Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalan olmasın üzülmüyorum da gerçekten sinir bozucu herhangi bir sebep yokken şu muammele ile karşılaşmak. İşin kötüsü insanlar fark edip soruyorlar yani16.yıldan seslenıyorum boşver sen işini yap geri kalanı ile işin olmasın.
inan umrumda değil ne yaparlarsa yapsınlar hiçte kafana takma kendıne çok iyi bak ışılda onlarda seni görüp üzülsün sadeceYalan olmasın üzülmüyorum da gerçekten sinir bozucu herhangi bir sebep yokken şu muammele ile karşılaşmak. İşin kötüsü insanlar fark edip soruyorlar yani
Kendimi gördüm diyebilirim kendi yeni halimi ben bikaç aydır bunu yaşıyorum şöyle ortam değişti işten çıkanlar oldu. Yıllardır benle konuşan yaptığım yemeğimi yiyen yanımdan gitmeyen insanlar bi baktım birileri çıktı yakın arkadaşları işe girdi ve girer girmez arkadaşı benle uğraşmaya başladı. Arkadaşına güvenip çok hadsiz ve seviyesiz şekilde yaşları da benden büyük. Bikaç kere eski ortam hatrına yanlarına gittim baktım eleştirilmeye uğraşılmaya yönlendirilmeye manipüle etmeye başladılar tek kaldım istediğimiz gbi aramızda yönlendiririz tarzı olunca ve ortamda ben yokmuşum gbi birbirine masaj yapmalar sarılmalar telefondan bişey göstermeler bende orda boşuna oturduğumu farkettim. Sadece bi git seni istemiyoruz demiyolardı. Sonra eskisi gbi gitmedim yanlarınada ortamda 5-6 kişi var 2 erkek birbiriyle kanki 2 kadın evli yaşları büyük zaten yanlız kaldım aralarında her sabah günaydın derdim insanlık namına baktım şimdi önceden herkes günaydın derken şimdi çoğu günaydın demeye tenezzül etmiyor sadece 1 kişi diyor. Artık onuda demiyorum gözgöze gelirsem diyorum sadece. Şimdi hepsi yanımdan geçiyo dibimden birbirleriyle konuşuyorlar bana bi nasılsın diyen yok işi düşünce geliyorlar. Senelerdir tanıdığım insanlar dediğim gbi. Yanıma biri işe başlamıştı 1 hafta gerçekten benle sohbet etti tekrardan insan olduğumu hatırladım. Oda işten çıktı ve ben gene yanlız kaldım. Otururlar kahve içerler karşıdan bana bakarlar bir selam vermezler. Karşımda kahkaha atarlar. 40 yaşında evli insanlar ve ben sadece iyi niyetli oldum. Kimseyi kıracak bişey yapmadım. Zaten dışarda beni görünce selam veren çoktur. Bunu hiçbizaman anlayamıcam tek konuştuğum bi kadın vardı yeni arkadaşı geldi hareketlerini hiç sevmediğim için konuşmadım ve arkadaşı diye dışlandım ki bu kadını 10 senedir tanıyorum burda diğeri 8 aylık tanıdığı biri.Birde kendi yetmezmiş gbi kocasını işe soktu artık burdan emekli olur yeride garantili. Ben şimdi soruyorum burada insanlık nerde. Şimdi yeni bir genç kız işe girdi bugün benim yaşlarımda baktım herkes yanına gitti konuştu. Benim arkadaşım olan 1 haftalık kızın yanına bile gelen olmadı. Heralde benle samimiydi diye. Benle konuşmasa onuda alıp nispet ortamına sokarlardı. Hep enerjik bi insandım espri güleryüzlü gerçekten o kadın geleli profesyonelce davranıp takmadım. Ama baktımki meğersem yılların bi önemi yokmuş. Kendilerinin insanlığını sorgulayıp herşeyden soğudum. Sizi çok iyi anlıyorum oyüzden artk kimseyle konuşma isteğim bile kalmadıHanımlar selam 1 yıl sonra bambaşka bir konuda sizlerden akıl almak için geldim :)
