işyerinde taciz..

ben olsam taciz ettiiği zamanları ses kayıt cihazı ile kaydeder, sonra tehdit ederdim olmadı mahkemeye verip süründürürdüm:)

çok haklısın ruby aslında baştan belki bole bişey yapmalıydım ama aklıma gelmedi belkide ona bu durumu yakıştıramadım başta ne bileyim .. şimdilik bana sadece işyerinde kök söktürüo artık bugünlerde normal yani yanlış bi durum yok çok şükür

hemen hemen hepimizin başına gelio demek ki bu tür şeyler .. ben bu konuyu sakince eşime anlattım ve oda bana kanıt bulmam gerektiğini soledi hani bişey iddiia edemeden onun üstüne gidemem dedi o zaman biz haksız duruma düşeriz dedi ve bana güvendiğini soledi bugün gayet iidim rahatsız edici bi durum yoktu çok şükür inşallah devamıda gelmez artık bakalım

bu cok dogru bende size birsey anlatayım bari yeri gelmişken.benm arkadasımın basına gelmiş.biz bi magazada satıs danısmanı olarak calısıyorduk. ve bizim magazanın gece güvenliğinden sorumlu olan bi polis vardı.adam baya yaslı yani bizim babamız yasında..arkadasım 21 yasında ve kocasıyla baosanmak üzereydi.ve işten ayrılmaya karar verdi.bu polis arkadasıma işten cıkıcaksın basında sıkısırsa ara bende sana iş bululrum diye telefonunu veriyor.arkadasımda alıyor saol abi diyerek.ve sonra iş buldugunda abicim ben iş buldum saolasın diye tesekkr için aradıgında bana abi deme diyor. sonra arkadasımın iş yerine gidiyor rahtsız edecek sürede orda duruyor.sonra mesejlar fln atıyor.ve arkadasım korkusundan ses cıkaramıyor.en sonunda bana anlattı.bende burası dag basımı diye gittim adamın kapısına dayandım ama adam öyle bir çirkeflik yaptı ki resmen biz ona asılmısız gibi davrandı şok olmuştuk.allahtan bizi bilen iyi biliyorda zarar görmedik

çok haklısın ruby aslında baştan belki bole bişey yapmalıydım ama aklıma gelmedi belkide ona bu durumu yakıştıramadım başta ne bileyim .. şimdilik bana sadece işyerinde kök söktürüo artık bugünlerde normal yani yanlış bi durum yok çok şükür

sevindim canım durumunun düzelmesine.ama aklında bulunsun.caydırıcı olur.

tşk ederim ruby... bu arada sessizhayat sizin durumunuzada çok üzüldüm canım ya zatene kadar kötü bi durum işten beklemediğin insanlardan bole şeyler görmek daha çok yoruo insanı bide iftira atıolar ve benimde korkum bu işte iftira atması ..ama ole bişey ki yani çok saçma düşünceleri var belkide konumundan dolayı bole bilemiorum ama dünya benm etrafımda dönüo hep ben haklıyım ve benim dediğim olmalı diyen bi insan hatta bugün güvenlikçimiz bile yakındı bana ole bi bağrıoki güvenlikçi bizim yüzümüze bile bakamadan yerine gidio ve kimse bişey demio bole insanlardan nefret ediorum..

ilknu 34 bana iftira atmasından korkuorum ama bilemiorum işten attırma olayını çünkü bu kişiyle ailelerimizde tanışıo ve normalde beni işe alan bu insan

ben yerinizde olsam müdürüme söylerim baktım olmuyor işim ne kadar iyi olursa olsun çıkarım evli veya bekar olmanın bir farkıda yok taciz karşısında.

sessiz86 bende işten çıkmayı çok düşünüyorum inanki bu aralar daha çok arttı artık yani bu isteğim işimi seviyorum ama bu durum bana başka çözüm önermicek galiba

Devlet dairesinde çalışan bir abla gençken müdürünün sözlü tacizlerine uğramış üstelik evli ve 1 çocuğu varmış ablanın. Kocasına anlatmış kocası da ona bir yerde randevu ver demiş sonra müdürü faka bastırmışlar. Ablanın kocası müdüre bir görünmüş! Ondan sonra bana yan bile bakamadı demişti abla. Hani size bir alternatif olsun...

vallahi canım olmasa ama oluyor işte bende bir aile şirketinde çalışıyorum şantiyeler falan var işte bir tanede mühendis var babamdan büyük çok sık gelir gider bende bazen mesaiye kalan olunca xxxx abi çıkarken benide bırakbilirmsin derdim çünkü durak baya uzak ve yolla bozuk .ama arada patronlara anlatır eşiyle olan durumnları falan geldiğinde bende nasılsınız bu gün falan herzaman geldiği için sorarım bazen anlatır bizim hatun böyle yaptı falan ayrıolmaya çalışıyorlar zaten neyse bir gün giderken sizede zahmet oldu ama falan dedim yok canım sen iste ben herakşam almaya geleyim dedi bende teşekkür ederim ya bazen böyle işçiler mesaiye kalınca sorun oluyo falan yapıp geçiştirdim . neyse sonra bir sabah patronlarla tartışmıştık zaten moralim bozuktu şirket telefonu çaldı açtım işte şurasımı burasımı falan yaptı neyse sesinden tanıdım bende xxx abi yapmaya zaten iyi değilim bugün falan dedim ben nasılsın falan f,ilan muhabbeti uzattı bende en son dedim patrona aktarayımmı yok dedi birşey mi vardı dedim cvp yok sesini duymak istedim neyse kolay gelsin o zaman görüşürüz dedim kapattım geldiğinde de eskisi gibi muhabbet etmiyorum artık hoş geldiniz güle güle ama çok sinirim bozuldu benden büyük oğlu var ya adamın ama iş arıyorum başka yerden bulursam geçiş yapacağım

Maalesef pek çok bayanın başına geliyor bu. Benim de bir kaç kere geldi, üstelik adamlar evli idi. Ben de salak numarası yapıp ne zaman sözle asılmaya kalksalar eşiniz nasıl, çalışıyr mu, nerde çalışıyor, sizin sohbetiniz çok güzel, eşinizle tanışmak isterim eminim ki eşinizle iyi arkadaş oluruz, konuşacak çok konu bulabilirim eşinizle dedim. İnan çok etkili oldu, arkasına bakmadan kaçtılar :)

Devlet dairesinde çalışan bir abla gençken müdürünün sözlü tacizlerine uğramış üstelik evli ve 1 çocuğu varmış ablanın. Kocasına anlatmış kocası da ona bir yerde randevu ver demiş sonra müdürü faka bastırmışlar. Ablanın kocası müdüre bir görünmüş! Ondan sonra bana yan bile bakamadı demişti abla. Hani size bir alternatif olsun...

en kolay ve kesin çözüm bence.:47:

Back
X