İşyerindeki amir

Nfrtettti

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
5.494
7.469
398
Merhabalar işyerimdeki amir bana karşı çok asık suratlı espirilerime gülmüyor konuşurken yüzüme bakmıyor yani herkesin yaptığı birşey için beni uyardı hal böyle olunca bana yansıyor ve kendimi geri çekiyorum yani bende asık suratlı olmaya başladım birşey sormak istemiyorum sizce neden bana böyle davranıyor acaba

Sadece size karşı mı böyle?

Açıkçası hoslanilmayacak sivri bir tip değilim sessiz sakin birisiyim yalnız kendimi ciddi manada kötü ve yalnız hissediyorum bu beni agresif yapıyor istemsiz savunma halimi alıyorum hatta okadar etkiliyor ki hep aklımda ve psikiyatriste gitmeyi bile düşünüyorum

Belki sessiz sakin tiplerden hoşlanmıyordur. Siz kendinize kendiniz penceresinden bakıyorsunuz. Üstteki arkadaşlara katılıyorum saygı çerçevesini aşmadan kimse kimseyi sevmek zorunda değil

Belki sessiz sakin tiplerden hoşlanmıyordur. Siz kendinize kendiniz penceresinden bakıyorsunuz. Üstteki arkadaşlara katılıyorum saygı çerçevesini aşmadan kimse kimseyi sevmek zorunda değil
Doğru söylüyorsunuz çok umursamayim en iyisi işte öyle diyorum ama yüzüm asılıyor ya i guardimi alıyorum ister istemez

Siz de yanındayken iş harici konuşmayın, bulaşmayın adama/kadına. Size garezi mi var artık sevmiyor mu neyse ne bence çok takılmayın işinizi yapıp geçin. ne yalan söylyeyim böylece yazdım ama bana böyle davransalar benim de modum düşerdi herhalde

Doğru söylüyorsunuz çok umursamayim en iyisi işte öyle diyorum ama yüzüm asılıyor ya i guardimi alıyorum ister istemez
Kız sen işyerinde asıl yüzüne gülenden kork. Arkandan çevirmedikleri iş kalmaz. Kimileri yalaka olur dedikodu yapar iş yaparmış gibi görünür ama yönetici onları değil seni çalışmıyor sanar. Bence yöneticini pek kafana takma. İşini layığıyla yerine getir yarın öbür gün kimse işinden seni vuramasın yeter. Öbür türlü kimse sessiz sakin olduğuna bakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…