- 21 Şubat 2023
- 111
- 11
- 28
- 28
- Konu Sahibi blackwoman_
-
Başkası hakkında konuşuyorlarsa gülerek gitmişsiniz espiri yapıp cevaplanmışsınız neye kırıldınız ? Siz olmadıgınızı bildiğğniz halde de yanlara gitmemişsiniz kendı kendınıze dikkat çekmeye çalışır gibi küslük yapmışsınız . Bende sizle konuşmazdım yani kendı gülerek gelen kişiye ben espiri yapınca sırt dönüyorsa çocuk gibi tavır alıyorsa Benı yorar bu tarz insan .haklılık payınızın olduğu yerlerde var ama ağlayıp işe gitmeyecek psikolojiyi yitirecek kadar önemsemeyin dısardaki insanları belki bugün son gecenızdir sabaha kalkamıcaksınızdır değer mi ?Başkası hakkında konuştuklarını biliyorum. O an bozuldum ama gene gülerek bişe dedim belli etmedim ama nedense çok kırıldım o duruma. O günden sonra diğerleriyle de konuşmak için yanlarına gitmedim.
tırnaklarım biraz uzun diye yaa nekadae pisliksin dedi geleli ilk haftası bende espriye vurdum gene
Niye aynı konuyu açıp açıp duruyorsunuz yazmaya da üşenmiyorsunuz… sizin psikolojiniz gerçekten iyi değil bence.Daha öncede açtığım bir konu vardı. Arkadaşlar biz esnafız ve 10’senedir aynı yerde dükkanımız var. Sadece etrafındada 2 eczane var. Yıllardır sürem bi muhabbetimiz vardı. Zaten yaşları hepsinin büyük evli barklı insanlar. En küçük benim. Yakın dönemde işten çıkan birileri oldu. Sonra çıkan kişinin yerine bu benim kaç senedir belki herkesten önce tanıyıp aramızda yılların bağı olan ablanın arkadaşı yeni girdi. (Bu arada ben 28 onlar 40 yaşında. Başka konuşabilceğim kadında yok etrafta.)Konu kadın geldiğinden beri sadece arkadaşının yanına gidiyordu bize selam sabah vermeden. Gidilebilir ama bi günaydın dersin.Benimde bu aralar duygusalım ve modum yok çok fazla yeni insanla tanışmak konuşmak bile istemiyorum o moddaydım Bizde ortak alanda oturuyoduk önceki samimi ortamımız bozulmasın diye bu kadınlada orda konuşuyoduk gene aynı samimiyetle muhabbet dönsün diye lakin kadın gelir gelmez çok kaba davrandı bana suratımda sivilce vardı misal ordaki abla kolayı çekirdeği azaltt biraz dedi düşünerek buda hemen atladı niye azaltsın hiç yemesin dedi sonra tırnaklarım biraz uzun diye yaa nekadae pisliksin dedi geleli ilk haftası bende espriye vurdum gene herkes iyi olsun diye aşk olsun daha takma tırnak taktıracaktm dedim bakışlarından hareketlerinden aşırı negatif enerji aldım samimi olup konuşmak istesemde istemedim sonradan bi konu açıyorum hemen eleştiriyo böyle değiş şöyle yok ben öyle yapmıyorum insanın konuşasıda gelmiyor. En son dedim heralde önyargısı var bana karşı biraz yumuşatmak için gözlüğünüz çok güzelmiş yakışmış dedim dükkana gitti 2 dk sonra geldi gözlüğüme nazar değdirdin camı çizildi senin yüzünden diyor pasif agresif bi tavırla. Olay şu ki dibimizden ayrılmayıp hergün konuşan insan hiçbişekilde selam verip konuşmamaya başladı. Kimseye ne kırıcı birşeyim oldu ne kötülüğüm olmadığı halde. Sadece herkesi seviyodum önceden benide seviyorlar gibi davranıyolardı. Konuşcak gerçekten kimsem yok işyerinde. Dükkandayken ben çalışırken sürekli oturup karşıdan bana öldürcek gibi bakıyor. Kadını hiç tanımıyorum belki mizacı öyle ama artık rahatsız hissetmeye başladım. En son toplu alanda birşey konuşulıyordu biri hakkında bende eski samimi tavrımla dedim kimi çektiriyosunuz bakalım dedim gülerek birisi senin dedi gülerek espriyle. Başkası hakkında konuştuklarını biliyorum. O an bozuldum ama gene gülerek bişe dedim belli etmedim ama nedense çok kırıldım o duruma. O günden sonra diğerleriyle de konuşmak için yanlarına gitmedim. Kırıldım