• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde sürekli psikolojik şiddet görüyorum.

Çıt çıt kullandığınızın farkındalar demekki belirginmiş. Sorduklarında doğruyu söyleseydiniz keşke. Bu şekilde dalga konusu olmussunuz.

Bence hiç umursamayın sizi tanımadıkları için bu konusa hassas oldugunuzu bilmiyorlardır. Siz kendinizi nasıl mutlu hissediyosanız öyle yaşayın.
Ben de mesela estetık yaptırıp yaptırmadım dıyenlere,cıt cıt takıp takmıyorum dıyenlere sınır oluyorum

Bence kendinizi soyutlamayın hemen. BElki dost olma şansı yakalarsınız. İş yerinde dostsuz vakit geçmez. Ayrıca sizde biraz önyargılısınız. Bende sorabilirdim böyle bir soruyu. Beni kıracak birşey olmadığı için karşı tarafıda kıracağını düşünmezdim. Bence düşman değil dost edinmeye bakın.

Zencefilli limonata nın dediği gibi çok önyargılı bi insansınız bence.Yani çıt çıt kullanıyorum diyerek dürüstlükle cevap verseydiniz konu bu kadar uzamazdı.Siz yalan söyleyip insanlara konuşma alanı yaratmıssınız.Sonuçta çıt çıt kullanmak doğal saçtan kolaylıkla ayırt edilebilen bir şey en doğal duranı da buna dahil!O yüzden insanlara içten davranırsanız başarılı olursunuz.Sonuçta unutmayın kimse mükemmel değil herkesin eksiklikleri var

Siz kendinize beğenmezseniz, yada kendinize olduğunuz gibi kabul etmezseniz olacağı budur.
Kendinize güvenin yeter.

Kaç defa yazacağım bilmiyorum yalan söylemedim çıtçıtı söyledim teki sordu sadece kahkulu söylemedim sonradan takmaya başladım mecburmuyum yahu yalanla ilgisi ne ki bunun her şeyimi açık açık söylemem mi lazım anam değil babam değil onlar konu saçtan ibarette değil ne desem eleştiriliyor burda herkesin iş yeri mükemmel demek hepsinin yaptığı şeyler doğal ben alınganım yani böyle kabul edeyim onlara hiç hata bulmayım

Verdiğiniz cevap bile aslında ne kadar alıngan olduğunuzu,üslubunuzun kavgaya meyilli olduğunuzu gösteriyor. Herkes size yardımcı olmaya çalıştı burada. Mecburmuyuz? değiliz . sizinde yanlış anlamış olabileceğinizi,iş yerinde tatsızlık olursa zor olacağını,fazla alınganlık yaptığınızı ve kafaya takmamaya çalışmanızı söyledi herkes. Bence burdaki üyelerle tartışır gibi konuşacağınıza üslubunuzu gözden geçirip bu gibi durumları kendi lehime nasıl çeviririm,insanlarla nasıl dost olurum,iş yerinde huzuru nasıl yakalarım diye düşünün. Kolay gelsin. Allah yolunuzu açık etsin
Kaç defa yazacağım bilmiyorum yalan söylemedim çıtçıtı söyledim teki sordu sadece kahkulu söylemedim sonradan takmaya başladım mecburmuyum yahu yalanla ilgisi ne ki bunun her şeyimi açık açık söylemem mi lazım anam değil babam değil onlar konu saçtan ibarette değil ne desem eleştiriliyor burda herkesin iş yeri mükemmel demek hepsinin yaptığı şeyler doğal ben alınganım yani böyle kabul edeyim onlara hiç hata bulmayım[/QUOTE

Verdiğiniz cevap bile aslında ne kadar alıngan olduğunuzu,üslubunuzun kavgaya meyilli olduğunuzu gösteriyor. Herkes size yardımcı olmaya çalıştı burada. Mecburmuyuz? değiliz . sizinde yanlış anlamış olabileceğinizi,iş yerinde tatsızlık olursa zor olacağını,fazla alınganlık yaptığınızı ve kafaya takmamaya çalışmanızı söyledi herkes. Bence burdaki üyelerle tartışır gibi konuşacağınıza üslubunuzu gözden geçirip bu gibi durumları kendi lehime nasıl çeviririm,insanlarla nasıl dost olurum,iş yerinde huzuru nasıl yakalarım diye düşünün. Kolay gelsin. Allah yolunuzu açık etsin
Yav he

