İşyerindeki işe başlayan hadsiz kadın

Kadıının size sarf ettiği sözleri asla doğru bulmuyorum patavatsız birisi belli laflarından ötürü ama sizde insanlarla hemen konuşamıyorum vs demişsiniz işe başlayınca hayırlı olsun hoşgeldiniz tarzı hiç konuşmadıysanız kadında sizinle o yüzden tekken konuşmak istemiyordur .
Kadın benle konuşmadığı için olabilir mi sadece diğerinin yanına gidiyo sigarada içmiyorum hiç denk gelmedik sigara içsem gelirdik belki de ne sabah kolay gelsin demek var ne akşam iyi akşamlar demek var gidip ayağına benmi söylicem zaten önceden tanışıyolarmış ona okeyim ama biz yokmuşuz gibi diğerinin yanına gidince bişe demek istemedim bende muhabbet edesim gelmedi

Kadın benle konuşmadığı için olabilir mi sadece diğerinin yanına gidiyo sigarada içmiyorum hiç denk gelmedik sigara içsem gelirdik belki de ne sabah kolay gelsin demek var ne akşam iyi akşamlar demek var gidip ayağına benmi söylicem zaten önceden tanışıyolarmış ona okeyim ama biz yokmuşuz gibi diğerinin yanına gidince bişe demek istemedim bende muhabbet edesim gelmedi
hemen konuşamıyorum derken güvenemiyorum samimiyet kuramıyorum cedim

Yazdığım şeyi okuyup anlayıp ona göre cevapladığınıza emin misiniz, ben ne diyorum siz ne diyorsunuz :D Bir şeye takılmış/kapılmış gidiyorsunuz, verdiğiniz cevaplardan tavsiyeleri dikkate alıyor gibi hatta onu geçtim anlıyor gibi bile gelmediniz kusura bakmayın
Anlıyorum muhabbet etmeyin diyosunuz biraz öncede ayağımdaki sandalyeyi aldı buna otururmusun diye anlamadm başta oturdum ben dedim sonra dğer anlattığım abla diyo dizi ağrıyoda oyüzden canım yanlış anlama verdim ama ozmaan bana ağzını açıp diyebilir ayağım ağrıyoda oyüzden istiyorum ben otururken bişe demeden gelip kalkarmısın demesi saçma geliyo sebebini de diğeri açıklıyo

İş yerine sonradan gelen birisine ilk basta siz ev sahibi gibi hoşgeldiniz dersiniz hayırlı olsun vs bunların hiçbiri ilk basta yapmadıysanız dediğim gibi o yakınlığı sizden görememiş yakınlık görmek istiyorsanız siz de biraz konuşkan olabilirsiniz sadece bu kadın için değil genel olarak söylüyorum ama kadın patavatsız zaten sivilceniz için laf edemez yada uzun tırnagınız için laf edemez edersede bundan sonra cevabını verirsiniz sessiz kalmayın sessiz kaldıkça şaka adı altında söylemlerini arttırır.

