Yani onu yaparsam cok ciddi sıkıntı yasarim muhtemelen.insanlar ne kadsr kolay kiriyor bazen karsisindakini ya.herkesin icinde bana soyledigini hazmedemiyorum.hala aglicam nerdeyse zaman zaman durduk yere.gururum kirildi ya.tavir aldim resmen bunu arkadaslarimjn bazilari da anladi bence amirimde anladi.kimse bisey sormuyor ama...hos sorarsa da ne dicemkiBen olsam ben de onun bir hatasını bekler sonra ben de ona laf sokardım...
Gerçi biraz riskli amire laf sokmak :/
Iste o an resmen mala bagladim bende.kaldim ya salak gibi kendime cok kiziyorum.bazen olur ya hani nutkun tutulur sanki oyle bisey oldu ya ve is isten gecti.su an farkinda tavir aldigimin ama o da hic konusmuyoramirim neden böyle diyorsunuz demek istediğinizi anlamadım deyip geri bildirim verseydınız.. o sizi sıkıstırıp moralınızı bozacagına siz ona topu atsaydıınız.
Genel olarak birseyleri ima etmeyi bir gonderme yapiyor evet.ama her sakanin altinda bir gercek yatar demisler.resmen bana bu lafi etmek icin yani boyle bir imasa bulunmak icin firsat kollamis kadin.bence taktıgın kadar büyük bir olay değil.. o kişinin genel tavrı hep öyleyse sorunu senınle değil kendisi ile alakalı bir durum .akışına bırak..
Ama sonrasinda asiri derecede taktigim ortada.elimde degil yemegimi ayri yiyorum hic gulmuyorum filan.gerekmedikce konusmak ayni ortamda bulunmak istemiyorum.bunu farketti o daBüyütme olur öyle şeyler ay pardon demek o kadar kötğ değil takmamış gibi olmuşsub hatta
Aynen iste varsa bir sıkıntın soyle uyar herkesin icinde beni bozmak icin firsat kollamis resmen.tamam sakadan anlamicak biri degilim ama bu nasil bir saka ya.hakarete giriyor bence.tavir almamam gerek belki ama alenen tavirli oldugum ortada.keske kadin olmasaydi amirim.kadinlar akrep gibi sokmayi seviyor firsatini bulunca..Zamanında tepki verilmesi gereken bir durum artık iş işten geçmiş bundan sonrası için uyanık olun bazen herkeste oluyor boş bulunuyoruz işte
Ayrıcada amirse işinizle alakalı sıkıntılarınızı bire birken söylesin koskoca amir olmuş ama hala insan ezmeye çalışıyor
Haklisiniz fakat ise girdgimden beri ogrenme modundayim bunun sebebi de tecrubesizligim.yani ben bunun takdir gormesini beklerken tam tersi yorumlanmis anlasilan durum.dedigim gibi bir iki is verildi bugune kadar oyle buyuk isler degil.dolayisiyla arta kalan zamanlarda kim ne yapmis nasil yapmis diye ogrenme sorma modundaydim.hayir anlamiyorumki hic orali olmasaydim daha mi iyiydi.kendisi de kadin muhendis bu aradaKendinize güvenmeyi ve güçlü görünmeyi öğrenin. Mühendis olmak öyle her babayiğidin harcı değil. Siz güvenli görünürseniz kimse size böyle hadsiz şakalar yapamaz.
Dedigim gibi o an bosluguma geldi nutkum tutuldu.hatta saka gibi algilayip guldum yani.kendime cok kiziyorum hala.su anda ne yapmaliyim sizce?tavir almis yuzune bile bakmiyorum yanlis mi yapiyorum?gormek bile istemiyorum artik hic.o da farkinda bu durumun.33 yıllık devlet memuruyum. Kimseden lafımı sakınmadım ve bu yüzden çooookkk badireler atlattım. Ama yılmadım hala da aynıyım. Bana “senin saçını başını yolarım” diyen kadın amirime “sıkıyorsa gel yol ben yalakalarına benzemem alırım façanı aşağıya” demişmişim vardır ve yıllar geçmesine rağmen ortamda hala anlatırlar olayı.
Neden anlattım?
Amir olabilir ama sizi ortamda rencide eden saygısızlara gereken cevabı lütfen verin. Belki kariyer basamaklarını tırmanırken size çelme takmaya çalışırlar ama hiç bir makam sizin kişiliğinizden, gururunuzdan daha önemli değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?