İşyerindeki bayan

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba,
İşyerinde bir bayan var benim çalıştığım yöneticiyle çok eskiden beri çalışmış sürekli bana onu kötülüyor.Ona zamanında çok kötü davranmış bak görürsün sanada aynılarını yapacak diyor.Cok sinirlerimi bozdu her gün boyle yani anlatıp duruyor.Bende artık muhattap olmamaya karar verdim.sizce napmaliyim

Merhaba,
İşyerinde bir bayan var benim çalıştığım yöneticiyle çok eskiden beri çalışmış sürekli bana onu kötülüyor.Ona zamanında çok kötü davranmış bak görürsün sanada aynılarını yapacak diyor.Cok sinirlerimi bozdu her gün boyle yani anlatıp duruyor.Bende artık muhattap olmamaya karar verdim.sizce napmaliyim
O bağğğyanla konuşmayın

Merhaba,
Böyle anlatılınca ben heyecanla işime gelemiyorum olumsuz etkileniyorum anlatmazsan sevinirim der konuyu kapatırdım.

Merhaba,
Sana kötü davrandıysa bu benim sorunum değil, kendini savunmalıydın, bana kötü davranırsa da bu senin sorunun değil, ben kendimi savunurum. Olmayan şeylerle bile kendini dolduruyorsun beni de bunaltıyorsun. Yeter artık. Ben çalışmaya geliyorum, terapistin değilim. Adam orada, git ona içini kus diyin. Arkadaşınız değil bir şeyiniz değil neden çekiyorsunuz bu durumu? Başına gelenler başınıza gelse oh çekip ben sana demiştim diyip bık bık etmeye devam edecek. Takıntı yapmış resmen.

Sana bunu soyleyen kadin yoneticine de seni kotuluyor olabilir mi ?
Dikkar edin,ayaginizi kaydirmasinlar. :)

Back
X