Kolay gelsin derdim şu işyerinde yaklaşık 6 senedir aynı insanlarla çalışıyodum yapım gereği ve bu aralar biraz duygusal depresif modda olduğum için yeni başlayan birisi vardı işe 3. Haftası oluyor ve biz esnafız onlarda yan dükkanlarda çalışıyorlar. Sevdiğim iki kişi ordan çıktı ve kalan tek kişiyle çok muhabbetim yook ama gene yılların verdiği samimiyet ve güven var. İkisinin yaşlarıda 40 benim 27. Neyse bu aralar insan ilişkileri kurmakta zorlanıyorum. Sadece güvendiğim insanlarla konuşmak istiyorum. Yeni işe başlayan abla gelir gelmez yapışık ikiz gbi sadece onla konuşuyor. Diğer türlü daha bi kolay gelsin dediğini duymadım hiç bana. İşlerimizde seyrek ve bizim dükkanın önüne bi masa koymuşlardı çay kahve içiyoruz araada. Ortak sohbet masası olduğu için ve normalde dde tek te muhabbetimiz olmadığı için ortak alanda enazından konuşmak istedim. Onun dışında sohbetimiz yok. Geldiğinden beri sanki birisi ona eleştir demiş gbi. Önce sivilce hapı kullanıyorum ben bana diğer abla iyi niyetiyle çekirdek çikolata yeme yada az ye diye tavsiyede bulundu. Bu hemen atlatıp niye az yesin hiç yemesin dedi ilk muhabbetimizde ben hadi ilk gün bişe demedim. Ama beni yönlendirmeye çalışıp karar vermesi hosuma gitmedi. Enerji olarak ta hiç olumlu değil ve samimi bulmadım hareketlerini ısınamadım. Bugün iyice kıllandım. Tırnaklarım uzundu ve bana bakıp o tırnakların hali ne ne pisliksin dedi. Sözde gülerek söylüyo ama itici bi şekilde. Bende yaşça büyüğüm olduğu için gene ona muhabbet etcek kadın sayısı 2 çünkü gene espriye vurup aşk olsun daha takma tırnak taktırcaktım dedim. Daha sonra gene bugün ilerleyen saatlerde gözlüğün çok güzelmiş yakışmış dedim bi ara gitti 2 dk sonra geri geldi. Ve dediki gözlüğümün camları çizildi senin yüzünden nazar değdirdin dedi ben şok bakın ben hala iltifat edip sohbeti yumuşatmaya çalıştım. Ve bu kadın benimle yüzyüze birebir hiç konuşmadı. Şimdi bundan sonra nasıl bi yol izlemeylim abla demeyi yüzüne gülmeyimi bıraksam busefer arkamdan dedikodum yapılcak belkide moralini bozdum diye sevinir mi. Bana çok garip geldi. Ortak sohbette diğerleriyle gülsem bunla gülmesem daha çok belli olcak. Dükkanda oturuyorum ve sabah kalvaltı kahve öğlen bide yemek yapıyolar okadar boş vakit varki. Ben yemek istemiyorum diyetteyim dediğim halde zorla çağırıyorlar. Dükkanın içinde otursam dükkanın önünde akşama kadar çenelerini kahkahalarını dinliyorum. Ve dükkanda çalışan sadece ben varım. Etkilenmiyorum desemde etkileniyorum kendi kendime zarar veriyorum ki şuan buraya yazıyorum. Nasıl bi yıol izlemem lazım yüz göz ve kötü olmadan deneyimli ablalarımdan yardım istiyorum..
Bi kere boz bak nasıl kendine geliyor

İş yerine sonradan gelen birisine ilk basta siz ev sahibi gibi hoşgeldiniz dersiniz hayırlı olsun vs bunların hiçbiri ilk basta yapmadıysanız dediğim gibi o yakınlığı sizden görememiş yakınlık görmek istiyorsanız siz de biraz konuşkan olabilirsiniz sadece bu kadın için değil genel olarak söylüyorum ama kadın patavatsız zaten sivilceniz için laf edemez yada uzun tırnagınız için laf edemez edersede bundan sonra cevabını verirsiniz sessiz kalmayın sessiz kaldıkça şaka adı altında söylemlerini arttırır.
Hak veriyorum size ben dükkandan çok çıkamıyorum eklem ağrılarım oluyo sivilce ilacımdan dolayı sigarada içmiyorum. Eskiden olsa sigara içerken kapı önünde konuşarabilirdim.Bikere konuştum ilk geldiğinde herkes varken ama yüzyüze hiç denk gelmedi.Bikere bi patronuna şarj aleti almaya geldi. Ordada şarj aleti rica etti tabi biz zengin değiliz tarzı normalde komik bişe ve gülünür ama okadar itici söyledi ki gülemedim hiç konuşmadığım insandan çok negatif enerji aldm.Sürekli dükkanımızın önünden geçip diğer dükkana giderken konuşmazkende ben yanlış anlamalıyım ozaman. Tamam tanışıyo olabilirlerde bizde komşuyuz insanın hiçmi bi sempatikliği muhabbet isteği olmaz okadar sıkıcı yerde illa başkalarını tanımak muhabbet etmek istersin. Şimdi ya he he desem konuşmak istesem ilk günler böle yapan insanın ilerdeki günler muhabbetinden ne çıkar .Herzaman insanlardan bişe kapmaya açık biriyimdir. Bi insanın konuşmasından muhabbeti bana bişe katmalı. Sohbettten zevk almalıyım vakit geçirmek için olsa bile. Ama daha hiç konuşmadan samimiyetine karşılık böyle gerici rencide küçümseyici cevaplar alınca konuşasımda gelmiyor artık. Ne yapcam ya konuşup devam edicem beni hiç sarmayan biriyle yada böle küs kalıpta sevmeyerek çalışıcaz

Bi kere boz bak nasıl kendine geliyor
Bugün konuşmadık zaten konuştuğumzda ortamda yüzüne bile bakmadım. Neyse sandalyede oturuyodum dışarda geldi elinde tabureyle
bunu senin için getirdim dedi.
bende oturuyorum zaten suan dedm.
baktm hiçbişe demeden baktı öle ha anlamadım ben değişelim mi dedin diyip kalktım verdm gene sandalyeyi tabureye oturdum .
diğer kadın dediki dizleri ağrıyoda ondan oturuyo canım yanlış anlama dedi ama bunu kendisi de söyleyebilirdi. Yani ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ayağından sandalyeni alırım der gibi oldu açıklama yapmayınca.