İşyerindekiler derken sadece aynı ofiste olduğum 2 kişiden bahsediyorum. Biriyle aynı anda başladık 1 yıla yakın zaman oldu. Ben içe kapanık sessiz sakin bir tipim ama yine de anlaştığımızı, herkesin birbirini olduğu gibi kabul ettiğini düşünüyordum. Her birine gerçekten içimden geldiği için küçük jestler de yaptım, bunu belirtmek ne kdr doğru bilemiyorum ama. İkisi birbirine daha uygun insanlar onlar yakınlaştıkça benden uzaklaşıldı, ve belki yanlış anladıkları şeyler de olmuştur çünkü özellikle biriyle mizacım hiç uyuşmuyor ama yine de asla saygısızlık vs yapmadım, somut bir olay olmadı yani. Ama artık molaya çıkarken bile çağırmıyorlar. Benim için bu problem değil genelde ben de hep kafama göre çıktım ama boşta kalan günaydınlar iyi akşamlar teşekkürler bile olmaya başladı. Ben orda değilmişim gibi davrandıkları anlar oluyor. İşimi iş yerimi ve bu olay hariç iş ortamını çok seviyorum ama kalkıp haftasonu bunu düşünmek istemiyorum zaten derdim bana yetiyor.. Sizce nasıl bir tavır takınmalıym teşekkürler cevaplar için
İş arkadaşı işte çok bir şey beklememek lazım. İş arkadaşı işte kalır biter.Hanımlar selam 1 yıl sonra bambaşka bir konuda sizlerden akıl almak için geldim :)
İşyerindekiler derken sadece aynı ofiste olduğum 2 kişiden bahsediyorum. Biriyle aynı anda başladık 1 yıla yakın zaman oldu. Ben içe kapanık sessiz sakin bir tipim ama yine de anlaştığımızı, herkesin birbirini olduğu gibi kabul ettiğini düşünüyordum. Her birine gerçekten içimden geldiği için küçük jestler de yaptım, bunu belirtmek ne kdr doğru bilemiyorum ama. İkisi birbirine daha uygun insanlar onlar yakınlaştıkça benden uzaklaşıldı, ve belki yanlış anladıkları şeyler de olmuştur çünkü özellikle biriyle mizacım hiç uyuşmuyor ama yine de asla saygısızlık vs yapmadım, somut bir olay olmadı yani. Ama artık molaya çıkarken bile çağırmıyorlar. Benim için bu problem değil genelde ben de hep kafama göre çıktım ama boşta kalan günaydınlar iyi akşamlar teşekkürler bile olmaya başladı. Ben orda değilmişim gibi davrandıkları anlar oluyor. İşimi iş yerimi ve bu olay hariç iş ortamını çok seviyorum ama kalkıp haftasonu bunu düşünmek istemiyorum zaten derdim bana yetiyor.. Sizce nasıl bir tavır takınmalıym teşekkürler cevaplar için
öğretmen misin?Bölüm yöneticisi bende bir haller olduğunu anlayıp birkaç defa laf attı.. Ben bir şey demedim, sonrasında davranışları biraz düzelmeye başladı. Hiç hoş değil ama uyardı onları sanırım, ama ben yine de molaya çıkmyorum onlarla
Bu benim calistigim yerde de var. demekki isimler farkli ama benzer hikayelee heryerdeNezaketen hapşıran kıza çok yaşa diyorum cevap vermiyor, acaba kulaklık mı var diye düşünürken 2 dk sonra tekrar hapşuruyor ve diğer kıza cevap veriyor. Gerçekten çok garip hayretler içindeyim ya![]()
Allah'tan ne istiyorsun daha ? İşini yapıyorsun ve iş arkadaşların mesafeli ooohh mis mecbur musun onlarla samimi olmaya rüyasına kadar dinlemeye hem merak etme sonra araları bozulur muhakak da birbirleri arkasından atarr tutarlarHanımlar selam 1 yıl sonra bambaşka bir konuda sizlerden akıl almak için geldim :)