- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
Hiç anlamadım hiç kötü bir şey dememiş yani muhtemelen biraz hiperaktif aklına ne gelirse söyleyen bir kadın. Neden sinir oldunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de o yüzden sordu size özellikle, bakalım şikayet edecek misiniz tavrınız ne olacak diye. Şikayet etmeyerek gözüne girmiş olabilirsinizAdam psikolojiden çok iyi anlayan biri bence kesin farketti
Kadının dediğinde birşey yok ki, belki çok konuştuğunu farkedip öyle söylemiştir. Yani öyle sinir olunacak birşey yok.Merhabalar,
Bugün işyerinde felsefe yapmayi seven bir yonetici ile bir kac arkadaş sohbet ettik.Fakat bir bayan vardi aklina ne gelse cok konuşur.Bende sohbete katıldım tabiki fikirlerimi söyledim.Hep birlikte güzel bir sohbet oldu dedik . Bende dedim gerçekten güzel sohbetti teşekkürler tarzı bisey dedim.Cok konusan bayan sende az konustun hic firsat vermedik dedi güldü.Bende sinirden o an bisey demedim.Sonra yonetici adam kadin gittikten sonra kadin hakkında nasıl biri aranız nasıl gibi bisey sordu.Daha önce de böyle patavatsizlik yapmıştı.Bende bir sıkıntım yok onunla dedim.Ama simdi pişman oldum keşke davranışının beni sinir ettiğini soyleseydim diyorum.Cok konuşarak kendini ispat etmek istiyor deseydim diyorum.Siz olsanız napardiniz?
Yoo bende anlamadımSadece ben anlamadım galiba neden sinirlendigini![]()
Gayet yerınde konuşmuşsunuz.Nıye arkasından konuşasınız kiMerhabalar,
Bugün işyerinde felsefe yapmayi seven bir yonetici ile bir kac arkadaş sohbet ettik.Fakat bir bayan vardi aklina ne gelse cok konuşur.Bende sohbete katıldım tabiki fikirlerimi söyledim.Hep birlikte güzel bir sohbet oldu dedik . Bende dedim gerçekten güzel sohbetti teşekkürler tarzı bisey dedim.Cok konusan bayan sende az konustun hic firsat vermedik dedi güldü.Bende sinirden o an bisey demedim.Sonra yonetici adam kadin gittikten sonra kadin hakkında nasıl biri aranız nasıl gibi bisey sordu.Daha önce de böyle patavatsizlik yapmıştı.Bende bir sıkıntım yok onunla dedim.Ama simdi pişman oldum keşke davranışının beni sinir ettiğini soyleseydim diyorum.Cok konuşarak kendini ispat etmek istiyor deseydim diyorum.Siz olsanız napardiniz?
Genel olarak herkesi sordu tek kadını değilKadının suçu çok konuşması mı yani? Size kötü birşey söylememiş ki, yönetici neden o ortamı terkettikten sonra “nasıl biri, aranız iyi mi” diye soruyor, o da çok enteresan. Sizin bakışınıdan işkillenip sormuştur bu soruyu muhtemelen.
Evet iste aklina nw gelirse söylüyor yani sende az konustun demesi biraz küçümseme gibi geldiHiç anlamadım hiç kötü bir şey dememiş yani muhtemelen biraz hiperaktif aklına ne gelirse söyleyen bir kadın. Neden sinir oldunuz?
Soylemedim zatenKadın bir şey dememiş. Ben de çok konuşan insanlardan rahatsız olurum ama böyle her şeyden nem kapan insandan da uzak dururum mümkün olduğunca.
Bir de müdür bile sormuş olsa çok kötü bir şey olmadığı sürece kimsenin arkasından kimseye kötü bir şey söylemeyin.
Herkes hakkında sorduSizin bisey demediğiniz iyi olmus. O adam kesin o kadına yetistirirdi dediklerinizi. Adamin yaptiğı ayıp ne demek araniz nasıl falan. Hic sevmem boyle muhabbetleri isyerinde
Evet biraz öyleyim galibaKadın ne demiş ki? Gercekten de çok konuştuğunu siz de söylüyorsunuz. Kendince tatlıca espri yapmış , çok gevezeydik seni konusturmadik, diye
Günlük hayatta da böyle buluttan nem kapan biri misiniz?
Sonradan dedi bende cok konuşuyorum diye başkasına fırsat vermeyen birisiKadının dediğinde birşey yok ki, belki çok konuştuğunu farkedip öyle söylemiştir. Yani öyle sinir olunacak birşey yok.
Mesafeliyim genel olarakGörev tanımında eksikliği var ise bunu şikayet edebilirsiniz ama çok konuşması bir kusur değil. Siz mesafenizi koruyun.