Bugün konuşmadık zaten konuştuğumzda ortamda yüzüne bile bakmadım. Neyse sandalyede oturuyodum dışarda geldi elinde tabureyle
bunu senin için getirdim dedi.
bende oturuyorum zaten suan dedm.
baktm hiçbişe demeden baktı öle ha anlamadım ben değişelim mi dedin diyip kalktım verdm gene sandalyeyi tabureye oturdum .
diğer kadın dediki dizleri ağrıyoda ondan oturuyo canım yanlış anlama dedi ama bunu kendisi de söyleyebilirdi. Yani ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ayağından sandalyeni alırım der gibi oldu açıklama yapmayınca.
E vermeseydiniz sandalyenizi ne alaka kalkıp veriyorsunuz ki? Bana ne ağrısından sızısından gitsin bulsun kendine bi sandalye. Siz de burda yazıp yazıp kadının yüzüne ha okey olur tamam diyip susup oturuyorsunuz. İstemiyorsanız hayır diyin, biri saygısızlık yapıyorsa usulünce cevabını verin haddini yerini bilsin.

Anlıyorum muhabbet etmeyin diyosunuz biraz öncede ayağımdaki sandalyeyi aldı buna otururmusun diye anlamadm başta oturdum ben dedim sonra dğer anlattığım abla diyo dizi ağrıyoda oyüzden canım yanlış anlama verdim ama ozmaan bana ağzını açıp diyebilir ayağım ağrıyoda oyüzden istiyorum ben otururken bişe demeden gelip kalkarmısın demesi saçma geliyo sebebini de diğeri açıklıyo
Anlamamışsınız, en azından beni. Başka tavsiyeler için bir şey diyemem. Ben muhabbet etmeyin demedim rahatsız olduğunuz şeyleri o an uygun Bi üslupla söyleyin her seferinde dedim. Söylerken alttan da almayın ama tartışmacı da olmayın ki eline koz vermeyin dedim. Söylemediğiniz için içinizde büyüyor mesele

E vermeseydiniz sandalyenizi ne alaka kalkıp veriyorsunuz ki? Bana ne ağrısından sızısından gitsin bulsun kendine bi sandalye. Siz de burda yazıp yazıp kadının yüzüne ha okey olur tamam diyip susup oturuyorsunuz. İstemiyorsanız hayır diyin, biri saygısızlık yapıyorsa usulünce cevabını verin haddini yerini bilsin.
Başka sandalye yoktu zaten baktım tip tip tepemde bekledi o an şimdi vermek istemiyorum diyip sert çıksam çocukca bi hareket olur diye düşündüm gene hep ortak muhabbette oluyo küçük şeylere takılınıyomuş gbi olmasın diye hani deseydi geç direk zaten konuşurdum taburede getirdiği için bişe demedim

Başka sandalye yoktu zaten baktım tip tip tepemde bekledi o an şimdi vermek istemiyorum diyip sert çıksam çocukca bi hareket olur diye düşündüm gene hep ortak muhabbette oluyo küçük şeylere takılınıyomuş gbi olmasın diye hani deseydi geç direk zaten konuşurdum taburede getirdiği için bişe demedim
Bence farkında olmadan çok güzel bir cevap vermişsiniz aslında ben oturuyorum zaten diyerek sonrasında konuşmanıza devam edip hiç oralı olmamanız daha iyi olurdu. Varsa bir derdi xcim taburede oturmak benim için çok zor rica etsem değiştirebilir miyiz? Diye sorana kadar da umursamaz davranabilirdiniz. Kavga etmeyin zaten işyerinde hiç uygun da olmaz, her lafına karşılık vermek için tetikte de olmayın ama hadsizlik yaptığı zaman da kendinizi ezdirmeyin sakin bir şekilde cevabınızı verin.