çünkü ilk geldiği günlerde gelir gelmez ben onu bunu parmağımda oynatırım diyen bi insandı bu kadın ve bundan hayırlı birşey çıkmayacağını anlayıp onlada konuşmadım. Sadece nezamna konuşsam bemi yönlendirmeye üzerimde hakimiyet kurmaya çalışır gibi hallerinden çok rahatsızım birde elinde olsa öldürcek gbi bakışlarından. Daha sonraları her sabah insanlara günaydın derdim bikaç kişi almamaya başladı selamımı iyice kötü hissettm. Masalarına gittiğimde telefondan bişe gösterirler birbirlerine sarılırlr masaj yaparlar iyice dışlandığımı hissettm bişe yapmadığım halde sadece ben gidersem ben bişey söyleyince muhabbet etmek isteyince konuştuklarını gördüm. 3 ay oldu ve hayatımda zaten motive olcağım bişe kalmadı. İşe bile gitmek istemiyorum bu kdar etkilenmemeliyim ama narsist haset insanlar istediklerini eline vermemek için herzamn bozulmuyomuş üzülmüyomuş gbi davrandm sakin kaldm güldüm geçtim. Bu hafta artık gitmek istemedim işe yıllık izin aldım. Ve gerçekten psikolojim kaldırmıyor. 1 haftadır yataktan kalkamıyorum her yanım ağrıyor. Daha öncede mobinge uğradım ama enazından yanlız hissetmyodum bukadar. Senelerdir çalışıyorum böle insanlarla sadece psikolojik kötü bitik bir dönemdeydim. Eskisi gibi güçlü duramıyorum. Evde 1 haftadır ağladım. Sadece allaha havale ettm kim benim için ne düşünüyorsa çoluğundan çocuğundan çıksın diye o üzüntüyle. Ve kadının oğlunun ayağı kırılmış bikaç gün önce tesadüf mü bilemiyorum. Kısaca yanımda kimse yok bu insanların yanına gitsemde çizmeyi aşıp herşeyi eleştirip espri niyetli laf sokup beni manipüle edeceklerini anladım. Uzak durdum ama arkamdan dedikoduyada başladılar. Ben konuşsam sen alıngansın bişe yok diyeceklerine de hatta üstüne beni suçlu çıkaracaklarına da eminim gerçekten psikolojim bitti bu yaşta artık herkesi alttan alıp iyi gözükmeye çalışmaktan. Hiç konuşmasam oturuyolar karşıdan tek başıma otururken beni izliyolr bi selam bile vermiyorlar. Nispet yapar gibi sabahlara kadar uyuyamıyorum bu durumdan çıkamıyorum. Nasıl davranacağımı bilemiyorum artık düşünemiyorum sağlıklı. Bana yardımcı olurmusunuz yol gösterirmisiniz deneyimli ablalarımdan yardım istiyorum.
Ben herzaman espri güleryüzümle tanınan enerjik bi insanım özellikle. Ozamanda zten gülerek konuyu kapadım. Sadece bu hareketler birikince ve yahlızlktan artık gülmemeye başladımx Beni gerçekten tanıyıp ilk sevmeyip sonradan seven insanalrda oldu. Fikrinize saygı duyuyorum. Ama onlarda en ufak şeyde kırılıp başkalarına dünyanın lafını sayan insanlar. Bende böyle insanların içinde kala kala onlara benzedim heralde bugüne bugün bi problem olduğu zaman canım şöyle birşey oldu ben buna kırıldım böle hissetttim konuşmak istedim diye normal bir konuşma yapan hiç olmadı. Ki kendileri önceden yanımıza gelip yanında çalıştıkları iş arkadaşlarının dedikodusunu bize yapıp gülen insanlardı. Eminim bizimkinide onlara yapıyolardır. Konu sadece çok iyiyken birden bire belki beni sevmeyen bir insan olabilir hoşlanamıştır. Sen benle kaç senedir muhabbeti olan insan değilmiydin hiç mi hatrım yok ki bi selam bile vermiyorsun. Yakın arkadaşım gelse ozaman bende kimseye selam vermeyim. Yolda yürürken suratlarına bakmayım. Herkes bi noluyo der. Bana hiç profesyonel gelmiyor böle hareketler. Bence cahillik insanlar allahın selamını verdiği zaman onu bile almamak. Veyahut doğru iletişim kurmayı bilmeyip bu şekilde kendi seviyesini geldiği gün belli etmektir. Yorumunuz için teşekkürler yinedeNie eski konunuzdaki şeyleri tekrar yazdınız o zaman size tavsıyeler verilmişti .
