- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Açık açık söyle. Dikkatim dağılıyor deİşyerimde hemen masası masama bitişik şekilde oturan kadın sürekli mırıldanıyor çok rahatsız oluyorum...Mırıl mırıl şarkı gibi bişiler mırıldanıyor ama sürekli ve ara ara...Artık sinirlenirm zıplıyor...Özellikle ne zaman iş verilirse mırıldanmaya başlıyor...Ses çok kısık ta olsa artık duyduğum anda dikkatim oraya gidiyor..
Şaka yollu söyledim şarkı mırıldanmayı çok seviyorsun sanırım dedim güldü geçti...offf napsam
Şimdi sabahtan bir iş verildi başladı mırıldanmaya...
Bu tamamen psikolojik kendini mutlu etmek için , o mırıldandığının farkında dahil değildir bence kadına iş işkence gibi geliyordur ondan, ama işte borçları var adamın geliri düşüktür mecburen katlanıyorİşyerimde hemen masası masama bitişik şekilde oturan kadın sürekli mırıldanıyor çok rahatsız oluyorum...Mırıl mırıl şarkı gibi bişiler mırıldanıyor ama sürekli ve ara ara...Artık sinirlenirm zıplıyor...Özellikle ne zaman iş verilirse mırıldanmaya başlıyor...Ses çok kısık ta olsa artık duyduğum anda dikkatim oraya gidiyor..
Şaka yollu söyledim şarkı mırıldanmayı çok seviyorsun sanırım dedim güldü geçti...offf napsam
Kadının hareketi sadece sinirlerinizi bozuyor diye bu kadar tahammülsüz olmanıza şaşırdım. Takılıp kaldığınız için hareketi batıyor gözünüze. Bu kadar insanların üzerinde söz sahibi olamazsınızİşyerimde hemen masası masama bitişik şekilde oturan kadın sürekli mırıldanıyor çok rahatsız oluyorum...Mırıl mırıl şarkı gibi bişiler mırıldanıyor ama sürekli ve ara ara...Artık sinirlenirm zıplıyor...Özellikle ne zaman iş verilirse mırıldanmaya başlıyor...Ses çok kısık ta olsa artık duyduğum anda dikkatim oraya gidiyor..
Kadının hareketi sadece sinirlerinizi bozuyor diye bu kadar tahammülsüz olmanıza şaşırdım. Takılıp kaldığınız için hareketi batıyor gözünüze. Bu kadar insanların üzerinde söz sahibi olamazsınız
Ben çok kalabalık bir kalemde başladığım için böyle şeyleri hiç kafaya takmam. Şu an 14 kişiyiz aynı odada, 14 ayrı ses kimi yazı yazıyor ses kimi müzik dinliyor kimi tlf konuşuyor kimi vatandaşla konuşuyor.Türlü türlü insan türlü türlü davranış şekli var idare etmelisiniz bence.
Uyarmaktan başka çare var mı? Muhatap olmak istemiyorum diyorsanız var aslında. Kulaklık taksanız, hani şu kafabantlı denen cinsten? Müzik açmasanız bile etraftaki alçak sesleri epey bir önlüyor. Yıllarca açık ofiste çalıştım. İşim de sürekli dikkat gerektiren metin işleriydi ve dikkatim çabuk dağılır. Takardım kulaklıkları, oh mis.
Diyelim onu tatlı dille ikaz etiniz ne olur sizce , inadına devam eder mi, yoksa saygı gösterip bu huyundan vazgeçer miiş arkadasım hemde erkek
hani eski kaynannalar devamlı konuşur yaaa gelinin arkasından
hehh işte öyle söyleniyor artık yüreğimin tükendiğini hissediyorum bazen
Diyelim onu tatlı dille ikaz etiniz ne olur sizce , inadına devam eder mi, yoksa saygı gösterip bu huyundan vazgeçer mi
Sen onun psikoloğu olmuşsunzibilyon kere sus artık kaynana gibi devamlı söyleniyorsun dedim ama elinde değil ki
içinden geliyor herkesin arkasından konuşmak , yüzde 80 ni bana anlatıyor düşünün yanii
Arada mola verirsiniz, bütün gün mırıltıyla delirmekten iyidir. Uyarın tabi öncelikle. Ama bazıları böyle şeyleri bilinçsiz yapıyor, alışkanlık gibi. Belki sorunu çözmeye çalışır ama çözene kadar bir kulaklık iyi olabilir. =))Sürekli müzikle çalışmak ta beyni yoruyor bisüre sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?