Ben iyim de bu uygulamaları savunduğunuza göre siz pek şuurlu sayılmazsınız. Ben de kamu personeliyim birden fazla kurumda çalıştım, benim amirim de pek evden çalışma taraftarı değil ki işimiz buna uygun. Bunun yöntemi hemen birilerine rüşvet verip torpille rapor almadan önce (ki rüşvet de yalan rapor süresince alınan maaş da haram paradır) amire uygun bir dille talebini iletmiş mi, yazılı olarak iznini talep etmiş mi, bu izin talebi geri çevrilmiş mi. Çoğu amir işin yürüyeceğine ve problem çıkmayacağına ikna olursa ve inatlaşılmadığını hissederse idarı yıllık herneyse izin verir, şimdiye kadarki tecrübelerim bana bunu gösterdi. Biz işkolik müdürümüzü kulis yapıp bir şekilde ikna ettik mesela şimdi düzenleme bekliyoruz. Ahraz amirler yok mu var, ancak bu tür adamlara karşı çaresiz kalmak durumda rapor almak düşünülebilir çünkü sağlık söz konusu. İnsanlarımızın haram helal duygusu olmadan aklının direk ahlaki olmayan yöntemlere çalışması çok üzücü. Ben amir olsam sonrasında burnundan
Ben iyim de bu uygulamaları savunduğunuza göre siz pek şuurlu sayılmazsınız. Ben de kamu personeliyim birden fazla kurumda çalıştım, benim amirim de pek evden çalışma taraftarı değil ki işimiz buna uygun. Bunun yöntemi hemen birilerine rüşvet verip torpille rapor almadan önce (ki rüşvet de yalan rapor süresince alınan maaş da haram paradır) amire uygun bir dille talebini iletmiş mi, yazılı olarak iznini talep etmiş mi, bu izin talebi geri çevrilmiş mi. Çoğu amir işin yürüyeceğine ve problem çıkmayacağına ikna olursa ve inatlaşılmadığını hissederse idarı yıllık herneyse izin verir, şimdiye kadarki tecrübelerim bana bunu gösterdi. Biz işkolik müdürümüzü kulis yapıp bir şekilde ikna ettik mesela şimdi düzenleme bekliyoruz. Ahraz amirler yok mu var, ancak bu tür adamlara karşı çaresiz kalmak durumda rapor almak düşünülebilir çünkü sağlık söz konusu. İnsanlarımızın haram helal duygusu olmadan aklının direk ahlaki olmayan yöntemlere çalışması çok üzücü. Ben amir olsam sonrasında burnundan getirirdim.
Insan sağlığı ve yaşama hakkı en büyük helaldir siz önce bunu anlayın