- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Gizliden is ara. Daha iyisini bulabiliyorsan çık.
bu olaydan once yaptım. sürekli dedikleri şirketi satacağız sabret yenı gelenlerle sartlar daha iyi olcak diyorlar ama 2 senedır bu böyle yanı bişey olduğu yokPatronunla konus maasimi iyilestirme yapin de
Insan kaynakları ise göreviniz yeni girenin maaşını neden sonradan öğreniyorsunuz.
Bir de eğitimler nasıl muhasebeye verilen ve sizinkinin paralel olması gerekir gibi geldi bana
Bizim şirket tam o bahaettiğiniz sözde kurumsal. İşimi soylediğim insanlar hevesle bakıyorlar eminim minimum 3000 aldıpımı düşünüyorlarBirçok işyerinde aynı durum söz konusu.Tabiri caizse iş görüşmesinde kendini iyi pazarlayabilen insanlar sizden çok daha iyi maaşa başlayabiliyorlar istisnalar var tabi.Başka işede gitseniz çok farklı olmayacak gerçekten kurumsal bir şirketse o ayrı,bazıları sözde kurumsalda ondan dedim :) İşinizi gerçekten seviyorsanız zam Zamanı benim aldığım zamdan memnun değilim diyebilirsiniz,ama sakın şunu yapmayın,bir başka çalışanın maaşından,niye sizden daha fazla aldığından söz etmeyin.Ben zam zamanı konuşsamda işe yaramaz,tanıyorum patronumu 6yıl oldu diyorsanız,iş arayın ve ayrılın. Şu riskinde unutmayın;Gideceğiniz işin maaşı çok iyi olabilir ama bu o işte Mutlu,huzurlu olacağınızı garanti etmez.Umarım gönlünüzce olur.
O zaman adam kayirma varbu olaydan once yaptım. sürekli dedikleri şirketi satacağız sabret yenı gelenlerle sartlar daha iyi olcak diyorlar ama 2 senedır bu böyle yanı bişey olduğu yok
Maalesef oylle ben bu şirkete girdiğimde aralık 15 di maas kac para olduğunu soyleneyi atladılar ben ayın 1 ine kadar 15?gün maasım kaçpara bilmeden calıstım. Anne babamdan bile para alırken yüzü kızaran ben o hallerden şimdi para için cıngar cıkaran viri haline donustum işyerinde. Bu halimidr sevmiyorum keske dimdirek verseler hakkımız beyseO zaman adam kayirma var
Evet biliyorum düzgün bi konusma yapacağım artık karsılıklı birbirimizi zora sokmadan yollaromızı ayıralım diye. Hayırlısı neyse olur inşallah. Verimim de düştü bu sAtten sonra 3 kurusu bile haketmeyeceğim verimimle, haketmediğim maası almak istemiyorımtazminat alabileceğini sanmıyorum.
aynı sebeple eşim istifa etti, ve tazminat vs almadı. hatta biliyorsunuz sizin için 8 haftalık ihbar süresi var. onu da çalışmanız ya da ücretini ödemeniz gerekiyor.
Hep eski calısanlarız biz. Bi sekildr yazıcıda bordro kalıyor sgk hizmet dokumu biyerden cıkıyor o sekilde haberdar oluyoruz. Yoksa normal bnm maasım su bu diye konusma olmuyor.Diğer çalışanların maaşını bilmene şaşırdım açıkçası. Ben olsam gider direk konuşurdum,işimi seviyorum ama aldığım maaşın az olduğunu düşünüyorum. Ya düzeltme yapın ya da beni işten çıkarın derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?