• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde sürekli psikolojik şiddet görüyorum.

insanlar artık çok acımasız,
özellikle üzmek için yaptıklarını düşündüm nedense
ancak artık çıt çıt, postij vs. takmak gayet normal
sizde bunu saklamayın, aksi taktirde bu tür davranışlarla çok karşılaşırsınız

Sorması neyse de saçına dokunması hoş değil Sanane be kardeşim işine bak ya böyle kadınları da anlamıyorum açığı var mı diye takıyorlar çok ayıp

Arkadaşlar evet özgüvenim yok ve alınganım ama iyi niyeti kötü niyeti ayırt edebiliyorum az çok bu sorma masumhane değil çünkü ilk taktığım gün a ne güzel olmuş saçını mı kestirdin dedi evet dedim bile bile üstüme geldi bugün sabahta milletin içinde bir kahkul sordum 500 tl dediler ay çok pahalı fln dedi .

Arkadaşlar bir işe girdim üç aydır çalışıyorum çalışma ortamım kadın ağarlıklı ve Yeni olduğum için işi öğrenene kadar bunlarla muhatap olmak zorundayım. Sorun şu ki iş yerindeki kadınlar sürekli beni ezmeye çalışıyor iyi niyetli saf bir kızım. Dış görünüşüm iyi ama saçlarım seyrek olduğu için çıt çıt kullanıyorum kimse farketmiyor yıllardır kullanıyorum ama bunlar ilk günden farketti birde kahkul kullanmak istedim hoşuma gittiği için oda gayet doğal duruyor çoğu saçını mı kestirdin dedi hatta evet dedim neyse teki çıkışta saçıma dokundu dediki gerçek mi kahkulun evet dedim ben sahte sandım fln dedi benim bütün moralimi bozdu çünkü çok takıntılıyım saç konusunda çirkin deseler bu kadar üzülmem. Özgüvenim yok bu yüzden napmam lazım kızlar nolur yardım işi bırakmayı bile düşündüm ☹️☹️☹️☹️
Isi birakma saf ayagina yat herkeze teker teker birseyler sor ogrendikten sonra s.... et hepsini konusma bile muhattap olma sen ekmegine bak

Isi birakma saf ayagina yat herkeze teker teker birseyler sor ogrendikten sonra s.... et hepsini konusma bile muhattap olma sen ekmegine bak
Az çok öğrendim gibi zaten hiç biri uzmanı değil bu işin hepsi kendini bir halt sanıyor salt ego var

Arkadaşlar evet özgüvenim yok ve alınganım ama iyi niyeti kötü niyeti ayırt edebiliyorum az çok bu sorma masumhane değil çünkü ilk taktığım gün a ne güzel olmuş saçını mı kestirdin dedi evet dedim bile bile üstüme geldi bugün sabahta milletin içinde bir kahkul sordum 500 tl dediler ay çok pahalı fln dedi .
Böyle şeylerle her yerde karşılaşacaksınız. Birine pahalı gelen birine ucuz gelebilir. Özgüven, sana Gore pahalı mı geldi ucuz mu geldi rahatça soyleyebilmektir. Onlar ne der diye düşünmeden yorum yapabilmektir.

Böyle şeylerle her yerde karşılaşacaksınız. Birine pahalı gelen birine ucuz gelebilir. Özgüven, sana Gore pahalı mı geldi ucuz mu geldi rahatça soyleyebilmektir. Onlar ne der diye düşünmeden yorum yapabilmektir.
Ona ulaşsam zaten mesele kalmaz

Bu tarz şeyleri bende çok yaşadım, kendime özgüvenim oldukça fazla, ama dediğin gibi tiplerden nasıl rahatsız oluyordum...

Şöyle ki gözlerini dikip öyyle bakar durur, başını çevirip birşey mi diyeceksin diye sorarsın, Yoo öyle bakıyorum der. Öyyle röntgen çeker gibi baktıkları için farketmişlerdir saçlarını...

Sen işine adapte ol, seni aralarına almak uzun sürecek belli ki. sadece işinle ilgilen tatlım, ortak sohbetlere katıl tabii. Minik tebessümlerini esirgeme. Kolay gelsin cnm..
Sevgiler...

Bu tarz şeyleri bende çok yaşadım, kendime özgüvenim oldukça fazla, ama dediğin gibi tiplerden nasıl rahatsız oluyordum...

Şöyle ki gözlerini dikip öyyle bakar durur, başını çevirip birşey mi diyeceksin diye sorarsın, Yoo öyle bakıyorum der. Öyyle röntgen çeker gibi baktıkları için farketmişlerdir saçlarını...

