İşyerindeki sorunlar

hale11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
53
36
3
45
Kızlar iş yerinde kavgalı olduğum bir arkadaş var. Maalesef patron onun haklı olduğunu düşünüyor. En son benim görevimi ona verdi, beni de aşağıya yalnız çalışmam gereken bir bölüme verdi. Kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. Yalnız kaldım. Kız da ortalıkta mutlu mesut, kahkahalarıya geziyor. Sinirimden günlerdir uyuyamıyorum. Bana bir akıl verin lütfen

Kızlar iş yerinde kavgalı olduğum bir arkadaş var. Maalesef patron onun haklı olduğunu düşünüyor. En son benim görevimi ona verdi, beni de aşağıya yalnız çalışmam gereken bir bölüme verdi. Kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. Yalnız kaldım. Kız da ortalıkta mutlu mesut, kahkahalarıya geziyor. Sinirimden günlerdir uyuyamıyorum. Bana bir akıl verin lütfen

İşyerinde mi kavga ettiniz , iş dışında mı ? Mevcut görevler neydi , ne oldu ? Maaşınız mı düşürüldü , verilen yeni görev nedir ?

İşyerinde mi kavga ettiniz , iş dışında mı ? Mevcut görevler neydi , ne oldu ? Maaşınız mı düşürüldü , verilen yeni görev nedir ?
Biz kavgalıyız yani belki de yıl olmuştur, konuşmuyoruz. İş ile alakalı değil kavgamız, ama çok zoruma gidiyor onun etrafında insanlar görmek. Sürekli herkese de beni kötüler. Ben de diyorum niye insanlar bana cephe alıyor. Anlayacağınız ona karşı savaşmam gerekiyor ama bunu yapacak gücüm yok. Maaş üle alakalı bir durum yok. Sadece yalnızlık ve dışlanmışlık.

Ablacım sinirden günlerce uyuyamayacak kadar takmasak mı şu iş yerindeki insanları? Ona bakarsan ben de bir süre önce biriyle tartışmıştım. Beni haklı bulmuştu üstümdeki kişi. Aradan biraz zaman geçti o tartışma gündeme geldi. Sen x'e karşı çok agresifsin diye etiketledi beni 😂 güldüm, gelmiş geçmiş olay ben işime bakarım dedim geçtim. Üzerinde de durmuyorum. Bence sen de durma.

Oo neguzel yalniz calis al çayını kahveni cikilatani . ic ic calis kimse yok odada baskasi ile tlf gorusmesi yok baskasinin sesini çekmeden kafan dağılmadan bu nimett görene .
seni indirdiler diye sinirlisin lakin.
herkese odanın nimet olduğunçayım m kahve sessizlik istedigim muzik caliyor arkdslarla tlf bol sesli kahkaha atıyorum kimse bakmadan olaya nerden baktigin önemli

Amaan işyerindeki insanlarda akıl yoksa bunu neden dert ediyorsunuz ki, ben şahsen ne işyerinde ne de dışarıda birilerinin yönlendirmesiyle kimseye cephe almam. Alana da aptal derim.

Yalnız çalışmak da kesinlikle daha iyi. Mis gibi sakin ortam.

Patronunuza da bir ara iş harici bir konuda neden taraf tuttuğunu sorarsınız,mesela zam döneminde hakkınızı yediğinde ya da siz daha iyi bir iş bulup istifa edeceğinizde ;)

Evet üzücü bir durum ama takılmadan olumlu taraflarina bakmaya çalışın çünkü ev hayatınızı da etkilemiş işi işte bırakın size yazık değil mi. Tek olmak gibisi yok tepende kimse dikilmiyo oh mis.

Back
X