Lezbiyense sorun değil bir gün açılırsa ben lezbiyen değilim kusura bakma dersin geçer gider, tecavüz edecek hali yok sana psikopat değilse.
Ama genelde kadınlar bakıyor evet. Lezbiyenlikle alakası yok. Bence bir çok kadın rahatsız etmek için bakıyor. Bakıyorum mesela açık normal giyinmiş bir kadın, üzerinde elbise var. Benim elbisemin eteği daha kısa diye büyük ihtimalle uzuuuun uzun bakıyor. Gözleriyle dövecek beni. Bazen kapalı olan kadınlar da öyle sanki giyimimden dolayı utanmamı sağlamak istercesine bakıyor ama illa ki başının kapalı olması gerekmez, benimkinden azıcık daha kapalı giyindiyse tamam artık beni rahatsız etme hakkı var. Ki çok açık giyinen biri değilim. Ama mini etek de giysem büstiyer de giysem kime ne aslında. Ülkemizde bazı erkekler tacizci değil sadece bazı kadınlar da tacizci. Cinsel yönelimlerinden değil, gıcıklıklarından, kıskançlıklarından, rahatsız etmek istemelerinden, erkek olmadıkları için kimsenin onlara ne bakıyorsun deyip tacizci yaftası yapıştırmayacağını bildiklerinden.
Üç ay yurtışındaydım mecburiyetten. Neredeyse hiç bir şeyini bizim ülkemizdekine kıyasla sevmedim, sevemedim. Ne yemeklerini ne yaşam tarzlarını... Ama canının istediğini giyip dolaşabilmek gibisi yok cidden. O delici bakışlar olmadan...
Burdan sizin açık giyindiğinizi varsaydığımı çıkarmayın. Sadece tamamen kapalı ama daha güzel, ilgi çekici de giyiniyor olabilirsiniz. Başınız kapalı da olabilir, üzerinizde pardesü vardır bu sefer makyajınızı, ayakkabınızı vs. yargılayası gelir. Sesini çıkarıp bir şey diyemeyeceğinden bakışlarıyla yapar bunu.