Kardeşim o sadece bir örnek dalga konusu yapılıyor her gün sorul tarzınıgörseniz anlardınız beni
Umursamazsanız ,devamı gelmez diyorum.
Siz ne kadar umursar,bozulur,söylediklerinden etkilenirseniz o kadar üzerinize gelirler.
Saç konusunu dert ettiğinizi farketmişler ki oradan vuruyorlar. Özgüvenli ve umursamaz olun,kimse mükemmel değil yani,hepimizin var kendimizde beğenmediğimiz birşeyler ama önemli olan bunu zaaf haline getirmemek.

Umursamazsanız ,devamı gelmez diyorum.
Siz ne kadar umursar,bozulur,söylediklerinden etkilenirseniz o kadar üzerinize gelirler.
Saç konusunu dert ettiğinizi farketmişler ki oradan vuruyorlar. Özgüvenli ve umursamaz olun,kimse mükemmel değil yani,hepimizin var kendimizde beğenmediğimiz birşeyler ama önemli olan bunu zaaf haline getirmemek.
Haklısınız.

Ya tek taraflı sorun olmazda hırsızın hiç mi suçu yok kulağıma geldi ahlaksızlık yapanlar bile var burda

Arkadaşlar bir işe girdim üç aydır çalışıyorum çalışma ortamım kadın ağarlıklı ve Yeni olduğum için işi öğrenene kadar bunlarla muhatap olmak zorundayım. Sorun şu ki iş yerindeki kadınlar sürekli beni ezmeye çalışıyor iyi niyetli saf bir kızım. Dış görünüşüm iyi ama saçlarım seyrek olduğu için çıt çıt kullanıyorum kimse farketmiyor yıllardır kullanıyorum ama bunlar ilk günden farketti birde kahkul kullanmak istedim hoşuma gittiği için oda gayet doğal duruyor çoğu saçını mı kestirdin dedi hatta evet dedim neyse teki çıkışta saçıma dokundu dediki gerçek mi kahkulun evet dedim ben sahte sandım fln dedi benim bütün moralimi bozdu çünkü çok takıntılıyım saç konusunda çirkin deseler bu kadar üzülmem. Özgüvenim yok bu yüzden napmam lazım kızlar nolur yardım işi bırakmayı bile düşündüm ☹️☹️☹️☹️
ister cıt cıt kullanırsın, iste pıt pıt.Onlara ne.Kahkülmüş falan.Arkadas, sen istersen o kahkulu k...ına bile takarsın.Keyif senin degil mi?Ayrıca onlarda agızlarını k..clarına taksınlar.Bende bundan rahatsız oldum.
Cogu yaslı kadındır (sözüm meclisten dişari).İcini kuruturlar insanın (bazıları).
Daral geldi:KK11::KK11:

ister cıt cıt kullanırsın, iste pıt pıt.Onlara ne.Kahkülmüş falan.Arkadas, sen istersen o kahkulu k...ına bile takarsın.Keyif senin degil mi?Ayrıca onlarda agızlarını k..clarına taksınlar.Bende bundan rahatsız oldum.
Cogu yaslı kadındır (sözüm meclisten dişari).İcini kuruturlar insanın (bazıları).
Daral geldi:KK11::KK11:
Haklısın arkadaşım neleri var bunların evli olup başka kadınla birlikte olanı mı dersin evliyi ayartanımı tonla rezillikleri var buna rağmen saçımla uğraşıyorlar herkes kendi kapısının önünü süpürse önce keşke. Hele bugün teki azarlar gibi konuştu sinirim hopladı ben boş saatimde buna yardıma gidiyorum bu öküz çıkışıyor bana nerde kaldın madem boştasın fln patronluk tasladı artık dayanılır gibi değiller teki sözde dostum milletin içinde yandaki saçların takma mı dedi evet dedim mecbur rahatsız olduğumu belli etmemek adına.

