Geçende birkonuyla ilgili resmi bir yazıya ihtiyacım oldu,1,5yıldır konuşmuyordum müdürle(ücretsiz izindeyim), o yazıyı benimistediğim gibi veremeyeceğini söyledi(aslında verilebiliyormuş), sıkıntılı imiş, çünkü kurumla aramda şu an herhangi bir bağ yokmuş, yani resmen diyor ki sen benimpersonelim değilsin, daha önce de çek git demişti,ayrıca işe başlamadan önce bana ankaradan işe başlama yazısı getireceksin gibi beni uğraştıracak şeyler söyledi, genelmüdürlüğü aradığımda vermediği son yazı için dendi ki resmi olarak dilekçeni yaz ve eğer yine vermezse bir üst makama çık, sen haklısın dendi...
ben bugün bebekle 2 saat yağmurun altında yol gidince iyice sinirlerim bozuldu.bir dilekçe yazdım, yazıyı vermeyecekse nedenini ve sakıncalarının tarafıma bildirilmesini istedim, bu sefer bana dediki ben sana öyle demedim, o yazıyı sana verebilirim, sıkıntı yok dedi
ben de eski konuları açtım, hamileyken bazı personellerin bana çok kötü davrandığını vs söyledim, artık bunu istemiyorum dedim, ağır ve sert konuştum, ses tonum yüksekti, haksızlığa uğramıştım, bana dediği benim psikolojik sıkıntılarım olduğu yönünde oldu, uyum sorunum varmış ben de dedim ki'psikolojik sorunlar da bir tür kalp hastalığı gibi doğal sorunlar, psikolojim kötü olabilir ama bu nedenle siz bana kötü davranamazsınız, ( çünkü benim kimseye zararım yok,sadece biraz içe kapalıyım ve bu yüzden haksızlığa uğradığımda ve psikolojik hasta diye ayrımcılık yapıldığında agresifleşebiliyorum.Müdür bana bunu bile dedi, psikolojim bozukmuş, ama sebepsiz yere sinirlenmiyorum, kendisi diğer personele davranmadığıölçüde ayrımcılık yapıyor, gitmemi istiyor, işlerimi zorlaştırıyor ki kanıtım var.
İşler daha da sarpa sardı bu son olaydan sonra, muhtemelen beni geçici görevle gönderecek, bölge müdürü de bizim müdürü tutuyor.
Ya da işe başladığımda uyarıkınama verecek düşüksicil verecek terfi alamayacağım
Ne yapmalıyım?6 ay sonra işe başlıyorum.Aynı durumu yaşayan var mı