Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kuzum saç sadece bir örnek kişiliğime bile hakaret ettiler kaç defaBence burda bi baski yok ki sacini sormuslar sen de cevap vermissin sen biraz alingansin zamanla alisirsin
ÖğretmenimMesleğiniz nedir??
Òğretmenlik.. benim için en kutsal meslek. Size bunları sòylemelerine izin vermeyin. Ìsi ògrenene kadar demissiniz. Siz o isi biliyorsunuz eģtimini aldiniz hanimefendi. Kimseye papuc birakmayin herkes haddini bilsin. Ògretmen olan bir insan asla ezik olamaz bence. Kendinizi bastirmayin. Konustuklari zaman. Saclarimi zaten seviyorum arada degisiklik yapmak hosuma gidiyor deyin. Hadlerini bildirin. Siz cocuklarimiza ilim irfan òğretiyorsunuz ögretmen hanim. Sizinle òyle konusanlar ògretmen degil ògretmencikler. Onlara da tipki sinifta yaptiginiz gibi ders verin.Öğretmenim
Örnek vereyim bir arkadaş var dersine girdim gözleme sen başlat dersi deri bende yaptım bir şeyler çocuğa boyama vs yaptırdım bu geldi o yaptırdığım şeyi çöpe attırdı çocuğa neyse başka bir gün bunun grup dersine yardıma girdim bir şey sordum bir zahmet yap fln tarzı cümle kurdu diğer bir iş arkadaşım sana neden az ders yazılıyor diye üzerime yürüdü ve idareye gidip bu kız hep aynı öğretmenlerin dersine giriyor oda iyi anlaştığı için tarzı konuşmuş olacak ki idare saat saat yaptığım her şeyin raporunu benden istedi vs o kadar çok var ki dahaBu psikolojik şiddet değil. Sorun sizin özgüvensiz ve saç takıntılı olmanız. Her lafı saldırı olarak algılamışsınız, bu da sizin sorununuz.
Dedikodu her yerde var, onu zaten geçin. Tırt bir mevzu dedikodu.
Hakaret derken neyi kastediyorsunuz? Bir yaşanmışlık örneği verebilir misiniz?
Hepsi kendini mükemmel sanıyor yıllarca devlette çalıştım İnanın kadrolularda bile yoktu böyle ego çok iyilerdi bana karşı. Bunlar ama yok dudağımı yaptırdım yok saçımı bin liraya boyattım yok botoks vs takıntılı tipler evet benim özgüven eksikliğim var ama saçımada takmıyordum ben bu kadar ta ki bu hareketler yapılana dek. Benim için iş önemli evet ama şöyle düşünün on tane öğretmen var hepsi birbiri arkasından sallıyor ama canım cicimliler ve sana karşı küçük düşürücü sözler hareketler yapıyorlar ve bu her zaman böyle ne hissedersin?saçınızı değilde işi düşünseniz bu kadar canınız sıkılmazdı
bu kadar abartılacak ne var anlamadım oradaki çalışanların hepsi mankenmi acaba öyle bi yazmışsınızki sanki ünlü mankenlerin arasında çalışıp kendinizi kıyaslıyo gibisiniz
ben olsam işime bakar gerisinide takmazdım abezmi konuşuyo karşımdaki
sen ne hakla benimle böyle konuşuyosun haddini bil derim
içim soğur hiç olmazsa
bu yeni geleni ezme durumu heryerde var zamanla geçer
Dediğim gibi yalan söylemedim çıtçıt sordu TEK'i evet dedim sadece kahkul konusunda söylemedim gerekte duymadım onlara açıkcasıÇıt çıt kullandığınızın farkındalar demekki belirginmiş. Sorduklarında doğruyu söyleseydiniz keşke. Bu şekilde dalga konusu olmussunuz.
Bence hiç umursamayın sizi tanımadıkları için bu konusa hassas oldugunuzu bilmiyorlardır. Siz kendinizi nasıl mutlu hissediyosanız öyle yaşayın.
Dediğim gibi yalan söylemedim çıtçıt sordu TEK'i evet dedim sadece kahkul konusunda söylemedim gerekte duymadım onlara açıkcası
İnanın sordum çok yıllardır takarım belli olmadığını söylüyor yakın çevrem hatta şaşırdı tekine dedim bu kızın anlamasının sebebi beni aşırı incelemesi bence.Tabi sizin kararınız. Ama bence çıt çıtlarınız belli oluyor mu yakın dostlarınıza danısın. Kendinizi iyi hissedebilmeniz adına belliyse belli olmamasını sağlayabilirsiniz.
Yalan söyleyip ellerine koz vermeyin siz de. Diğer konularda da gereken cevabı verin kırılırlar diye düşünmeyin zamanla susarlar. Herkesin bir kusuru vardır saçlarınızı da bu kadar kafaya takmayın.Arkadaşlar bir işe girdim üç aydır çalışıyorum çalışma ortamım kadın ağarlıklı ve Yeni olduğum için işi öğrenene kadar bunlarla muhatap olmak zorundayım. Sorun şu ki iş yerindeki kadınlar sürekli beni ezmeye çalışıyor iyi niyetli saf bir kızım. Dış görünüşüm iyi ama saçlarım seyrek olduğu için çıt çıt kullanıyorum kimse farketmiyor yıllardır kullanıyorum ama bunlar ilk günden farketti birde kahkul kullanmak istedim hoşuma gittiği için oda gayet doğal duruyor çoğu saçını mı kestirdin dedi hatta evet dedim neyse teki çıkışta saçıma dokundu dediki gerçek mi kahkulun evet dedim ben sahte sandım fln dedi benim bütün moralimi bozdu çünkü çok takıntılıyım saç konusunda çirkin deseler bu kadar üzülmem. Özgüvenim yok bu yüzden napmam lazım kızlar nolur yardım işi bırakmayı bile düşündüm![]()
Fazla bırsey dememısler sen bence bıraz takıntı yapmıssın dıs gorunusunde canım.ayrıca her ısyerınde olur memnun değilsen bı zaman sonra baska ıs bulabılırsın.sonuçta ısyerı kucuk bır her herkes herkesı ınceler.çok özelını anlatma çok fazla da samımı olma yeterArkadaşlar bir işe girdim üç aydır çalışıyorum çalışma ortamım kadın ağarlıklı ve Yeni olduğum için işi öğrenene kadar bunlarla muhatap olmak zorundayım. Sorun şu ki iş yerindeki kadınlar sürekli beni ezmeye çalışıyor iyi niyetli saf bir kızım. Dış görünüşüm iyi ama saçlarım seyrek olduğu için çıt çıt kullanıyorum kimse farketmiyor yıllardır kullanıyorum ama bunlar ilk günden farketti birde kahkul kullanmak istedim hoşuma gittiği için oda gayet doğal duruyor çoğu saçını mı kestirdin dedi hatta evet dedim neyse teki çıkışta saçıma dokundu dediki gerçek mi kahkulun evet dedim ben sahte sandım fln dedi benim bütün moralimi bozdu çünkü çok takıntılıyım saç konusunda çirkin deseler bu kadar üzülmem. Özgüvenim yok bu yüzden napmam lazım kızlar nolur yardım işi bırakmayı bile düşündüm![]()