İşyerinde sürekli mırıldanan kadın

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.779
388
45
İşyerimde hemen masası masama bitişik şekilde oturan kadın sürekli mırıldanıyor çok rahatsız oluyorum...Mırıl mırıl şarkı gibi bişiler mırıldanıyor ama sürekli ve ara ara...Artık sinirlenirm zıplıyor...Özellikle ne zaman iş verilirse mırıldanmaya başlıyor...Ses çok kısık ta olsa artık duyduğum anda dikkatim oraya gidiyor..

Şaka yollu söyledim şarkı mırıldanmayı çok seviyorsun sanırım dedim güldü geçti...offf napsam

Şimdi sabahtan bir iş verildi başladı mırıldanmaya...

Son düzenleme:
benim aynı şekilde oturduğum arkadaş da sürekli çatır çatır heycanlı heycanlı ekşi sözlüğe entry giriyordu yani resmen klavyeyi enstrüman yapmış iş versen böyle şevkle yapmaz tabi ki : ))

Ben de söyledim kafam götürmüyo tüm gün çat çat bu ne dedim, dikkat ediyor artık ya da artık enry girmiyor eskisi kadar bilemiyorum ...

Bizim ofiste ben hep telefonumdan müzik açardım, arkadaşlarım açmamı isterlerdi çünkü. Sonra yeni bir kız başladı benim yan masamda oturuyordu. Ben yine müzik açmıştım bana çat diye kulaklıkla dinler misin lütfen dedi. E ne diyim haklı. Ben de bir daha hoparlörden müzik çalmadım. Aslında bence uyumsuz olan o, herkesin istediği ve sevdiği bişeyi o bozdu. Ama yine de haklı toplu alanda bir kişi bile rahatsız olsa o yapılmamalı..

Açık açık söyle. Dikkatim dağılıyor de

Bende açıkça söylenmesi taraftarıyım belli ki laf göndermesi yapınca anlamayacak bir tip ya da anlasa da salağa yatacak. O yüzden direk söyleyin derim.

Uyarmaktan başka çare var mı? Muhatap olmak istemiyorum diyorsanız var aslında. Kulaklık taksanız, hani şu kafabantlı denen cinsten? Müzik açmasanız bile etraftaki alçak sesleri epey bir önlüyor. Yıllarca açık ofiste çalıştım. İşim de sürekli dikkat gerektiren metin işleriydi ve dikkatim çabuk dağılır. Takardım kulaklıkları, oh mis.

Bu tamamen psikolojik kendini mutlu etmek için , o mırıldandığının farkında dahil değildir bence kadına iş işkence gibi geliyordur ondan, ama işte borçları var adamın geliri düşüktür mecburen katlanıyor

Kadının hareketi sadece sinirlerinizi bozuyor diye bu kadar tahammülsüz olmanıza şaşırdım. Takılıp kaldığınız için hareketi batıyor gözünüze. Bu kadar insanların üzerinde söz sahibi olamazsınız

bir kere kibar şekilde ve açıkça uyarın. baktın devam ediyor siz bir kulaklık vs edinerek işinizi yapın. çünkü mırıldanması farkında olmadan yaptığı birşeyse bir süre sonra farkında olmadan tekrar başlayabilir.

Ben çok kalabalık bir kalemde başladığım için böyle şeyleri hiç kafaya takmam. Şu an 14 kişiyiz aynı odada, 14 ayrı ses kimi yazı yazıyor ses kimi müzik dinliyor kimi tlf konuşuyor kimi vatandaşla konuşuyor.Türlü türlü insan türlü türlü davranış şekli var idare etmelisiniz bence.

Ne alaka söz sahibi olmakla...sürekli mırmırmır işime konsantre olamıyorum gel sen bakalım masana masası yapışık biri mırıldansın sürekli

Yazılım yaparken veya sürekli teknik okurken pek olamıyor okudugunu anlamıyorsun

Sürekli müzikle çalışmak ta beyni yoruyor bisüre sonra

iş arkadasım hemde erkek

hani eski kaynannalar devamlı konuşur yaaa gelinin arkasından

hehh işte öyle söyleniyor artık yüreğimin tükendiğini hissediyorum bazen

iş arkadasım hemde erkek

hani eski kaynannalar devamlı konuşur yaaa gelinin arkasından

hehh işte öyle söyleniyor artık yüreğimin tükendiğini hissediyorum bazen
Diyelim onu tatlı dille ikaz etiniz ne olur sizce , inadına devam eder mi, yoksa saygı gösterip bu huyundan vazgeçer mi

Diyelim onu tatlı dille ikaz etiniz ne olur sizce , inadına devam eder mi, yoksa saygı gösterip bu huyundan vazgeçer mi

zibilyon kere sus artık kaynana gibi devamlı söyleniyorsun dedim ama elinde değil ki
içinden geliyor herkesin arkasından konuşmak , yüzde 80 ni bana anlatıyor düşünün yanii

Sürekli müzikle çalışmak ta beyni yoruyor bisüre sonra
Arada mola verirsiniz, bütün gün mırıltıyla delirmekten iyidir. Uyarın tabi öncelikle. Ama bazıları böyle şeyleri bilinçsiz yapıyor, alışkanlık gibi. Belki sorunu çözmeye çalışır ama çözene kadar bir kulaklık iyi olabilir. =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…