İşyerindeki çoçuk ınstagram istek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.407
383
123
Selam kızlar ben üç haftadır yeni bir yerde çalışıyorum.İşyerinde biri var sanırım çoçuktan hoşlanmaya başladım.Ona instadan istek göndersem olur mu işyerinde üç kişi istek gönderdi bana ortak kişiler olduğu için önerilenler kısmında gözüküyor istek yollasam garip kaçar mı iki üç kere konuşmuşluğumuz var kısada olsa.

Selam kızlar ben üç haftadır yeni bir yerde çalışıyorum.İşyerinde biri var sanırım çoçuktan hoşlanmaya başladım.Ona instadan istek göndersem olur mu işyerinde üç kişi istek gönderdi bana ortak kişiler olduğu için önerilenler kısmında gözüküyor istek yollasam garip kaçar mı iki üç kere konuşmuşluğumuz var kısada olsa.
Yeni iş ve hemen istagramdan eklemek mi? Şimdiden geçmiş olsun. İleride '' çok yanlış tanımışım' sözüyle biterse yıpratmayın kendinizi.

Sevgili değil daha öyle birşey yok sadece istek göndermek istedim.
Sonuçta niyetiniz o yönde ve karşı cins de aç gibi üstünüze atlayacaktır muhtemelen.

Aranız bozulduğunda da işinizden bile olabilirsiniz.

Ayrıca işe başlar başlamaz ilişkiye başlayan insanlar bana çok basit geliyor.

yani ne var ki instadan eklemekte her istek gönderen senden hoşlanıyor anlamına gelmez ki aynı yerde çalışıyoruz sonuçta hoşanıyor demesi için daha elle tutulur gözlemlere ihtiyaç var
Olay instagramdan eklemeniz değil çocuğa karşı ufak da olsa bir duygu besliyorsunuz. Size karşılık verdiği anda bir ilişkiye başlamış bulunacaksınız.
Dilerseniz tabiki ekleyebilirsiniz bu sizin tercihiniz.
Ben ileriyi düşünerek konuşuyorum

İstek göndermedim hala bir yanım gönder diyor eski çalıştığım yerde de istek gönderen oldu ama bu çoçuk benden hoşlanıyor ondan istek attı diye düşünmedim

Bence acele etmeyin sabredin biraz

Henüz çok erken ben çok gerekli de doğru da bulmuyorum hoş gözükmüyor.
Ztn isyerinden sosyal medyada kimseyi eklemiyorum hele 3 haftalık birini hiç eklemem iyice uzaklasirim

yani ne var ki instadan eklemekte her istek gönderen senden hoşlanıyor anlamına gelmez ki aynı yerde çalışıyoruz sonuçta hoşanıyor demesi için daha elle tutulur gözlemlere ihtiyaç var
Gönder ya
Ne olacak sanki
İş arkadaşısın
Normal şeyler bunlar

E iyi de sen hoşlanıyorsun ama?? Dur bi soluklan. Seneler sonra bir iş buldun, bundan da olma.

Göndermedim bu kadar ne var bunda anlamadım demek istek gönderen her kişi bunu yanlış anlıyor Facebook ta instada ortak arkadaş varsa onerilenler de çıkar istek gönderirsin ne var bunda takipçi satın artıyor en küçük şeyden bu kız kesin benden hoşlanıyor mu diyecek😂😂

Göndermedim bu kadar ne var bunda anlamadım demek istek gönderen her kişi bunu yanlış anlıyor Facebook ta instada ortak arkadaş varsa onerilenler de çıkar istek gönderirsin ne var bunda takipçi satın artıyor en küçük şeyden bu kız kesin benden hoşlanıyor mu diyecek😂😂
Samimiyet yoksa çok hoş karşılanmaz. Önce iş yerinde iletişim kurmaya çalışın, sonra ekleşirsiniz. Damdan düşer gibi olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X