Başkası hakkında konuşuyorlarsa gülerek gitmişsiniz espiri yapıp cevaplanmışsınız neye kırıldınız ? Siz olmadıgınızı bildiğğniz halde de yanlara gitmemişsiniz kendı kendınıze dikkat çekmeye çalışır gibi küslük yapmışsınız . Bende sizle konuşmazdım yani kendı gülerek gelen kişiye ben espiri yapınca sırt dönüyorsa çocuk gibi tavır alıyorsa Benı yorar bu tarz insan .haklılık payınızın olduğu yerlerde var ama ağlayıp işe gitmeyecek psikolojiyi yitirecek kadar önemsemeyin dısardaki insanları belki bugün son gecenızdir sabaha kalkamıcaksınızdır değer mi ?
Asıl tavrınızı şurda koyacaktınız espriye vurur gecersenız karşınızdaki kişide sizin espri anlayışınızın kötü olduğunu düşünerek aklına geleni söyler geçer . Saygıyı siz baştan kendiniz kaybetmişsiniz .
Sevgi kazanılır saygı zorunludur siz o zorunluluğu yok etmişsiniz onlarda cahil çocuk modunda görmüşler sizi .
O konıyu açamıyorum şuan buga girdi galiba tekrardan yazmak istedim oyüzden. Evet malesef bilerek yanlız bırakıldığım için psikolojjimin iyi olmadığını bende biliyorum ama ben tavsiye almak için yazdım tavsiye şeklinde olursa daha yardımcı olursunuz bu herkesin başına gelebilriNiye aynı konuyu açıp açıp duruyorsunuz yazmaya da üşenmiyorsunuz… sizin psikolojiniz gerçekten iyi değil bence.
Ben herzaman espri güleryüzümle tanınan enerjik bi insanım özellikle. Ozamanda zten gülerek konuyu kapadım. Sadece bu hareketler birikince ve yahlızlktan artık gülmemeye başladımx Beni gerçekten tanıyıp ilk sevmeyip sonradan seven insanalrda oldu. Fikrinize saygı duyuyorum. Ama onlarda en ufak şeyde kırılıp başkalarına dünyanın lafını sayan insanlar. Bende böyle insanların içinde kala kala onlara benzedim heralde bugüne bugün bi problem olduğu zaman canım şöyle birşey oldu ben buna kırıldım böle hissetttim konuşmak istedim diye normal bir konuşma yapan hiç olmadı. Ki kendileri önceden yanımıza gelip yanında çalıştıkları iş arkadaşlarının dedikodusunu bize yapıp gülen insanlardı. Eminim bizimkinide onlara yapıyolardır. Konu sadece çok iyiyken birden bire belki beni sevmeyen bir insan olabilir hoşlanamıştır. Sen benle kaç senedir muhabbeti olan insan değilmiydin hiç mi hatrım yok ki bi selam bile vermiyorsun. Yakın arkadaşım gelse ozaman bende kimseye selam vermeyim. Yolda yürürken suratlarına bakmayım. Herkes bi noluyo der. Bana hiç profesyonel gelmiyor böle hareketler. Bence cahillik insanlar allahın selamını verdiği zaman onu bile almamak. Veyahut doğru iletişim kurmayı bilmeyip bu şekilde kendi seviyesini geldiği gün belli etmektir. Yorumunuz için teşekkürler yinede
E nolcaktı başkaiş arkadaşlarının dedikodusunu bize yapıp gülen insanlardı. Eminim bizimkinide onlara yapıyolardır.