Bence farkında olmadan çok güzel bir cevap vermişsiniz aslında ben oturuyorum zaten diyerek sonrasında konuşmanıza devam edip hiç oralı olmamanız daha iyi olurdu. Varsa bir derdi xcim taburede oturmak benim için çok zor rica etsem değiştirebilir miyiz? Diye sorana kadar da umursamaz davranabilirdiniz. Kavga etmeyin zaten işyerinde hiç uygun da olmaz, her lafına karşılık vermek için tetikte de olmayın ama hadsizlik yaptığı zaman da kendinizi ezdirmeyin sakin bir şekilde cevabınızı verin.
Aslında bu enerji meselesi. Geldiği günden beri negatif aldım yani artık iltifat bile etse sinir olcak hale geldim. Normaldede zaten yorgun bıkmış bi insanım ki hergün insanlarla içiçeyim minimum insanlarla konuşmak istiyorum. Ve irrite konuşmalar olunca iyice psikolojim bozuldu. Hani gidip sizinle hiç konuşamadık bi muhabbet edelim kahve içelim dicek bi istekte kalmadı. Bu saatten sonrada burdan nasıl sağlıklı bi ilişki yürütülür bilmiyorum

Anlamamışsınız, en azından beni. Başka tavsiyeler için bir şey diyemem. Ben muhabbet etmeyin demedim rahatsız olduğunuz şeyleri o an uygun Bi üslupla söyleyin her seferinde dedim. Söylerken alttan da almayın ama tartışmacı da olmayın ki eline koz vermeyin dedim. Söylemediğiniz için içinizde büyüyor mesele
Psikolog hanım bikaç gün gözlemlemek istedim nasıl biri olduğunu. Dün ortak alanda kendi iş arkadaşına diyoki düşmeyle ilgili bi muhabbet olmuş. Sen ded beni yanlış anladın o konuda dedi. Oda diyoki düşene bi tekmede ben atarım bu hayatta öle olcaksın dedi bana bakarak söylüyor yani nasıl bi iyi niyet sezebilirim gerçekten geçen tırnak için kızım sana söylüyorum gelinim sen anla muhabbeti yapan biri için bunuda üzerime alındım da takmıyo gibi yaptım. Rahatsız olduğum konuyuda belirtsem anlamıcakmş gibi hissediyorum

Psikolog hanım bikaç gün gözlemlemek istedim nasıl biri olduğunu. Dün ortak alanda kendi iş arkadaşına diyoki düşmeyle ilgili bi muhabbet olmuş. Sen ded beni yanlış anladın o konuda dedi. Oda diyoki düşene bi tekmede ben atarım bu hayatta öle olcaksın dedi bana bakarak söylüyor yani nasıl bi iyi niyet sezebilirim gerçekten geçen tırnak için kızım sana söylüyorum gelinim sen anla muhabbeti yapan biri için bunuda üzerime alındım da takmıyo gibi yaptım. Rahatsız olduğum konuyuda belirtsem anlamıcakmş gibi hissediyorum
siz onu gözlemlerken o da sizi gözlemliyor belki?. ne dersem ne yaparsam nereye kadar sesi çıkmayacak diye tartıyor?rahatsızlıklarımı belirtirsem anlamayacak gibi hissediyorum demişsiniz. haklısınız bazı insanlar anlar bazısı anlamaz. daha doğrusu anlamak istemez. sorunlu bir insansa özellikle. ama en azından geri basar. davranışlarını azaltır veya bırakır. sizi anlayacak, empati yapacak, sevecek vs diyemem ama sınırları net bir şekilde sürekli vurgularsanız en azından bu kızla uğraşmayayım diyecektir.

Şunu anlayamadım, orada esnaf değil misiniz dükkanlar ve çalışma alanları farklı. Bu kadar çirkinleşecek kadar nasıl yakın oldunuz anlayamadım. Günaydın der dükkanına girer akşam kepenk kapatır evine gidersin. O kadın nasıl yan dükkandaki elemanla saygısız konuşabiliyor başında amiri yok mu? Çevre esnafla işin yok demesi gerekir. Neyse bence o muhabbet edilen masaya pek oturmayın kadın yakşaşınca da çalışıyor gibi yapıp hiç bakmayın. Yüz bulamayınca kendi dükkanına girervo. Enerjiler uymamış belli

