- 12 Temmuz 2016
- 74
- 11
- 3
- 42
- Konu Sahibi kadersizimben
Özel sektörde çalışamadım, zaten içe kapanığım,olmuyordu,kamuya atanayım dedim, atana atana kamunun en zor en riskli kurumuna atanmışım ki kurumun%90 ı kurumlararası geçiş istiyor ama izin verilmiyor.Kadersizlik işte,sonra yenibirmüdürlüğe atandım, hamileyim ve müdürlük o kadar yoğun ki ayak uyduramıyorum,olmuyor,diğer personelden daha az işlem yapıyorum,müdüre defalarca dedim,müdürn yaptığı beni makamında 'neden olmuyor, neden işler bitmiyor' vs deyip baskı yapmasıydı.Sonra bunu diyen diğer personel bana mobbing uyguladı, arşivde bile laf sokan insanlar, hakarete dahi varıyordu, ben de kendi çapımda biraz gerginleştim, ve gerekmüdürle gerek arkadaşlarla tartışmalara girdim, baktımolmayacak rapor aldım gitmedim, psikolojimbozuldu artık yapılan baskılardan, gece yarısı uyanıp uyanıp ağlıyordum.
eşim dedi ki durumumuzu ilgililere anlatırız, 2 yıl doğum izninde senin müdürlüğünü değiştiririz dedi.Ben de bunu umuyordum ama durumumuzu tüm yetkililere anlatmamıza rağmen tayinimiçıkarmadılar ve ben o müdürlüğe geri dönmek zorundayım,kabus gibi
eşim yönetimle konuşmaya gitti, o üst müdür de benimiçin ukalaolduğumu, vatandaa kötü davrandığımı vs demiş,yani onu da doldurmuşlar bana karşı.
sebepşu ki ben bu işi yapamıyorum, yapamadığımiçin işyerinde mobbing yaşıyorum, ve yakında memurların sicilyönetmeliği değişecek, kesin işten atılacağım ve moralim çok bozuk
eşim dedi ki durumumuzu ilgililere anlatırız, 2 yıl doğum izninde senin müdürlüğünü değiştiririz dedi.Ben de bunu umuyordum ama durumumuzu tüm yetkililere anlatmamıza rağmen tayinimiçıkarmadılar ve ben o müdürlüğe geri dönmek zorundayım,kabus gibi
eşim yönetimle konuşmaya gitti, o üst müdür de benimiçin ukalaolduğumu, vatandaa kötü davrandığımı vs demiş,yani onu da doldurmuşlar bana karşı.
sebepşu ki ben bu işi yapamıyorum, yapamadığımiçin işyerinde mobbing yaşıyorum, ve yakında memurların sicilyönetmeliği değişecek, kesin işten atılacağım ve moralim çok bozuk