Ya ben orasında değilim dediğim gibi. Yani sürekli size dövcek gibi bakan baskı altına almaya çalışan biri var. Size zerre iyi niyet taşımayan biri. Ve herkes belli de çocuk görüp yanlız bırakmış sizi. Hareketleri zaten öle bize muhtaç konuşcak kimsesi yok gibi. Bizim işyeri akşama kadar 2 kişi gelir maks bomboş saatlerce oturuyoz. Ve ben hergün sanki kaynanammış gbi bakışından bıktım. Hani onun tarzı bişe desem ona kalkıp dövecek gbi bi hali var. Beklerim ondan. Hiçbizaman o seviyelere girmek istemem. Ama gerçekten yoruldum yani sizinde bi kardeşiniz yada çocuğunuzun başına geldiğini düşünün ne tavsiye verirsiniz artık psikoloji kalamdı bendeE nolcaktı başka
Kötülük beklerim dediğin insanla oturup muhabbet edeceğine uzak dur evladım havlayan köpek ısırmaz bırak baksın dursun karşıdan , Kötü insanlarla oturup kalkacağına hıc oturma daha iyi akşama kadar başkalarının dedikodusundan zevk alıp kahkahalar atan insanlar sana bişey katmaz al bir kitap oku kendıne bişeyler kat sıkıntın geçer derimYa ben orasında değilim dediğim gibi. Yani sürekli size dövcek gibi bakan baskı altına almaya çalışan biri var. Size zerre iyi niyet taşımayan biri. Ve herkes belli de çocuk görüp yanlız bırakmış sizi. Hareketleri zaten öle bize muhtaç konuşcak kimsesi yok gibi. Bizim işyeri akşama kadar 2 kişi gelir maks bomboş saatlerce oturuyoz. Ve ben hergün sanki kaynanammış gbi bakışından bıktım. Hani onun tarzı bişe desem ona kalkıp dövecek gbi bi hali var. Beklerim ondan. Hiçbizaman o seviyelere girmek istemem. Ama gerçekten yoruldum yani sizinde bi kardeşiniz yada çocuğunuzun başına geldiğini düşünün ne tavsiye verirsiniz artık psikoloji kalamdı bende
Bir kere kelimeleri doğru anlamıyla kullanın. Mobbing denebilmesi için aranızda ya aynı pozisyondaki kişiler arasında ya da ast-üst ilişkisi yaşayan kişiler arasında negatif bir davranış vs olması gerekir ki siz esnafsınız.Daha öncede açtığım bir konu vardı. Arkadaşlar biz esnafız ve 10’senedir aynı yerde dükkanımız var. Sadece etrafındada 2 eczane var. Yıllardır sürem bi muhabbetimiz vardı. Zaten yaşları hepsinin büyük evli barklı insanlar. En küçük benim. Yakın dönemde işten çıkan birileri oldu. Sonra çıkan kişinin yerine bu benim kaç senedir belki herkesten önce tanıyıp aramızda yılların bağı olan ablanın arkadaşı yeni girdi. (Bu arada ben 28 onlar 40 yaşında. Başka konuşabilceğim kadında yok etrafta.)Konu kadın geldiğinden beri sadece arkadaşının yanına gidiyordu bize selam sabah vermeden. Gidilebilir ama bi günaydın dersin.Benimde bu aralar duygusalım ve modum yok çok fazla yeni insanla tanışmak konuşmak bile istemiyorum o moddaydım Bizde ortak alanda oturuyoduk önceki samimi ortamımız bozulmasın diye bu kadınlada orda konuşuyoduk gene aynı samimiyetle muhabbet dönsün diye lakin kadın gelir gelmez çok kaba davrandı bana suratımda sivilce vardı misal ordaki abla kolayı çekirdeği azaltt biraz dedi düşünerek buda hemen atladı niye azaltsın hiç yemesin dedi sonra tırnaklarım biraz uzun diye yaa nekadae pisliksin dedi geleli ilk haftası bende espriye vurdum gene herkes iyi olsun diye aşk olsun daha takma tırnak taktıracaktm dedim bakışlarından hareketlerinden aşırı negatif enerji aldım samimi olup konuşmak istesemde istemedim sonradan bi konu açıyorum hemen eleştiriyo böyle değiş şöyle yok ben öyle yapmıyorum insanın konuşasıda gelmiyor. En son dedim heralde önyargısı var bana karşı biraz yumuşatmak için gözlüğünüz çok güzelmiş yakışmış dedim dükkana gitti 2 dk sonra geldi gözlüğüme nazar değdirdin camı çizildi senin yüzünden diyor pasif agresif bi tavırla. Olay şu ki dibimizden ayrılmayıp hergün konuşan insan hiçbişekilde selam verip konuşmamaya başladı. Kimseye