Şunu anlayamadım, orada esnaf değil misiniz dükkanlar ve çalışma alanları farklı. Bu kadar çirkinleşecek kadar nasıl yakın oldunuz anlayamadım. Günaydın der dükkanına girer akşam kepenk kapatır evine gidersin. O kadın nasıl yan dükkandaki elemanla saygısız konuşabiliyor başında amiri yok mu? Çevre esnafla işin yok demesi gerekir. Neyse bence o muhabbet edilen masaya pek oturmayın kadın yakşaşınca da çalışıyor gibi yapıp hiç bakmayın. Yüz bulamayınca kendi dükkanına girervo. Enerjiler uymamış belli
Şöyle ayrı ama dükkanlar bitişik mahalle içinde ve sadece 3 dükkan varız yoldan insan bile zor geçiyo düşünün apartmandaki komşulrla muhabbet ediyoruz artık. Patronları iki dükkanında bırakıp gidiyo belkide iş yoğunluk fazla yok diye zaten biri haftada 1 geliyo diğerinde ayda 1 patronlar zaten çalışanlarla muhattap olmuyo fazla. Şimdi bu kadın tamam diğeriyle samimiyeti var ee o kadınla benimde esprili bi muhabbetimiz var sürekli masalarında olan kişiyim oda demiştir hani onuda çağıralım sevdiği için buda gevşedi heralde “nasılsa diğeri arkdaşım, diğerleri de yaşça küçük tecrübesiz toy bunlr “diyemi gördü anlamadm. Gidip gerçekten birebir konuşmayı düşünüyodum şikayetimi ılımlı olup yanlış anlaşılma olmasın diye çünkü diğer türlü sinirli gözükmek istemiyorum malesef sinirleniyorum böle durumlarda. O da aynı hiç konuşmadı. Sizce gidip konuşmalımıyım hergün yüzyüze bakıyoruz bigün işimiz düşer diye yoksa yok saymaya devammı etmeliyim

Şöyle ayrı ama dükkanlar bitişik mahalle içinde ve sadece 3 dükkan varız yoldan insan bile zor geçiyo düşünün apartmandaki komşulrla muhabbet ediyoruz artık. Patronları iki dükkanında bırakıp gidiyo belkide iş yoğunluk fazla yok diye zaten biri haftada 1 geliyo diğerinde ayda 1 patronlar zaten çalışanlarla muhattap olmuyo fazla. Şimdi bu kadın tamam diğeriyle samimiyeti var ee o kadınla benimde esprili bi muhabbetimiz var sürekli masalarında olan kişiyim oda demiştir hani onuda çağıralım sevdiği için buda gevşedi heralde “nasılsa diğeri arkdaşım, diğerleri de yaşça küçük tecrübesiz toy bunlr “diyemi gördü anlamadm. Gidip gerçekten birebir konuşmayı düşünüyodum şikayetimi ılımlı olup yanlış anlaşılma olmasın diye çünkü diğer türlü sinirli gözükmek istemiyorum malesef sinirleniyorum böle durumlarda. Hergün yüzyüze bakıyoruz yarın birgün işimiz düşer.O da aynı hiç konuşmadı. Sizce gidip konuşmalımıyım yoksa yok saymaya devammı etmeliyim

siz onu gözlemlerken o da sizi gözlemliyor belki?. ne dersem ne yaparsam nereye kadar sesi çıkmayacak diye tartıyor?rahatsızlıklarımı belirtirsem anlamayacak gibi hissediyorum demişsiniz. haklısınız bazı insanlar anlar bazısı anlamaz. daha doğrusu anlamak istemez. sorunlu bir insansa özellikle. ama en azından geri basar. davranışlarını azaltır veya bırakır. sizi anlayacak, empati yapacak, sevecek vs diyemem ama sınırları net bir şekilde sürekli vurgularsanız en azından bu kızla uğraşmayayım diyecektir.
Yani hiç enerji alamadım sadece negatif aldm sohbet etme enerjisi 0 bu saatten sonra konuşmak çok zorlama olur. O istek heves kalmadı bölede. Hiç konuşmasam nasıl olur kendi imajımı kötü göstermekte istemiyorum ama bigün gelirse konuşmak isterse neden benle konuşmuyosun diye. Yani sıfırdan başlayıp konuşsammı yoksa mesafeli sadece bişey sorarsa konuşup o şekilde yüzeysel mi olsam ?

Yani hiç enerji alamadım sadece negatif aldm sohbet etme enerjisi 0 bu saatten sonra konuşmak çok zorlama olur. O istek heves kalmadı bölede. Hiç konuşmasam nasıl olur kendi imajımı kötü göstermekte istemiyorum ama bigün gelirse konuşmak isterse neden benle konuşmuyosun diye. Yani sıfırdan başlayıp konuşsammı yoksa mesafeli sadece bişey sorarsa konuşup o şekilde yüzeysel mi olsam ?

Haddini bildiririm benim huzurum kaçacağına onunki kaçsın.
Anasından benden daha önce doğmuş olması bana her şeyi söyleyebileceği anlamına gelmez.
Saygı hakedene verilir. Net bir şekilde çenesini kapat. Pisliğim de temizliğim de seni ilgilendirmez işine bak şaka maka yapma bana diyerek sustur. Üste çıkmaya çalışırsa da ısrarcı ol ve üslubunun yanlış olduğunu söyle.

Back
X