İşyerinde mobing uygulayan iş arkadaslari

Laf sokmanın kimseye iyi geldiğini görmedim açıkçası, laf sokmaktansa bağıra bağıra kavga ederim, bir daha benle muhattap olmasın.
Çalıştığım yerde şeflerin mobing uygulaması çalışanların polemiğe girmesi veya laf sökücü davranışları yasak kısaca iletişim işten çıkarılma sebebi sevmediğin kişiler olsa dahi istemsiz o ortamda bulunup gülüp eğleniyorsun. Çünkü imkanları çok çok iyi hemde sözleşmeli olduğumuz için aylikci olana kadar çoğumuz yuzsuzce gülüyoruz falan. Şuan depomuz değişti çalıştığımız yer yoğun herkeste bı iş stresi var biri gelip laf etse kaldiramayip haddini bildiriyorsun. Bende beni toplumda eleştiren çocuğa sanane beni eleştirmek sana mı düştü boş konuşma bı işin ucundan tut vs tabirler kullandim

KONU BAŞLIĞI ile İÇERİK uyumsuz olmuş. Hepimiz senin işyerinde mobinge uğradığını sanıp şöyle böyle yap diyoruz. Şunu bunu yapıyorum zaten cvp veriyorum ezdirmiyorum kendimi demişsiniz. Konu mobing değil sizin RUH HALİNİZmiş aslında. Başlığı ona göre seçseydiniz ona göre yorumlar yapılırdı! İyi çalışmalar…

KONU BAŞLIĞI ile İÇERİK uyumsuz olmuş. Hepimiz senin işyerinde mobinge uğradığını sanıp şöyle böyle yap diyoruz. Şunu bunu yapıyorum zaten cvp veriyorum ezdirmiyorum kendimi demişsiniz. Konu mobing değil sizin RUH HALİNİZmiş aslında. Başlığı ona göre seçseydiniz ona göre yorumlar yapılırdı! İyi çalışmalar…
Söyle diyim ozaman zamanında uyguladıkları mobing beni etkilemezken suanki bulunduğum duygusallıktan kaynaklı etkileniyorum kendimi eskisi gibi toparlamak istiyorum çünkü üç beş kişiye sinirlenip isimden olmak istemiyorum

Vallahi yaaa; zaten ezdirmiyorum, zaten ayar veriyorum, zaten altta kalmıyorum bebişim😂ruh halinin düşüklüğünden olaylara yada kişilere takıyormuş…

Back
X