ne kırıcı birşeyim oldu ne kötülüğüm olmadığı halde. Sadece herkesi seviyodum önceden benide seviyorlar gibi davranıyolardı. Konuşcak gerçekten kimsem yok işyerinde. Dükkandayken ben çalışırken sürekli oturup karşıdan bana öldürcek gibi bakıyor. Kadını hiç tanımıyorum belki mizacı öyle ama artık rahatsız hissetmeye başladım. En son toplu alanda birşey konuşulıyordu biri hakkında bende eski samimi tavrımla dedim kimi çektiriyosunuz bakalım dedim gülerek birisi senin dedi gülerek espriyle. Başkası hakkında konuştuklarını biliyorum. O an bozuldum ama gene gülerek bişe dedim belli etmedim ama nedense çok kırıldım o duruma. O günden sonra diğerleriyle de konuşmak için yanlarına gitmedim. Kırıldım çünkü ilk geldiği günlerde gelir gelmez ben onu bunu parmağımda oynatırım diyen bi insandı bu kadın ve bundan hayırlı birşey çıkmayacağını anlayıp onlada konuşmadım. Sadece nezamna konuşsam bemi yönlendirmeye üzerimde hakimiyet kurmaya çalışır gibi hallerinden çok rahatsızım birde elinde olsa öldürcek gbi bakışlarından. Daha sonraları her sabah insanlara günaydın derdim bikaç kişi almamaya başladı selamımı iyice kötü hissettm. Masalarına gittiğimde telefondan bişe gösterirler birbirlerine sarılırlr masaj yaparlar iyice dışlandığımı hissettm bişe yapmadığım halde sadece ben gidersem ben bişey söyleyince muhabbet etmek isteyince konuştuklarını gördüm. 3 ay oldu ve hayatımda zaten motive olcağım bişe kalmadı. İşe bile gitmek istemiyorum bu kdar etkilenmemeliyim ama narsist haset insanlar istediklerini eline vermemek için herzamn bozulmuyomuş üzülmüyomuş gbi davrandm sakin kaldm güldüm geçtim. Bu hafta artık gitmek istemedim işe yıllık izin aldım. Ve gerçekten psikolojim kaldırmıyor. 1 haftadır yataktan kalkamıyorum her yanım ağrıyor. Daha öncede mobinge uğradım ama enazından yanlız hissetmyodum bukadar. Senelerdir çalışıyorum böle insanlarla sadece psikolojik kötü bitik bir dönemdeydim. Eskisi gibi güçlü duramıyorum. Evde 1 haftadır ağladım. Sadece allaha havale ettm kim benim için ne düşünüyorsa çoluğundan çocuğundan çıksın diye o üzüntüyle. Ve kadının oğlunun ayağı kırılmış bikaç gün önce tesadüf mü bilemiyorum. Kısaca yanımda kimse yok bu insanların yanına gitsemde çizmeyi aşıp herşeyi eleştirip espri niyetli laf sokup beni manipüle edeceklerini anladım. Uzak durdum ama arkamdan dedikoduyada başladılar. Ben konuşsam sen alıngansın bişe yok diyeceklerine de hatta üstüne beni suçlu çıkaracaklarına da eminim gerçekten psikolojim bitti bu yaşta artık herkesi alttan alıp iyi gözükmeye çalışmaktan. Hiç konuşmasam oturuyolar karşıdan tek başıma otururken beni izliyolr bi selam bile vermiyorlar. Nispet yapar gibi sabahlara kadar uyuyamıyorum bu durumdan çıkamıyorum. Nasıl davranacağımı bilemiyorum artık düşünemiyorum sağlıklı. Bana yardımcı olurmusunuz yol gösterirmisiniz deneyimli ablalarımdan yardım istiyorum.
Evet şöyle düşündüm let go ya koyup satılmışım gibi hissettim açıkçası arkadaşı benden hoşlanmadı diye kendiside selamı sabahı kesince hiç tanışmıyormuşuz gibi davranınca.Eskiden sürekli konuşp beraber aynı yemeği paylaştığımız insanlar.Bende hepsinin manevi değeri vardı demekki bunlar yalan mıydı diye düşündüm. Kendi işyerimde tek başıma çalışıyorum. Çalıştığım yer sakin mahallede olan biryer akşama kadar bikaç kişi geçiyo sokaktan. Ben sadece gelen müşterilerle konuşabiliyorum. Onlarla maks 10 dk duruyor. Yanlarına gidiyorum herkes kahve içiyor. Sende içermisin yapalımmı diyen yok.Ben tabiki ister istemez etkileniyorum etkilenmemek için çok çabaladım gerçektenBen yanlış mı anladım? Siz aynı iş yerinde yerinde, aynı çatı altında calismadiginiz kişiler için mi canınızı bu kadar sıkıyorsunuz?
