• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işyerinde uyarı almak !!

bhr4530

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2017
56
8
1
36
merhaba ,

ben 1 yıldır bir firmada calısıyorum 3 arkadas ıyı geciniyorduk dıger ıkı arkadasım aralarında buyuk sorunlar oldu ve biri işten cıktı ama tekrar geri geldi dedikodu cok olan bır fırma bu ıkısıde aralarındakı dedıkodulAR yuzunden kavgalılar dun mudur ıse gerı aldı arkadısımı benı ve diğerını odasına çagırdı ve yenıden baslıcak kesınlıkle sorun ıstemıyorum felan ama bne neden çagrılıp o konulara dahıl edıldım anlamıyorum sadece işten ayrılan arkadas arkamdam benım ısımle ılgılı işi yapamıyor bı halt olmaz demıs yapamıyor ssubu gıbı laflar ve dahası var soylemıs bende sınırlenıp ona msj attım ve mudure attım msj ve konuyu anlatmıstım o yuzden mı bende cağrıldım anlamadım ondan dolayı dıye dusunuyorum ... ama işten cıkan ve gerı alınan arkadasımı patron aldı ve od a benım ona yazdım msj patrona okutmus diğerinin deikoducu ve bu kızıda dolduruyor dıye anlatmak amclı okutmus sizce ne oluyor cozemıyorum burda ben ne durumuna dustum patronun goxunde bı sucumda yok olaylarla alakamda ama msj cok guzel kotu bieşy yazmıyor

Müdürle yüz yüze konuşmak varken neden sms atılır?
sonuçta öğrenci ya da stajyer değilsiniz. Belli bir resmiyet gerekli.

Öyle ya da değil siz de bir şekilde muhatap olmuşsunuz o kişiyle. Bu yüzden sizi de çağırıp uyarı vermesi normal bence.
kimseyle muhatap olmayın . Umursamayın.

Sanırım sinirli bir şekilde yazdınız konunuz biraz karısık
O an sinirliyken yine böyle yazdıysanız arkadaşınıza olan mesajınızda, bişey bulmuş olabilir.
Nasıl saçma bir durum çalışan patrona arkadaşının mesajını okutuyor filan.
Siz bişeyden çekinmeyin arkadaşınız çekinsin. Ondan uzak durun...
İş hayatında malesef böyle çirkin şeyler oluyor.

Bi duruma düştüğünüz yok bence düşünmeyin, işinizle ilgilenin gerisi mühim değil

gercekten ıs hayatı cok zor helede atrafınız dedıkodu kazancılarıyla doluysa

Ortaokul öğrencileri misiniz siz? Mesajlar, dedikodular, gruplar, vs vs. Patronunuz sizin dedikodunuzla, kavga gürültünüzle uğraşmaz, uğraşmak zorunda değil, o işinin yapılıp yapılmadığına bakar. Olması gereken de o. Patronla ve birbirinizle yüzgöz olmuşsunuz. Hiç birinizin diğerinden farkı yok, bu yüzden toplu halde uyarılmışsınız. Bundan sonra yapmanız gereken şey doğru düzgün işinize bakmak. Kişisel kavgalarınızı işin dışında tutmak.

olmadık şeyden.kuyu kazma durumu o müdürü de gözüm tutmadı ne öyle kiri kime atsam üstünde kalsın gibi.o işletmede hiç konuşmayın kimse ile arkadaşlıkta etmeyin.çok da ayşe öyle dedi sen çalışmıyormuşsun derse, benim çalışma performansımın ölçüsü ayşe değil kameradan ne yaptığım bellidir dersin.

Kızların bol olduğu iş ortamı malesef dedikodu ve kıskançlık dolu olur :) sana tavsiyem kimseyle muhattap olma iş dışında. Yoksa çok uyarı alırsın. İşine bak işini düzgün yaptıkça hiç bir sorun kalmaz.

Senin arkandanda bu 2 kız konuşmuştur 2 side sana dost değil bilesin sürekli tartışma çıkartan uyumsuz personeli kimse istemez çünkü verimliik düşer sen bunları yapmamaya gayret et

iş hayatında tek bıldığım işini yap geri kalan kımseyle muhattap olma iş dışında hepsi bu

merhaba ,

ben 1 yıldır bir firmada calısıyorum 3 arkadas ıyı geciniyorduk dıger ıkı arkadasım aralarında buyuk sorunlar oldu ve biri işten cıktı ama tekrar geri geldi dedikodu cok olan bır fırma bu ıkısıde aralarındakı dedıkodulAR yuzunden kavgalılar dun mudur ıse gerı aldı arkadısımı benı ve diğerını odasına çagırdı ve yenıden baslıcak kesınlıkle sorun ıstemıyorum felan ama bne neden çagrılıp o konulara dahıl edıldım anlamıyorum sadece işten ayrılan arkadas arkamdam benım ısımle ılgılı işi yapamıyor bı halt olmaz demıs yapamıyor ssubu gıbı laflar ve dahası var soylemıs bende sınırlenıp ona msj attım ve mudure attım msj ve konuyu anlatmıstım o yuzden mı bende cağrıldım anlamadım ondan dolayı dıye dusunuyorum ... ama işten cıkan ve gerı alınan arkadasımı patron aldı ve od a benım ona yazdım msj patrona okutmus diğerinin deikoducu ve bu kızıda dolduruyor dıye anlatmak amclı okutmus sizce ne oluyor cozemıyorum burda ben ne durumuna dustum patronun goxunde bı sucumda yok olaylarla alakamda ama msj cok guzel kotu bieşy yazmıyor

Bana gayet normal bir durum gibi geldi, biz de ofiste 5 kişiyiz, 1 kişiyle ilgili bile sorun olsa herkes çağrılır, herkese uyarı yapılır. Seni de çağırmış olması seni suçlu görmesi demek değil ki, adam seni çağırmamış, çalışanları çağırmış. Bence gereksiz yere takma kafana.

Back
X