İşyerindeki çoçuk ınstagram istek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha yeni başladığın işte hemen birini gözüne kestirmek çok yakışıksız bir durum. Üstelik samimiyet bile yok ortada. Üstelik üst mevkiiden biri.

Göndermedim bu kadar ne var bunda anlamadım demek istek gönderen her kişi bunu yanlış anlıyor Facebook ta instada ortak arkadaş varsa onerilenler de çıkar istek gönderirsin ne var bunda takipçi satın artıyor en küçük şeyden bu kız kesin benden hoşlanıyor mu diyecek😂😂
İnşallah sadece öyle der 😂 biraz muhabbet kur da öyle ekle bari sabırlı ol

Kadin erkek diye ayırt etmiyorum ama böyle durumlarda erkeğin adım atmasını daha doğru buluyorum. Onu da geçtim 3 hafta olmuş daha yenisiniz ne bu hemen ekleme çabaları. Ben şahsen özelimi paylaştığım bir yerde herkesin olmasını istemem buna iş arkadaşlarım da dahil
Aynı iş yerinde çalışıyoruz hakkımda fikir sahibi olmaları rahatsız eder beni. 2 senedir ayni is yerindeyim 300 kisi çalışıyor 3 4 kişi anca eklidir bende. Biraz insanları uzaktan gozlemleyip tanımanızi tavsiye ederim.

Selam kızlar ben üç haftadır yeni bir yerde çalışıyorum.İşyerinde biri var sanırım çoçuktan hoşlanmaya başladım.Ona instadan istek göndersem olur mu işyerinde üç kişi istek gönderdi bana ortak kişiler olduğu için önerilenler kısmında gözüküyor istek yollasam garip kaçar mı iki üç kere konuşmuşluğumuz var kısada olsa.
Yollama. Hesabını aç hikaye at sende ilgileniyorsa bakar zaten

İstek göndermedim biraz gözlemleyip ona göre artık eğer fark ederse ilgisi olursa o istek gönderir.İnşallah olur biyomedikal mühendisi çok ağır başlı sakin ve surat ifadesi hep gülümser durumda.Yakısıklı da ama ben sekreterim beni ne yapsın düşüncesi var benden daha üst konumda meslek olarak.Zamanla samimiyetimiz artar mı bilmiyorum.
mühendis olsam sekretere bakmam ya net...daha kariyer yapmış bir kız bulurum...

İstek göndermedim biraz gözlemleyip ona göre artık eğer fark ederse ilgisi olursa o istek gönderir.İnşallah olur biyomedikal mühendisi çok ağır başlı sakin ve surat ifadesi hep gülümser durumda.Yakısıklı da ama ben sekreterim beni ne yapsın düşüncesi var benden daha üst konumda meslek olarak.Zamanla samimiyetimiz artar mı bilmiyorum.
Buradan kötü gözüküyor emin ol ….

Selam kızlar ben üç haftadır yeni bir yerde çalışıyorum.İşyerinde biri var sanırım çoçuktan hoşlanmaya başladım.Ona instadan istek göndersem olur mu işyerinde üç kişi istek gönderdi bana ortak kişiler olduğu için önerilenler kısmında gözüküyor istek yollasam garip kaçar mı iki üç kere konuşmuşluğumuz var kısada olsa.
Kendi istese gönderir. Bence birşey yapmayın. 3 haftada ne çabuk gördünüz de hoşlandınız

yani ne var ki instadan eklemekte her istek gönderen senden hoşlanıyor anlamına gelmez ki aynı yerde çalışıyoruz sonuçta hoşanıyor demesi için daha elle tutulur gözlemlere ihtiyaç var
Madem öyle düşünüyorsunuz neden bu soruyu soruyorsunuz? Demek ki istek göndermek bu anlama geliyor. Şahsen iş yerinden biri bana istek gönderse durup bir düşünürüm. Çünkü iş yerinde resmiyet olur. Haa biri ile olursa o karşılıklı olur zaten istek ile başlamaz.

Sosyal medyayı ne kadar çok gözünüzde büyütüyorsunuz?ınstagramdan takip etmen çok mu önemli?nasil kafa takılacak mevzu olabiliyor?🙄

Eklemeyin. Önce bi muhabbet kurun, biraz sohbetiniz olsun. İşle alakalı veya iş yeri ile alakalı saçma olmayan birkaç soru sorup muhabbet kurabilirsiniz. En azından bir etkileşim başlar.
Ha ama tavsiyem hiç o işlere bulaşıp iş yerinden sevgili yapmamanız. Ayrılınca kötü olur aynı ortamda.

Sizin biraz mesafeye ihtiyacınız var.

Ne demiş ünlü düşünür; çorap mesafedir.

Çorapsız ise gitmeyin.

Aa konu yeni değilmiş. Ne oldu bir gelişme var mı iki ay olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X