İşyerinde kılçık müşterilerle yada çalıştığınız zorlu insanlarla nasıl başediyorsunuz

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
İşyerinde ki kılçık müşterilerle yada çalıştığınız zorlu insanlarla nasıl başediyorsunuz?
Taktiğiniz varsa paylaşalım
süprizzzzz

Valla şekerim gayetten kibar insanlar o yüzden pek fazla dalaşmıyorum.

Beni sinirlendiren patronlar ve çalışanlarkafamçokkarıştıalsanaalsanasmile

Valla şekerim gayetten kibar insanlar o yüzden pek fazla dalaşmıyorum.

Beni sinirlendiren patronlar ve çalışanlarkafamçokkarıştıalsanaalsanasmile

açıl bana canımsempatiksalakcinni
çalışanlarla nasıl baş ediyosun, özelliklede şef, amir konumunda falansan
:uhm:

ben otelde calısrken coook unlu bir bayan 8 ay konaklamıstı
her gece setten gelince soğansız melemen yanınada booool soganlı diye belirterek salata istiyordu birgun tlfnu ben actm siparişi ben aldım dolayısıyla yanından biri daha vardı onada sordu istiyormusun diye hayır dedi ben sesi duydum yine aynı siparişi verdi tlf kapandı mutfaga ilettim sipariş gidince tepsiyi çocugun kafasına gecirmiş o kız salak mı 2 tane dedim anlamadı mı fln apar topar asagı indi bagır bagır nsıl yırtınıyo gözünün içine baktım hiçbişi demedim dinledim konusması bitince bizim tlf konusmaları pc ye kayıt ediliyordu actım konusmayı dinlettim sustu kaldı

genellikle susup dinlemek daha basedici unsur oluyor

ben otelde calısrken coook unlu bir bayan 8 ay konaklamıstı
her gece setten gelince soğansız melemen yanınada booool soganlı diye belirterek salata istiyordu birgun tlfnu ben actm siparişi ben aldım dolayısıyla yanından biri daha vardı onada sordu istiyormusun diye hayır dedi ben sesi duydum yine aynı siparişi verdi tlf kapandı mutfaga ilettim sipariş gidince tepsiyi çocugun kafasına gecirmiş o kız salak mı 2 tane dedim anlamadı mı fln apar topar asagı indi bagır bagır nsıl yırtınıyo gözünün içine baktım hiçbişi demedim dinledim konusması bitince bizim tlf konusmaları pc ye kayıt ediliyordu actım konusmayı dinlettim sustu kaldı

genellikle susup dinlemek daha basedici unsur oluyor

tamda bunu kast etmiştim, konuşmayı bilmeyen insanlara sabretmek çok zor

sakinliğini bozmadan dinle diyosunuz ama bende şöyle bi sorun var ben yazışarak iletişim kuruyom
insanlar yazarken daha futursuz olabiliyo

keşke bizdede silimi olsaydısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

benim hiç tahammülüm yok yanı cidden cvbını verip yüzüne bıle kapattıgımı bılırım:1:

valla tamamen müsteri bana nasil davraniyorsa bende ona öyle davraniyorum
gerekirse cevabinida veriyorum yüüzsüzleer birde yine geliyorlar
kaydirigubbakcemile3

Back
X