Ise alismak gerekiyor bende baslarda öyleydim herkes yabancı geliyor bilmedigin bir şeyi sorarken dalga geçerler diye düşünüyorsun bunlar gelip geçici sabret 1 haftaya alisirsinMerhaba arkadaşlar. Ben sorumluluğu fazla olan bir işte çalışıyorum. Işe yeni basladim sayılır. Hiç bir şeye hakim değilim. Kendimi Çok kötü hissediyorum. Yillardr atanmayı bekledim. Şimdi atandım ama mutsuzum. Ev resmen dağınık ve pis.ev işi yapasım gelmiyor esim yardim etmiyor. Is arkadaslarim birseyi bilemedgimde dalga geçer gibi şaka yapıyorlar güya ama kırıcılar. Iyice depresyona grdim. Işe girersem dünyanın en mutlu insani olurum saniyordum. Şimdi işsiz ev hanımı olduğum günleri ozledim. Sizlerde ilk ise basladginizda zorlandiniz mi.bazen kendimi beceriksiz yetersiz hissedyrum. Is yerinde zor durumda kaldığında cocuk gibi aglamak geliyor içimden.iyice psikolojim bozuldu. Bana destek olur musunuz.
Merhaba arkadaşlar. Ben sorumluluğu fazla olan bir işte çalışıyorum. Işe yeni basladim sayılır. Hiç bir şeye hakim değilim. Kendimi Çok kötü hissediyorum. Yillardr atanmayı bekledim. Şimdi atandım ama mutsuzum. Ev resmen dağınık ve pis.ev işi yapasım gelmiyor esim yardim etmiyor. Is arkadaslarim birseyi bilemedgimde dalga geçer gibi şaka yapıyorlar güya ama kırıcılar. Iyice depresyona grdim. Işe girersem dünyanın en mutlu insani olurum saniyordum. Şimdi işsiz ev hanımı olduğum günleri ozledim. Sizlerde ilk ise basladginizda zorlandiniz mi.bazen kendimi beceriksiz yetersiz hissedyrum. Is yerinde zor durumda kaldığında cocuk gibi aglamak geliyor içimden.iyice psikolojim bozuldu. Bana destek olur musunuz.
En geç 1 aya alışırsınız bence. Ama iş yerlerinden çokta bişey beklememek gerekiyor. Bende iş yerimde mutlu değilim. Kimseyle yakın değilim. Ama yapacak bişey yok maalesed ekmek parasıMerhaba arkadaşlar. Ben sorumluluğu fazla olan bir işte çalışıyorum. Işe yeni basladim sayılır. Hiç bir şeye hakim değilim. Kendimi Çok kötü hissediyorum. Yillardr atanmayı bekledim. Şimdi atandım ama mutsuzum. Ev resmen dağınık ve pis.ev işi yapasım gelmiyor esim yardim etmiyor. Is arkadaslarim birseyi bilemedgimde dalga geçer gibi şaka yapıyorlar güya ama kırıcılar. Iyice depresyona grdim. Işe girersem dünyanın en mutlu insani olurum saniyordum. Şimdi işsiz ev hanımı olduğum günleri ozledim. Sizlerde ilk ise basladginizda zorlandiniz mi.bazen kendimi beceriksiz yetersiz hissedyrum. Is yerinde zor durumda kaldığında cocuk gibi aglamak geliyor içimden.iyice psikolojim bozuldu. Bana destek olur musunuz.
Zorlanmam mi öldüm öldüm.Merhaba arkadaşlar. Ben sorumluluğu fazla olan bir işte çalışıyorum. Işe yeni basladim sayılır. Hiç bir şeye hakim değilim. Kendimi Çok kötü hissediyorum. Yillardr atanmayı bekledim. Şimdi atandım ama mutsuzum. Ev resmen dağınık ve pis.ev işi yapasım gelmiyor esim yardim etmiyor. Is arkadaslarim birseyi bilemedgimde dalga geçer gibi şaka yapıyorlar güya ama kırıcılar. Iyice depresyona grdim. Işe girersem dünyanın en mutlu insani olurum saniyordum. Şimdi işsiz ev hanımı olduğum günleri ozledim. Sizlerde ilk ise basladginizda zorlandiniz mi.bazen kendimi beceriksiz yetersiz hissedyrum. Is yerinde zor durumda kaldığında cocuk gibi aglamak geliyor içimden.iyice psikolojim bozuldu. Bana destek olur musunuz.
cok tatlisin. ilk gunler boyle olur. kimi is arkadaslari bilerek ogretmez, yardimci olmazlar. kimseyi onemsememek lazim. ev isteri icin de yardimci alin. koca kisisi yardim etsin. eski duzen devam etmeyecek. sizin artik baska sorumluluklariniz da var. herseyi uzerinize almayin.Merhaba arkadaşlar. Ben sorumluluğu fazla olan bir işte çalışıyorum. Işe yeni basladim sayılır. Hiç bir şeye hakim değilim. Kendimi Çok kötü hissediyorum. Yillardr atanmayı bekledim. Şimdi atandım ama mutsuzum. Ev resmen dağınık ve pis.ev işi yapasım gelmiyor esim yardim etmiyor. Is arkadaslarim birseyi bilemedgimde dalga geçer gibi şaka yapıyorlar güya ama kırıcılar. Iyice depresyona grdim. Işe girersem dünyanın en mutlu insani olurum saniyordum. Şimdi işsiz ev hanımı olduğum günleri ozledim. Sizlerde ilk ise basladginizda zorlandiniz mi.bazen kendimi beceriksiz yetersiz hissedyrum. Is yerinde zor durumda kaldığında cocuk gibi aglamak geliyor içimden.iyice psikolojim bozuldu. Bana destek olur musunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?