- 21 Şubat 2023
- 87
- 9
- 16
- 28
- Konu Sahibi blackwoman_
Kolay gelsin derdim şu işyerinde yaklaşık 6 senedir aynı insanlarla çalışıyodum yapım gereği ve bu aralar biraz duygusal depresif modda olduğum için yeni başlayan birisi vardı işe 3. Haftası oluyor ve biz esnafız onlarda yan dükkanlarda çalışıyorlar. Sevdiğim iki kişi ordan çıktı ve kalan tek kişiyle çok muhabbetim yook ama gene yılların verdiği samimiyet ve güven var. İkisinin yaşlarıda 40 benim 27. Neyse bu aralar insan ilişkileri kurmakta zorlanıyorum. Sadece güvendiğim insanlarla konuşmak istiyorum. Yeni işe başlayan abla gelir gelmez yapışık ikiz gbi sadece onla konuşuyor. Diğer türlü daha bi kolay gelsin dediğini duymadım hiç bana. İşlerimizde seyrek ve bizim dükkanın önüne bi masa koymuşlardı çay kahve içiyoruz araada. Ortak sohbet masası olduğu için ve normalde dde tek te muhabbetimiz olmadığı için ortak alanda enazından konuşmak istedim. Onun dışında sohbetimiz yok. Geldiğinden beri sanki birisi ona eleştir demiş gbi. Önce sivilce hapı kullanıyorum ben bana diğer abla iyi niyetiyle çekirdek çikolata yeme yada az ye diye tavsiyede bulundu. Bu hemen atlatıp niye az yesin hiç yemesin dedi ilk muhabbetimizde ben hadi ilk gün bişe demedim. Ama beni yönlendirmeye çalışıp karar vermesi hosuma gitmedi. Enerji olarak ta hiç olumlu değil ve samimi bulmadım hareketlerini ısınamadım. Bugün iyice kıllandım. Tırnaklarım uzundu ve bana bakıp o tırnakların hali ne ne pisliksin dedi. Sözde gülerek söylüyo ama itici bi şekilde. Bende yaşça büyüğüm olduğu için gene ona muhabbet etcek kadın sayısı 2 çünkü gene espriye vurup aşk olsun daha takma tırnak taktırcaktım dedim. Daha sonra gene bugün ilerleyen saatlerde gözlüğün çok güzelmiş yakışmış dedim bi ara gitti 2 dk sonra geri geldi. Ve dediki gözlüğümün camları çizildi senin yüzünden nazar değdirdin dedi ben şok bakın ben hala iltifat edip sohbeti yumuşatmaya çalıştım. Ve bu kadın benimle yüzyüze birebir hiç konuşmadı. Şimdi bundan sonra nasıl bi yol izlemeylim abla demeyi yüzüne gülmeyimi bıraksam busefer arkamdan dedikodum yapılcak belkide moralini bozdum diye sevinir mi. Bana çok garip geldi. Ortak sohbette diğerleriyle gülsem bunla gülmesem daha çok belli olcak. Dükkanda oturuyorum ve sabah kalvaltı kahve öğlen bide yemek yapıyolar okadar boş vakit varki. Ben yemek istemiyorum diyetteyim dediğim halde zorla çağırıyorlar. Dükkanın içinde otursam dükkanın önünde akşama kadar çenelerini kahkahalarını dinliyorum. Ve dükkanda çalışan sadece ben varım. Etkilenmiyorum desemde etkileniyorum kendi kendime zarar veriyorum ki şuan buraya yazıyorum. Nasıl bi yıol izlemem lazım yüz göz ve kötü olmadan deneyimli ablalarımdan yardım istiyorum..