Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamileyken iş yerinizde öğlen yemeklerinde nasıl besleniyorsunuz?
ben iş yerinin yemekleri güzel olmadığı için istediğim gibi yiyemiyorum .
sizler napıyosunuz bu konuda?
benim için de çok büyük sorun bu cnm.
bizim işyerinde yemek çıkmıyor. dışarıdan söylüyorum.
ama hergün ne söyleyeceğimi sapıtıyorum çüğnkü doğru düzgün birşey yiyemiyorum.
evde yapıp götürme imkanın yok mu?
benim için de çok büyük sorun bu cnm.
bizim işyerinde yemek çıkmıyor. dışarıdan söylüyorum.
ama hergün ne söyleyeceğimi sapıtıyorum çüğnkü doğru düzgün birşey yiyemiyorum.
evde yapıp götürme imkanın yok mu?
aslında evden getirebilirim tabi de onu da bulmak zor. bazen sanviç yapıyorum onu da yemek bi süre sonra sıkıyor ve daha sağlıklı bişiiler yemek istiyorsun..
aslında evden getirebilirim tabi de onu da bulmak zor. bazen sanviç yapıyorum onu da yemek bi süre sonra sıkıyor ve daha sağlıklı bişiiler yemek istiyorsun..
zeytinyağlı yemekleri ısıtmak gerekmediği için yanında taşıyabilirsin. yemek adı verip canını çektirtmek de istemiyorum ama. bol yeşillik doğrayıp içine haşlanmış makarna ya da biraz sıcakk suda yumuşatılmış pilavlık bulgur hatta haşlanmış mercimek karıştırabilirsin. iş yerinde buzdolabı varsa haşlanmış tavuk ekleyebilirsin salatana.yiyeceğin zaman yağlayıp limonlarsan hem ana öğün hem salata gayet sağlıklı ve lezzetli bir öğün olur.
sandviç yaptığında da bol havuç rendeli, marullu hazırla içine ne koyacağın hayal gücüne kalmış. her şey ekmek arası olabilir sonuçta.