Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bendendee bıtanesi bana dedıkı sen ruh hastasımısın herseyi uydurıyosun dedisonraa eminmisin bu söledıgınden dedım evet dedibak ben sana napıyorum dedimtlf kayıt altna alıyodu sesimerkeze gönderim kaydı işine son verıdler:18:saygısız sey
sayılı günler sonra düğünüm var, artık bu durumu bahane edip patronla konuşcam,patronda artık o kadar alıştık, temizlik benim işimmiş gibi davranıyo
burasıda küçük yer değilki 3 oda hol lavabo yarım günü mü alıyo cam kapı lavabo her yeri temizliyorum kadın sadece yemek yapıp saat 3 deyince çıkıyo...ben koymasam lavaboya kimse çamaşır suyu dökmez
peçete biter kimse takmaz
kapı cam desen ben silmesem kimsecik silmez,atamadım temizlik işini üstümden
ben de tek bayan olarak calısıyorum, santıyedeyım.. ınsan bazen 2 kelıme konuscak adam arıyo acıkcası... ama yıne de suan bı sıkıntı yok.. yalnız santıyeye gelmek ıcın otobus beklerken duragın onunden boyle sıkır sıkır gıyınmıs ıse gıden bayanlar oluyo, onlara cok ozenıyorum:)) ben de oyle olmak ısterım ama ıscılerın arasında mumkunu yok...
ben de tek bayan olarak calısıyorum, santıyedeyım.. ınsan bazen 2 kelıme konuscak adam arıyo acıkcası... ama yıne de suan bı sıkıntı yok.. yalnız santıyeye gelmek ıcın otobus beklerken duragın onunden boyle sıkır sıkır gıyınmıs ıse gıden bayanlar oluyo, onlara cok ozenıyorum:)) ben de oyle olmak ısterım ama ıscılerın arasında mumkunu yok...
bende işyerinde tek bayanım...rahatım ben iş varsa iş yapıyorum. yoksa arkadaşla msn den konuşuyorum. nete takılıyorum. tabi eve gidince eşime açılıyorum. akşama kadar tek kelime konuşmağıdım oluyor çünkü :) iş yerindeki erkekler gerek olduğunda konuşuyorlar sadece :)
ilk tayin yerimde bol bayan vardı ama :) saçını sarıya boyatıp, kendini üstün gören varlıklar vardı. hiç çekilmiyorlardı. birde iş yapmayıp bayan toplantısı yapıyorlardı. kahkahaları üst kata bile geliyordu. valililk binasındaydı birde :)
bende işyerinde tek bayanım...rahatım ben iş varsa iş yapıyorum. yoksa arkadaşla msn den konuşuyorum. nete takılıyorum. tabi eve gidince eşime açılıyorum. akşama kadar tek kelime konuşmağıdım oluyor çünkü :) iş yerindeki erkekler gerek olduğunda konuşuyorlar sadece :)
ilk tayin yerimde bol bayan vardı ama :) saçını sarıya boyatıp, kendini üstün gören varlıklar vardı. hiç çekilmiyorlardı. birde iş yapmayıp bayan toplantısı yapıyorlardı. kahkahaları üst kata bile geliyordu. valililk binasındaydı birde :)
valla bende az önce bir olay yasadım cidden sanırım bayansız bi yerde çalışmak daha mantıklıymıs yoktan var etti saolsun olay cıkardı yaa ne kompleksli insanlar var
valla bende az önce bir olay yasadım cidden sanırım bayansız bi yerde çalışmak daha mantıklıymıs yoktan var etti saolsun olay cıkardı yaa ne kompleksli insanlar var
Ben üni. deyken kafede çalışmıştım.Hepsi erkekti,ama hepsi abim kardeşim gibiydiler.Yanımda küfür bile etmezlerdi.Saçlarımda kısaydı pek onlardan bir farkım yoktu erkek gibi takılırdım yanlarında kala kala,tavla oynardık,okey oynardık.Keşke yine öyle insanlarla çalışabilseydim.Erkeklerle çalışmak kolay ama kızlarla çalışmak zor iki aynı cins arasında mutlaka kıskançlık oluyor...