Haklısın arkadaşım neleri var bunların evli olup başka kadınla birlikte olanı mı dersin evliyi ayartanımı tonla rezillikleri var buna rağmen saçımla uğraşıyorlar herkes kendi kapısının önünü süpürse önce keşke. Hele bugün teki azarlar gibi konuştu sinirim hopladı ben boş saatimde buna yardıma gidiyorum bu öküz çıkışıyor bana nerde kaldın madem boştasın fln patronluk tasladı artık dayanılır gibi değiller teki sözde dostum milletin içinde yandaki saçların takma mı dedi evet dedim mecbur rahatsız olduğumu belli etmemek adına.
bunları onlara açık açık söylesen keşke
biraz özgüven eksikliği var sanki
dik dur karşılarında
saçın takma mı diyenin yok mu hiç bi kusuru. sende ordan vur.
yardım falanda etme. sen yardım ediyorsun o sana nerde kaldın diye hesap soruyor. canım istemedi gelmedim diyeceksin.
aaayyyy yeminle daral geldi.
dik dur dik

bunları onlara açık açık söylesen keşke
biraz özgüven eksikliği var sanki
dik dur karşılarında
saçın takma mı diyenin yok mu hiç bi kusuru. sende ordan vur.
yardım falanda etme. sen yardım ediyorsun o sana nerde kaldın diye hesap soruyor. canım istemedi gelmedim diyeceksin.
aaayyyy yeminle daral geldi.
dik dur dik
Haklısın güçlü olmalıyım normalde böyle ezik bi tip değilim lafımı sakınmam ama iş yerinde mal gibi oluyorum haftaya dik durmaya başlıycam savaşsa savaş.

Haklısın güçlü olmalıyım normalde böyle ezik bi tip değilim lafımı sakınmam ama iş yerinde mal gibi oluyorum haftaya dik durmaya başlıycam savaşsa savaş.
kavga etmen değil sana önerim.
böyle tatlı tatlı lafını söyle.
güven kendine.
ama kavga edilmesi gerekiyorsada edilir orası ayrı.

zaaflarını hissettirme onlara ...ezmek derken sadece bu olaysa burda ezmek gibi bi durum yok sizin oları kandırdığınızı düşünüp rahatsızlıklarını belli etmişş olabilirler,siz de doğruyu söyleyin bence her konuda...yoksa onlar da ters tepki göstermeye başlayabilirler...şu an hiç sizi sevmemem baskı gibi bi durum yok da siz tersleşirseniz onlar da tersleşir...

zaaflarını hissettirme onlara ...ezmek derken sadece bu olaysa burda ezmek gibi bi durum yok sizin oları kandırdığınızı düşünüp rahatsızlıklarını belli etmişş olabilirler,siz de doğruyu söyleyin bence her konuda...yoksa onlar da ters tepki göstermeye başlayabilirler...şu an hiç sizi sevmemem baskı gibi bi durum yok da siz tersleşirseniz onlar da tersleşir...
Ya yalan söylemiyorum aksine milletin içinde soruyorlar evet diyorum kahkulu dememiştim sadece onuda çözdüler ayrıca peruk bile takarım onlar neden soruyor ilgileniyor ki Benimle bu kadar ince ince giydiğim şeylere kadar karışıyorlar.

kadınların çoğu böyledir üstlerine vazifeymiş gibi hep başka kadınları irdelerler ,onlara karşı mesafe koy bence,bu tipler genelde kendi arızalarını böyle milletin eksik gördükleri taraflarını eleştirip iyileştirirler sen işine gücüne bak onların söylediklerini de espriye vur bence

bu tip seyler benim de basimdan gecti cok zor bilirim allah kolaylik versin. Ben de isi ogrenene kadar bir iki allahin cezasina katlanmak zorunda kalmistim, bende stresten gogus kisti cikmisti o derece.. ama ben ne yaptim? Onlara karsi onlar gibi oldum. Sana laf ederlerse, sen de dan diye cebap yapistir. Dedikodunu yaparlarken mi yakaladin,hayrola benden mi bahsediyorsunuz de. Disini gosterirsen hicbirsey yapamazlar sana. Isi gucu de essek gibi ogretmek zorundalar,eger ogretmezlerse ya da zorluk cukarirlarsa ustlerinle konusmaktan cekinme, ama sikayet eder gibi degil. Ogrenmek icin onlarin yardimi sart de,ustlerin kayitsiz kalmayacaktir duruma. Kolay gelsin:)

Back
X