunun dengesiz olduğu.
aynen öyle katılıyorum. odamın yanından geçerken sürekli camdan izliyor yol boyu. ki bahsetmiştim çok rahatsız edici bir şey benim için diye. o da var istemiyorum belki içine bir şey kattı? yemekte bile çatal bıçakları, aperatifleri değiştiriyorum belki benimkinin içine bir şey katmıştır diye.

Altü üstü çay değil mi bu😁

bugün olanı anlatıyorum.

Şikayet etseydin kimse kimseye hakaret edemez.

aynen öyle katılıyorum. odamın yanından geçerken sürekli camdan izliyor yol boyu. ki bahsetmiştim çok rahatsız edici bir şey benim için diye. o da var istemiyorum belki içine bir şey kattı? yemekte bile çatal bıçakları, aperatifleri değiştiriyorum belki benimkinin içine bir şey katmıştır diye.
Eskiden senin sayende daha az merdiven çıkıyordu, şimdi kim bilir kaç kere geliyor. Sinirini senden çıkarıyor işte, dikkat et, yeme içme😂

Son düzenleme:

bugün olanı anlatıyorum.

O kadına bardak falan yıkatmayın bence, elinden ambalajlı ürün bile yemeyin. Uzak durursunuz olur biter. Chatgpt lik bir konu mı emin olamadım 😄

Şikayet etseydin kimse kimseye hakaret edemez.
patronun kendisi de şerefsiz haysiyetsizin teki, iftira attılar bana burada yağmurlu günlerde ben beni eve bıraksınlar diye bel altı şeyler yapıyormuşum patrona. duyduğum gibi kalktım adama bağırdım sonra anlattım olanı bu patron da bir daha bağırış çağırış olursa tazminatsız gönderirim ikinizi de dedi. bu adama neyi şikayet edicem başlarına yıkılsın burası.

Eskiden senin sayende daha az merdiven çıkıyordu, şimdi kim bilir kaç kere geliyor? Sinirini senden çıkarıyor işte, dikkat et, yeme içme😂
allah ıslah etsin diyorum başka da bir şey demiyorum. başka bir yere geçtiğimde inşallah bu hataların hiç birini tekrar etmeyeceğimi umuyorum.

Back
X