İşyerindeki diyaloglar

Bilmiyorum bu tam benim söyleyebileceğim bir şey gibi geldi yaaa sana fırsat bırakmadık diye takilabilrdim. Hatta karşımdaki benden genç biriyse kızcağızin lafını ağzına tikadik hahaha der gülerdim. Hic kotu algılanabilir diye düşünmedim. Bunu karşımdaki insana şakayla karışık takılmak için derdim ve cidden ezme niyetiyle demezdim sessizlik çünkü bence güzel bir şey ağırbaşlı bisey. Size laf atarak yakınlık kurmaya çalışmış olabilir mi? Yani her sözden her davranıştan da ezme manası çıkarmayın bence neden ezmek istemiş olsun ki?
İkisi de benden büyükler zaten bu nedenle söyledi sanırım

Merhabalar,
Bugün işyerinde felsefe yapmayi seven bir yonetici ile bir kac arkadaş sohbet ettik.Fakat bir bayan vardi aklina ne gelse cok konuşur.Bende sohbete katıldım tabiki fikirlerimi söyledim.Hep birlikte güzel bir sohbet oldu dedik . Bende dedim gerçekten güzel sohbetti teşekkürler tarzı bisey dedim.Cok konusan bayan sende az konustun hic firsat vermedik dedi güldü.Bende sinirden o an bisey demedim.Sonra yonetici adam kadin gittikten sonra kadin hakkında nasıl biri aranız nasıl gibi bisey sordu.Daha önce de böyle patavatsizlik yapmıştı.Bende bir sıkıntım yok onunla dedim.Ama simdi pişman oldum keşke davranışının beni sinir ettiğini soyleseydim diyorum.Cok konuşarak kendini ispat etmek istiyor deseydim diyorum.Siz olsanız napardiniz?
Kusura bakmayin ama gercekten cok sasirdim. Kadin ne demis Allah askiniza? Iyi ki soran kisiye bir sey soylememissiniz, kendinizi zor duruma dusururdunuz. Kendisini de dahil ederek fazla konustuk demis kadin, bu gibi seylerin uzerine fazla dusunup kurmayin bence.

Back
X