• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerindeki kız lezbiyen mi

Merhaba.5 aydir bir firmada calisiyorum. Calisanlarin cogu kadin, beraber oturuyoruz cogu zaman mecburen. Aralarindaki bir bayanla ilk gunden beri goz goze geliyorum. Arkamdan caktirmadan popoma bakiyor.toplantida ne zaman kafami cevirsem gozleri ustumde. Artik sikinti geldi. Kadinsal kiskanclik dedim gecer dedim yokk artik ben de cevirip kafami yakaliyorum bakisip duruyoruz hayir olsun insallah...
Belki de imreniyordur. Ben bile guzel bayan gorunce bakiyorum.

Lezbiyenlerle ilgili amaan lezbiyense lezbiyen sanane kendi cinsel tercihi demek gibi bir egilim var ama sizinle ilgileniyorsa durum pek oyle olmuyor.Ben bikac tecrubeden lezbiyenlerin abazasinin erkegin abazasindan daha beter oldugunu soyleyebilirim.
Erkege daha rahat ne bakiyorsun diyebiliyorsun rahatsiz oldugun noktada ama hemcinsinde bi tereddutte kaliyorsun ama bakislari bildigin rahatsiz ediyor.

Arti popoya gozunu dikip bakmakta tacizdir kaldi ki lezbiyen olmasina gerek yok. Bakmanin da bir usturubu var.
Bence bakislarindan rahatsiz oluyorsan rahatsizligini dile getir

Bikaç tecrübeniz nedirki lezbiyenlerle ilgili?

Ay ben de bazen böyle kalkık fındık gibi popoları süzüyorum "Ne güzel keşke benim de olsa" diyerekten. İnşallah bakışımı yakalayıp beni de lezbiyen sanmıyorlardır. :bicak:

Tacize varmadığı sürece sorun yok. Güzele bakmak sevaptır boşver. :KK70:
Ama çaktırmadan popona baktığını nasıl anladın? Aniden dönüyor musun mesela? :KK70:

Merhaba.5 aydir bir firmada calisiyorum. Calisanlarin cogu kadin, beraber oturuyoruz cogu zaman mecburen. Aralarindaki bir bayanla ilk gunden beri goz goze geliyorum. Arkamdan caktirmadan popoma bakiyor.toplantida ne zaman kafami cevirsem gozleri ustumde. Artik sikinti geldi. Kadinsal kiskanclik dedim gecer dedim yokk artik ben de cevirip kafami yakaliyorum bakisip duruyoruz hayir olsun insallah...

Seviyorsan konuş bence.

Bazi insanlarin yapisi oyle oluyor. Bir tanidigim kadin var orta yaslarda surekli karsisindaki kisiyi süzer baştan aşaği hic cekinmeden. Lezbiyen falan degil aşiri merakli

biseyler yssayan hisseden sensin...bencr sert bakislarinla uzaklastir kendimden oyleysede..
insta da bana da dadandi bitane gerizekali ua sinirim.bozuldu simdi..yapisiuo bide bolesi allaj islah etsin

Banada böyle lezbiyen diyen oluyor mu acaba zira popo gorunce dayanamayıp bakıyorum ay tövbeler olsun
Ben lezbiyenlerin popoyla ilgilendiğini düşünmüyorum...sonuçta erkekler gibişeyleri de yok yani:)))

Son düzenleme:
Bir ara popoya kamera takıp sokağa çıkan ve kayıt yapan kadınlar vardı.
Poponuza baktığını nasıl görüyorsunuz yahu

Kendi adıma lezbiyen değilim ama güzel kadın görürsem bakarım ve hatta bu kadınsa ben neyüm dediğim de çoktur.

Rahatsızsanız konuşun münasip bir dille.

Cnm kiminizin poposu da kalemle çizilmis sanki,bu kadar haksızlik bana da baktirtiyor iste!

Eee niye sormuyorsunuz "hayırdır gözlerini benden alamıyorsun,bir sorun mu var"diye.
Ben olsam sorardım yani cinsel eğilimini sorgulamak yerine. Zaten bu sorudan sonra keser bakmayı muhtemelen.

Back
X