- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Bende müzik dinliyorum genellikle aynı durumdaymisiz istediğiniz zaman dertlesebiliriz:)Ben de tamamen bu durumdayım,tek çalışıyorum.4 kişydik.şuan patron ve ben varım yani tek çalışanım.bazen tek olmak çok sıkıcı olabiliyor ben de youtube den vlog vs izliyorum bi şekilde oyalanıyorum.sen de masa başındaysan tak kulaklığını hem çalış hem kulağın seste olsun.ben bu şekilde halletmeye çalışıyorum
Zaten artık samimiyetten umudu kestim.Dediginiz gibi oglen aralari molalar yetiyorçözüm iş yerinde samimi muhabbet aramamak. iş yerinden samimi arkadaş çok az çıkar, genelde de gerek yoktur.
öğle molaları ve kahve araları idare edilsin yeter.
İşyerinde arkadaş aramayı bıraktım samimi olanlar var bunların da genelde bağlantılari oluyorBen takmazdım.
Yalnızlığı seviyorum çünkü
Demişsiniz ya çıkar ilişkileri var diye.
İş yerinde değil de dışarıda arkadaşınız olsun bence
tabi ki de neden olmasın:)Bende müzik dinliyorum genellikle aynı durumdaymisiz istediğiniz zaman dertlesebiliriz:)
Aslında kafam rahat o konuda herkes olmayanı arıyor galiba:)tabi ki de neden olmasın:)
diğer arkadaşların dediği gibi dertsiz başımıza dert almayalım,evet insan bazen konuşabileceği birilerini arıyor.robotmuşum gibi geliyor bazen sabah gel akşam git.patronumla da ne konuşabilirim ki..işimi seviyorum ve evime çok yakın.en azından senin molalarda konuşabileceğin birileri var.ve bence samimi olmadan daha iyi boşver yüz göz olmadan daha rahat oluyor.
Evet aninda satış olabiliyor malzeme vermemek daha iyiBen turizm sektöründe çalışıyorum. Toplamda personel 14 kişiyiz. Kalıcı 5 kişi. Onun dışındakiler sürekli değişiyor.
Aralarında kat şefiyle aram iyi. İş dışında da telefonla konuşuyoruz. Diğerleriyle merhaba merhaba.
İş hayatında dostluğa inanmıyorum. Bir kriz durumunda herkes kendini kurtarmaya bakıyor. O yüzden çok beklenti içine girmemek lazım.
Haklısınız dert aramiyimDertsiz basina dert aramamis gibi tadini cikar bence
bence de öyle.yanımda benden daha sonra işe gelen bi kız vardı mesela.evet sohbet falan ediyorduk ama o tek kız bile arkamdan iş çeviriyordu.en iyisi yalnız takılmakAslında kafam rahat o konuda herkes olmayanı arıyor galiba:)
İnsanlar neden böyle anlamıyorum işini yapsa olmazbence de öyle.yanımda benden daha sonra işe gelen bi kız vardı mesela.evet sohbet falan ediyorduk ama o tek kız bile arkamdan iş çeviriyordu.en iyisi yalnız takılmak
Kalabalık mi sizinAslında fıstık gibi bir durum.
Keşke bende yalnız çalışsam.
Kalabalık mi sizin
Bütün suç patronlarda böyle seylere izin vermemeleri lazım10 kişiyiz ama dedikodu çok herkes iki yüzlü ve etrafta iş yapmayan ama iş yapıyormuş gibi görünen o kadar çok insan var ki.
Bir de patronun asıl çalışanlarını görmediği bir yerdeyim.
Bütün suç patronlarda böyle seylere izin vermemeleri lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?