Isyerinde sakinlesmenin yollari

hicbisi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
856
24
26
İstanbul
Ozellikle grup projelerinde inanilmaz sinirleniyorum. Su an bir grup projesi var, toplantida gorev dagilimina karar verilmis, gorev dagilimi mail yoluyla grup elemanlarina gonderilmis. Adam hala kendi konusunu bana yikmaya calisiyor, inanilmaz sinirlendim. Boyle durumlarda sakinlesemiyorum, yerimde duramiyorum, sinirlendigim gunun is cikislarinda bogazdan bebege kadar yuruyorum hizli hizli, sinirimi bir nebze azaltmak icin. Hatta bir iki defa sakinlesmek icin prozac benzeri ilac attim agzima

Canım benim de bir iş arkadaşımvardı öyle aynı pozisyonda çalışıyorduk ve herşeyi bana yıkmaya çalışıyordu işten çıktı kurtuldum. Ama ben yapmıyordum o istediği kadar yıkmaya çalışsın. Boşver yapma sen de. Sen değil o sinir olsun. Her defasında da açık açık söyle.

Yok yapmadim zaten, acikca yazdim da yapmayacagim diye. Ama bu sadece ornekti. Isyerinde sinirlenecek cok sey oluyor. Bazilarinda o kadar sinirleniyorum ki 0'dan 180'e firliyorum, ve sinirlendigimi de cok belli ederim. Soyle sakin sakin laf sokan, vurdumduymaz bir tip olamadim hic.

Ben kendimi hemen dışarı atıyorum sinirlenince.
Şükürler olsun iş arkadaşlarımla pek sorunum olmuyor.
Ancak amirim ve alakasız bir işle uğraşırken sorun çıkması beni dellendiriyor.
Hemen çıkıp sigara içiyorum. Ağlayarak rahatladığım dönemler de olmuştur maalesef...

Back
X