Isyerindeki caycinin uyanikligi

Off bu caycilar hep mi ayni olur Ise illa ki gec gelirler, 10 dakka gec gelmeyi kar sayarlar. Birine cay goturmek zorlarina gider ki zaten is tanimi o, cay goturmek. Ofiste calisan elemanlarin zoruna gitmiyor yahu.

Benim eski isyerinde de vardi bu modelden. Ise surekli gec geliyor diye parmak izi okuyucu koydular sirf onun yuzunden. Ama ise bakin bir tek o kadinin parmak izini okumadi Ofisleri silme gorevi de vardi ki iki oda toplasaniz 5 adim kucuk kucuk odalar. Masalari kendimiz siliyoruz zaten. Ama bir yer silmesi var goreceksiniz. Daha kovayi getirirken oofff diye getirir. Sonra paspasi her savurdugunda oofff pofff... Sabah sabah butun enerjimizi alirdi

canım burada daha önce senle beraber üç kez bu konuya benzer okudum . benim işim degil de gec

Cnm tabi ki sen haklısın o meslekten para alıyor, bedava mı yapıyor sanki.Bırak kendi yapsın sende kendi işini yap.

Aynen wolfrog çay getir diyince zoruna gidiyor muhasebedekiler depodakiler senin gorevin o yapicaksin tabi geçen gün ne dedi karni agriyormus muhasebede bir kadın var izin konusunda o veriyor gelmiycektum hiç halim yoktu ama o günde hicbirseyi yoktu geçen çtesi oldu bu olay babasının ciftligi sanki işten kaytarmaya bahane.Cayocaginda tel açınca isim var acil goturemem diycem bakacak iki üç goturmuyor um o da ister simdi gotursun isterse on dakika sonra beni ilgilendirmez. Şöyle olsa bazı yerlerde Sekreter çay da götürüyor ama o caycinin olmadığı işyerlerinde oluyor burda biti var hem iş taniminda çay götürmek diye birşey yok istese de hicbirsey yapmaz susar tipis tipis kendi götürür

Maalesef yüz vermeye gelmeyen tipler oluyor yüzü verdiğim gibi almasını da bilirim ama hiç hakkımı yediremem valla ben olsam ablacım kusura bakma da herkes kendi işini yapacak dimi hadi cnm deyip işime bakarım

Ayrıca o işe erken gelip çayı koyması gerekiriyorsa gelip koyacak işe girerken de bu şekilde anlaşıyor firmalar elemanla

Herkesin mesai saati neyse o saatte başlar, erken gelip çayınızın hazır olmasını istiyorsanız sizlerden daha erken saatlerde çıkmasına da burun kıvırmayacaksınız. (genele söylüyorum) çaycılar da hep böyle değildir, bazen çaycıları küçük görüp, babasının emireri gibi sipariş üstüne sipariş verenler de var. Bazı yerlerde personeline çay servisi yaptırmaz patronlar, onlar genelde rahat olur, bazıları da personeline de yaptırır. E tabi o kadar kişiye koştur git gel, bulaşık yıka o da insan. Bizde de vardı böyle bi durum ..

Bi de şu bana göre yanlış, ortada bir artniyet yoksa, şahsen ben o çayı götürürüm, patronuma servis yapıyorum sonuçta, benimle aynı vasıfta olan birisine değil, bu zoruma gitmez yani, işim yoksa götürürüm..

Kendiniz demişsiniz depoya çay götürüyorum diye, partonu bekletmemek adına yardım istiyor sonuçta, muhasebeciniz patronu bekletmemek adına evrakları hazırlamanıza yada sunumu toplamanıza yardım istese ve işiniz olmasa, bunu bi çok kez yapsa aynı tepkiyi vermeyeceğinizi düşünüyorum şahsen..

Çok çakal bu çaycılar KK'da çoğu kişi çaycılardan şikayetçi. Hepsi mi aynı anlamadım.

Herkes kendi görevlerini yapsın lütfen deyin.

Hayır,bu patronunu yediğim koskoca şirket seni süs diye mi aldı.?Hıı
derdim ben

Isim var demene gerek yok. Bu benim işim değil diyebilirsin

Bundan sonra ne zaman derse isim var diyip oturucam o da öyle götürür birkaç kez dedi isim var dedim goturemem kendisi götürdü taktik belli isim var bankaya evrak e mail atıyorum diycem bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…