Sanırım çok hassas olmamdan kaynaklanıyor.Mizacı öyledir ki amirlerin biraz da öyle olması gerek, yumuşacık pamuk şeker gibi olsa kimse pekte saygı duymaz.
Yalnız bana karşı boyleİş yerinde şaka, ciddiyetsizlik sevmiyor demek ki
Sadece size karşı mı böyle?Merhabalar işyerimdeki amir bana karşı çok asık suratlı espirilerime gülmüyor konuşurken yüzüme bakmıyor yani herkesin yaptığı birşey için beni uyardı hal böyle olunca bana yansıyor ve kendimi geri çekiyorum yani bende asık suratlı olmaya başladım birşey sormak istemiyorum sizce neden bana böyle davranıyor acaba
Daha önce yaptığınız bir şakaya bozulmuş olabilir veya adam hakkında birine bir şey dediniz de gidip yetiştirmiş olabilirler mi?Yalnız bana karşı boyle
Evet maalesef zaten öyle olmasa çok onemsemezdim ama cidden kendimi kötü hissettiriyorSadece size karşı böyle ise mobbing gördüğünüzün kanıtı
Kesinlikle ben hakkında hiç kötü birşey düşünmedim ve söylemedimDaha önce yaptığınız bir şakaya bozulmuş olabilir veya adam hakkında birine bir şey dediniz de gidip yetiştirmiş olabilirler mi?
Garip gerçekten. Bir şekilde size takmış. Boşverin ama hakaretvari kelimeler kullanırsa da asla altta kalmayın.Kesinlikle ben hakkında hiç kötü birşey düşünmedim ve söylemedim
Belki sessiz sakin tiplerden hoşlanmıyordur. Siz kendinize kendiniz penceresinden bakıyorsunuz. Üstteki arkadaşlara katılıyorum saygı çerçevesini aşmadan kimse kimseyi sevmek zorunda değilAçıkçası hoslanilmayacak sivri bir tip değilim sessiz sakin birisiyim yalnız kendimi ciddi manada kötü ve yalnız hissediyorum bu beni agresif yapıyor istemsiz savunma halimi alıyorum hatta okadar etkiliyor ki hep aklımda ve psikiyatriste gitmeyi bile düşünüyorum
Doğru söylüyorsunuz çok umursamayim en iyisi işte öyle diyorum ama yüzüm asılıyor ya i guardimi alıyorum ister istemezBelki sessiz sakin tiplerden hoşlanmıyordur. Siz kendinize kendiniz penceresinden bakıyorsunuz. Üstteki arkadaşlara katılıyorum saygı çerçevesini aşmadan kimse kimseyi sevmek zorunda değil
Kız sen işyerinde asıl yüzüne gülenden kork. Arkandan çevirmedikleri iş kalmaz. Kimileri yalaka olur dedikodu yapar iş yaparmış gibi görünür ama yönetici onları değil seni çalışmıyor sanar. Bence yöneticini pek kafana takma. İşini layığıyla yerine getir yarın öbür gün kimse işinden seni vuramasın yeter. Öbür türlü kimse sessiz sakin olduğuna bakmaz.Doğru söylüyorsunuz çok umursamayim en iyisi işte öyle diyorum ama yüzüm asılıyor ya i guardimi alıyorum ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?