Yeni iş ve hemen istagramdan eklemek mi? Şimdiden geçmiş olsun. İleride '' çok yanlış tanımışım' sözüyle biterse yıpratmayın kendinizi.Selam kızlar ben üç haftadır yeni bir yerde çalışıyorum.İşyerinde biri var sanırım çoçuktan hoşlanmaya başladım.Ona instadan istek göndersem olur mu işyerinde üç kişi istek gönderdi bana ortak kişiler olduğu için önerilenler kısmında gözüküyor istek yollasam garip kaçar mı iki üç kere konuşmuşluğumuz var kısada olsa.
Sonuçta niyetiniz o yönde ve karşı cins de aç gibi üstünüze atlayacaktır muhtemelen.Sevgili değil daha öyle birşey yok sadece istek göndermek istedim.
Olay instagramdan eklemeniz değil çocuğa karşı ufak da olsa bir duygu besliyorsunuz. Size karşılık verdiği anda bir ilişkiye başlamış bulunacaksınız.yani ne var ki instadan eklemekte her istek gönderen senden hoşlanıyor anlamına gelmez ki aynı yerde çalışıyoruz sonuçta hoşanıyor demesi için daha elle tutulur gözlemlere ihtiyaç var
Gönder yayani ne var ki instadan eklemekte her istek gönderen senden hoşlanıyor anlamına gelmez ki aynı yerde çalışıyoruz sonuçta hoşanıyor demesi için daha elle tutulur gözlemlere ihtiyaç var
E iyi de sen hoşlanıyorsun ama?? Dur bi soluklan. Seneler sonra bir iş buldun, bundan da olma.yani ne var ki instadan eklemekte her istek gönderen senden hoşlanıyor anlamına gelmez ki aynı yerde çalışıyoruz sonuçta hoşanıyor demesi için daha elle tutulur gözlemlere ihtiyaç var
Samimiyet yoksa çok hoş karşılanmaz. Önce iş yerinde iletişim kurmaya çalışın, sonra ekleşirsiniz. Damdan düşer gibi olmaz.Göndermedim bu kadar ne var bunda anlamadım demek istek gönderen her kişi bunu yanlış anlıyor Facebook ta instada ortak arkadaş varsa onerilenler de çıkar istek gönderirsin ne var bunda takipçi satın artıyor en küçük şeyden bu kız kesin benden hoşlanıyor mu diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?