işyerinde patronculuk oynayanlar ve politik olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ay resmen bizim patron gibisiniz !!! bizene ya 18 saat calısıyorsanız sizin cebinize giriyor kaç milyar bizimkine giriyor 3 kuruş şu bakış açınızı bi gözden geçirin . ya sabırr

he gercekten beni cok yakından tanıyorsunuz he ondan ..

rica ediyorum artık bir patron değil insan olarak yazın.

bakın ben yaptığım dogru demiyorum ama böyle sürekli patronun yanında olup sırf eski eleman diye buraya çiftlik babası rolune bürünenlere sinir oluyorum ... bunu anlayın lütfen

ay resmen bizim patron gibisiniz !!! bizene ya 18 saat calısıyorsanız sizin cebinize giriyor kaç milyar bizimkine giriyor 3 kuruş şu bakış açınızı bi gözden geçirin . ya sabırr

Yerinizde olsam işten çıkarım ve bu zihniyet ile hiç bir işe girmem.
Patronun çalışmasından bana ne onun cebine giriyor milyarlar ne iğrenç bir uslup

O zaman sizde gidin kendi şirketinizi kurun, kendiniz patron olun madem beğenmiyorsunuz.

İş yerindeki en tehlikeli tipler işte. İnsan kavga etmek laf yetiştirmek istiyor ama olmuyor. Bu kez daha çok takarlar.
İyi geçinmeye bakın bunlarla. Aman ağızlarina laf vermeyin sinsilere

Ya ama siz her konunuzda insanları küçümseyip beğenmiyorsunuz,bu konuda da arkadaşınıza "cücük beyinli" demişsiniz,sizde terbiyesizsiniz kusura bakmayın. İnsan arkadaşına öyle demez,dememeli.
Ayrıca neyse saati onu yazın,neden 10 dakika gibi bir farklı yazıyorsunuz ki? 3-5 kuruş fazla almak için mi? Bu yalancılığa girer. Siz çok geçimsizsiniz kusura bakmayın,sürekli bir saldırma insanları küçümseme derdindesiniz. Kendinizden başka kimseyi de düşünmüyorsunuz. Psikolojinizin gerçekten bozuk olduğunu düşünüyorum,acilen tedavi olmalısınız.

O elemanları bilemem ama sizin geçimsiz ve güvenilmez olduğunuz çok açık.

Mesele 10 dakika öncesi, sonrası değil. En basit mevzuda yalan söyleyen birine güvenilmez. Eleman olarak da, iş arkadaşı olarak da. Çalışma etiğine bakışınız bile çok problemli.

Kimse hayrına çalışmıyor tabi ki. Alacağı paraya bakıyor. Ama bunun için işini düzgün yapıyor.

Kendini çok zeki sanıp, küçük uyanıklıklarla mesaimi doldurayım gideyim, ne kadar çok paraya ne kadar az iş yapabilirsem kârdır, patron milyar alıyor, ben üç kuruş kafasıyla iş yürümez ve zaten anında fark edilirsiniz. Bu kafayla siz de bir yere gelemezsiniz. Anca çemkirirsiniz.

İş yerindeki en tehlikeli tipler işte. İnsan kavga etmek laf yetiştirmek istiyor ama olmuyor. Bu kez daha çok takarlar.
İyi geçinmeye bakın bunlarla. Aman ağızlarina laf vermeyin sinsilere

aynen bide burda beni haksız bulup onları barıçşı görenler var birsürü nasıl bir kafaları var cidden anlamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…