Sen işine adapte ol, seni aralarına almak uzun sürecek belli ki. sadece işinle ilgilen tatlım, ortak sohbetlere katıl tabii. Minik tebessümlerini esirgeme. Kolay gelsin cnm..
Sevgiler...
Saolasın haklısın 3 senedir kimsenin farketmediğini bunlar farketti aynen içimden slm vermek bile geçmiyor artık inan

Sana şunu söylemek isterim ağzı olan konuşur önemli olan kimin söylediği ben ona bakarım kendimden örnek vereyim birileri var mesela gözümde beş kuruş değeri yok ama konuşuyor hep bir özenti hep bir ukalalık ben ne yapıyorum biliyormusun gülüp geçiyorum, hatta tiye alıyorum sen çok iyisin diye! çünkü benim gözümde o tür şahsiyetlerin ne düşünceleri nede kendileri önemli!!ha bir... ha da bir.... nys mevzunu dağıtmayayım konu bundan ibaret tabiki benim fikrim senin düşüncen nedir bilemem...

özgüvenle alakalı senin problemin. işyerlerinin %90'ı böyle. senin tavrına göre insanlar belirler hareketlerini. beni de arlarına alsınlar diye yakın davranırsın seni kullanmaya çalışırlar. çok dik olursun işinden çıkman için uğraşırlar. dengeyi senin bulman lazım. ama yeni girdiğim işyerinde kimse bana fiziksel müdahalede bulunamaz. eğer benim saçıma dokunsaydı "bir daha saçıma dokunma" derdim. saçmalığa bak yaa :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Her iş yerinde içe kapanık temiz saf kalpli biri bulunup dalga konusu ezilen taraf olur maalesef. mesafe koyarak tepkinibelli ederek önüne geçebilirsiniz. İşi bırakmak saçma olur hele piyasa bu haldeyken ve başka bir iş yerinde de böyle birşeye maruz kalmayacağınız ne malum

görmezden gel. umursama.

başka yere gidince dediikonunu yapmayacaklar mı? veya o kadınlar sadece senin mi dedikodunu yapıyor. işe girecek yaşa gelmişsin yetişkisnin. bu tip şeyleri takmamayı öğren artık.

Saçın çıt çıt ve sen kendi saçım diye yalan söylüyorsun bu yüzden konuşuyorlardır.
Yok çıt çıt kullanıyorum deseydin iki aa uu yapıp susarlardı.
Hayır çıtçıt taktığımı biliyor sordu evet dedim kahkülü sorduğunda kestirdin mi diye evet dedim takma demedim farkedilmiyor çünkü saç bandı kullanıyorum zaten ayrıca ona hesap vermek zorunda değilim ki çok çektim saç konusunda kendi akrabalarım dahil kuaför bile seyrelmiş diyor her gittiğimde hassas noktam kullanmasınlar diye çok açmıyorum mevzu.

Bu gene saçıma dokundu bu defa kızdım gel her yerime dokun dedim çıldırttı sonunda

Canım sen psikolojik baskı görmemişin. Cok staj yaptım, 2 yerde de çalıştım lanet ettim. Suan hala calıştıgım yer benimde kadın ağırlıklı ve birlikte çalıştığım kızlar bana illallah ettirdi. Boyun cok uzun, omuzların köprü gibi vs vs hatta erkek arkadaşıma bile iğrenç şeyler söylediler, çirkin, kısa, o seninle evlenmez. üstelik 2 aydır tanıyodum. Uyarmama ragmen devam ettikleri için bende işten onlar yüzünden ayrılmayacağım için cahilliklerine verdim.

Unutma sana sataşan insanlar kendilerinden memnun olmayan insanlardır. Enerjini düşürme, enseyi serin tut

Bence burda bi baski yok ki sacini sormuslar sen de cevap vermissin sen biraz alingansin zamanla alisirsin

Klasik iş yeri. Takmamayı öğreniyosun zamanla. Ben bu konuda çok dertliyim. Sorun sen değilsin. Senin özgüven eksikliğin de değil. Kadınlar her yerde aynı. İstediği kadar eğitimli olsun iş hayatına adapte olsun. Dedikodu kıskançlık çekememzlik kavgalar bitmiyor. Resmen görümce elti kavgaları görüyorum. Yok bana çay getirmedn. Bana çikolata almadın. Kimseyle samimi olma. Mesafeli dur. Sıkılırlar zamanla.

Back
X