- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 39
yine de doğru mu yaptığınız? ben karşılaşsam böyle bir şeyle patron ve müdürlerden nefret etmeme rağmen şikayet ederim sanırım. erken gelenlerin ya da geç gelse bile doğru saati yazanların kabahati ne?canım öyle istedi. bu konunun muhatabı onlar mı ?41 yerine 30 yazdım dakikayı düz.
canım öyle istedi. bu konunun muhatabı onlar mı ?41 yerine 30 yazdım dakikayı düz.
canınız istediği gibi erken yazamazsınız giriş çıkışlarınızı. saçmalamışsınız. ortada haksız bişey varsa muhatabı onlar tabi ki. babanızın bağında çalışmıyorsunuz. canı istemişmiş. lükse bak.
yine de doğru mu yaptığınız? ben karşılaşsam böyle bir şeyle patron ve müdürlerden nefret etmeme rağmen şikayet ederim sanırım. erken gelenlerin ya da geç gelse bile doğru saati yazanların kabahati ne?
belki onların da canı muhatap olmak istemiştir o zaman?
geç gelip vaktinde geldiğinizi mi yazdınız. bu ofistekileri bayağı ilgilendirir yani. bizdede var adam saat 9:30 10 da elini kolunu sallayarak geliyor. eee ben eşek miyim saat 9 da geliyorum. bizde ceza sistemi var valla geç gelene. ben sizi haklı bulamadım. dürüst olun kısaca
Herkes önce kendine bakacak biz eşek gibi ccalısırken onlar yattı 2 ay. Ayrıca gec gelmeleri bile mesaiden düşüyoruz. Usulsüz mesai yapıyoruz mesela gece sabahladık ertesi gün calismaya devam ettik hayatınızda böyle calıstınız mı acaba. Boş yere patron yalakası olmayın tam tersi iş arkadaşlarınızla birlik olun. Zaten yeterince köleyiz bu patron şirketlerinde 10 dk nın hesabını tutacak kadar kötü kalplisiniz.
hayatımızda böyle çalışmadık, tembeliz 1, patron yalakasıyız 2, köleyiz 3, kötü kalpliyiz 4 :)Herkes önce kendine bakacak biz eşek gibi ccalısırken onlar yattı 2 ay. Ayrıca gec gelmeleri bile mesaiden düşüyoruz. Usulsüz mesai yapıyoruz mesela gece sabahladık ertesi gün calismaya devam ettik hayatınızda böyle calıstınız mı acaba. Boş yere patron yalakası olmayın tam tersi iş arkadaşlarınızla birlik olun. Zaten yeterince köleyiz bu patron şirketlerinde 10 dk nın hesabını tutacak kadar kötü kalplisiniz.
Herkes önce kendine bakacak biz eşek gibi ccalısırken onlar yattı 2 ay. Ayrıca gec gelmeleri bile mesaiden düşüyoruz. Usulsüz mesai yapıyoruz mesela gece sabahladık ertesi gün calismaya devam ettik hayatınızda böyle calıstınız mı acaba. Boş yere patron yalakası olmayın tam tersi iş arkadaşlarınızla birlik olun. Zaten yeterince köleyiz bu patron şirketlerinde 10 dk nın hesabını tutacak kadar kötü kalplisiniz.
hayatımızda böyle çalışmadık, tembeliz 1, patron yalakasıyız 2, köleyiz 3, kötü kalpliyiz 4 :)
var mı başka hakaretin yoksa sakinledin mi biraz? kabahat sana yorum yazanda ya neyse.
patron yalakası değil patronun direkt kendisiyim.. koyulan kuralları beğenmiyorsanız işten çıkarsınız, ha 10 dakikanın hesabını yapmıyorsanız maaşınızdan kestirin o zaman.. ayrıca yan gelip yatan varsa sizde onları takip edin.. koyulan kurallar saçma veya değil, o ayrı bir konu.. ama koyulduysa uyacaksınız, nokta..
edit: imla
patron yalakası değil patronun direkt kendisiyim.. koyulan kuralları beğenmiyorsanız işten çıkarsınız, ha 10 dakikanın hesabını yapmıyorsanız maaşınızdan kestirin o zaman.. ayrıca yan gelip yatan varsa sizde onları takip edin.. koyulan kurallar saçma veya değil, o ayrı bir konu.. ama koyulduysa uyacaksınız, nokta..
edit: imla
ee napalım patronsanız :)) çok komiksiniz özel hayatınızda patron oldugunu vurgulamanız nasıl bir ego çeşidi acaba. Kusura bakmayın da patronsunuz diye kimse sizin köleniz dğeil kendiniz patronsunuz diye benim konuma patron taraflı bakamazsınız . Siz benim patronum değilsiniz ayrıca bir kendinize gelin sakin olun :)
bakın ne demişim gece mesai ve hala işe devam niye bu yasalara aykırı demiyorsunuz aa evet öyle olmaz demiyorsunuz? sizin gibiler insanları köle sanıyor kuralıma uyacak yada işten gitsinmiş oldu canım .. cidden oldu.
kötü kalpli değil dürüstüm. patronunuz yanlış bir iş yapıyorsa onun başka yolları vardır. patron yalakası neden olayım yalaka olunca bir kazanç elde etmiyorum. sadece demek istediğim. ben geç kalsamda geldiğim saati yazarım. bence siz kendinize bakın bana diyorsunuz ama siz 10 dakkikayi kar sayıp yazmamışsınız. ayrıca not haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız sizde onları şikayet edin.Herkes önce kendine bakacak biz eşek gibi ccalısırken onlar yattı 2 ay. Ayrıca gec gelmeleri bile mesaiden düşüyoruz. Usulsüz mesai yapıyoruz mesela gece sabahladık ertesi gün calismaya devam ettik hayatınızda böyle calıstınız mı acaba. Boş yere patron yalakası olmayın tam tersi iş arkadaşlarınızla birlik olun. Zaten yeterince köleyiz bu patron şirketlerinde 10 dk nın hesabını tutacak kadar kötü kalplisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?