Tamam üzülmenizi anlayabilirim ancak bu bu kadar icsellestirilecek bir şey değil gerçekten.Evet şöyle düşündüm let go ya koyup satılmışım gibi hissettim açıkçası arkadaşı benden hoşlanmadı diye kendiside selamı sabahı kesince hiç tanışmıyormuşuz gibi davranınca.Eskiden sürekli konuşp beraber aynı yemeği paylaştığımız insanlar.Bende hepsinin manevi değeri vardı demekki bunlar yalan mıydı diye düşündüm. Kendi işyerimde tek başıma çalışıyorum. Çalıştığım yer sakin mahallede olan biryer akşama kadar bikaç kişi geçiyo sokaktan. Ben sadece gelen müşterilerle konuşabiliyorum. Onlarla maks 10 dk duruyor. Yanlarına gidiyorum herkes kahve içiyor. Sende içermisin yapalımmı diyen yok.Ben tabiki ister istemez etkileniyorum etkilenmemek için çok çabaladım gerçekten
Tabiki işyeri mobingi daha farklı aynı işyerinde çalışsaydık bu işyeri mobingi olurdu. Manipüle de diyebiliriz. Normalde geri çekilmeyide sevmiyorum ama aralarına gittiğimde o kadından çok negatif enerji alıyorum oturduğu yerden bütün hayat enerjimi alıyo gibi hissediyorum o yüzden gitmemeye başladım. Öteki türlüde diğerleriyle ayrıyeten konuşmak istesem bikaç kere çağırdım işim var denildi 3.ye artık çağırmaya utandım. Bunun sebebi nedir yani herkes zaten işlerimiz durgun akşama kadar sohbet muhabbet olsa herkes beraber huzur içinde neden yaşanmıyor ben saatlerce konuşmak istemiyorum. En azından bi oturduğumda yanında 5 dk muhabbet edebilirsin dimi günün nasıl geçiyo işler nasıl şöyle böyle. Bunun sebebini gerçekten anlayamıcam. Çok yoruldum şimdiden sonra gel muhabbet edelim deseler eski neşem kalmadıTamam üzülmenizi anlayabilirim ancak bu bu kadar icsellestirilecek bir şey değil gerçekten.
Ayrıca mobbing inanın bu değil. 3 kuruş para kazanıp evine götürecek diye 5 para etmez patron ve iş arkadas baskisi tam olarak bu. Sizin iş yapısıniza, ortamınıza, girdiğiniz ciktiginiz saate, telefon görusmenize, yazdığınız maile, bir bakışınıza bile müdahale eden var mı? Hayır, yok.
Sizin durumunuz direkt mesafe koyarak yolunuza bakarak hallolacak bir şey
+1Ben bu konuyu daha önce de okumuştum sanki
Çoluğundan çocuğundan çıksın ne demek yaa ne kadar iğrenç bir beddua. Masum canların me günahı var da onlara beddua ediyorsun
Şunu söyleyen birine ne yaşadıysan hak etmişsindir diyesim var da neyse...
Kavramlarla alakalı ciddi sıkıntınız var. Manipüle (ki doğrusu manipülasyon) filan da yok. Sizden hoşlanmayan ve uzak durun diye tavırlarını belli eden birileri var sadece.Tabiki işyeri mobingi daha farklı aynı işyerinde çalışsaydık bu işyeri mobingi olurdu. Manipüle de diyebiliriz. Normalde geri çekilmeyide sevmiyorum ama aralarına gittiğimde o kadından çok negatif enerji alıyorum oturduğu yerden bütün hayat enerjimi alıyo gibi hissediyorum o yüzden gitmemeye başladım. Öteki türlüde diğerleriyle ayrıyeten konuşmak istesem bikaç kere çağırdım işim var denildi 3.ye artık çağırmaya utandım. Bunun sebebi nedir yani herkes zaten işlerimiz durgun akşama kadar sohbet muhabbet olsa herkes beraber huzur içinde neden yaşanmıyor ben saatlerce konuşmak istemiyorum. En azından bi oturduğumda yanında 5 dk muhabbet edebilirsin dimi günün nasıl geçiyo işler nasıl şöyle böyle. Bunun sebebini gerçekten anlayamıcam. Çok yoruldum şimdiden sonra gel muhabbet edelim deseler eski neşem kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?