İşyerinden nefret ettim

Evden çalışın, bilgisayarınıza uzaktan erişin, teknik elemanlar için ayarlaması zor değil zaten genelge de yayınlandı.

Uzaktan erişimde işyerindeki kadar çalışıyorsunuz en az ama yaşamınızı koruyorsunuz en önemlisi o.

Ortalık biraz sakinleşsin atama ve tayin için hamlenizi yapın.

Sözleşmeliyim atama tayin yok :(
Uzaktan çalışma da benim isteğimle malesef yaptırmazlar

Aynı durum canım. Seni anlıyorum millet kronik hastayım diye gitti benim suçum ne
Hiçbirşey olmamış gibi tam mesai çalışıyorum
Öğle arası karnını doyurmak bile sorun bu dönemde
Bilmiyorum ya ben insan değil miyim
Bari esnek mesai olsa nöbetleşe olsa ama bsy olsa yani

Öyle ni genelge cıktı ama yöneticinin keyfine bırakıldı

Kamuda sözleşmeliymişsin rapor al geç canım. Kamuda genelde çalışan 3-5kişiye işler yıkılır diğerleri torpilliler, kadroda yıllanmışlar vs.. O yüzden hiç acıma izinden sonra rapor ayarla.

Nasıl alıcam raporu? Sağlık ocağından hastalık kaparsak? Korkuyorum gitmeye

Tanıdık bir doktor ayarlarsın , gerekirse özel hastanede çalışan tanıdık vs varsa para verirsin bir miktar sen gitmeden yazarlar.
Çözüm olarak sahte rapor, rüşvet ve torpili tavsiye etmek, tek mesajla üç öneri 👏👏👏

Vesikaliyarim bu hafta izinli değil miydin o da mı iptal oldu?

Çözüm olarak sahte rapor, rüşvet ve torpili tavsiye etmek, tek mesajla üç öneri 👏👏👏

Vesikaliyarim bu hafta izinli değil miydin o da mı iptal oldu?
şu an torpilsiz özel sektöre bile insan alınmıyor ben gerçekleri söyledim neden bu kadar komik geldi anlamıyorum. Ben yurtdışı yükseklisansım , yabancı dilim, deneyimimle 1.5 yıl iş aradım . maalesef ülkenin gerçekleri bunlar.

devlet böyle bir felaket durumunda bile kendi ohal ilan etmeyip " kendi ohalinizi ilan edin" diyorsa kusura bakmasın vatandaş bu yollara başvurur.

Kesinlikle bol izinli ya da raporlu çalışan biri değilim ama bu felaket durumunda idari izinli olmasam kendi hayatta kalma mücadelem için kovulmayacağım bir yerdeysem sahte rapor alırıdım.

Kaldı ki devlet yetkilisi çıkıp utanmadan "kendi poponuzu kurtarın " alt mesajıyla konuşma yapıyor bu saatten sonra bu zor günler geçene kadar kendimi düşünürdüm ben olmadıktan sonra kurummuş, müdürmüş vız gelir tırıs gider

Siz iyi mısınız
Bu hayatta kalma meselesi can meselesi işin ciddiyetinin farkında mısınız siz
Ben iyim de bu uygulamaları savunduğunuza göre siz pek şuurlu sayılmazsınız. Ben de kamu personeliyim birden fazla kurumda çalıştım, benim amirim de pek evden çalışma taraftarı değil ki işimiz buna uygun. Bunun yöntemi hemen birilerine rüşvet verip torpille rapor almadan önce (ki rüşvet de yalan rapor süresince alınan maaş da haram paradır) amire uygun bir dille talebini iletmiş mi, yazılı olarak iznini talep etmiş mi, bu izin talebi geri çevrilmiş mi. Çoğu amir işin yürüyeceğine ve problem çıkmayacağına ikna olursa ve inatlaşılmadığını hissederse idarı yıllık herneyse izin verir, şimdiye kadarki tecrübelerim bana bunu gösterdi. Biz işkolik müdürümüzü kulis yapıp bir şekilde ikna ettik mesela şimdi düzenleme bekliyoruz. Ahraz amirler yok mu var, ancak bu tür adamlara karşı çaresiz kalmak durumda rapor almak düşünülebilir çünkü sağlık söz konusu. İnsanlarımızın haram helal duygusu olmadan aklının direk ahlaki olmayan yöntemlere çalışması çok üzücü. Ben amir olsam sonrasında burnundan getirirdim.

şu an torpilsiz özel sektöre bile insan alınmıyor ben gerçekleri söyledim neden bu kadar komik geldi anlamıyorum. Ben yurtdışı yükseklisansım , yabancı dilim, deneyimimle 1.5 yıl iş aradım . maalesef ülkenin gerçekleri bunlar.

devlet böyle bir felaket durumunda bile kendi ohal ilan etmeyip " kendi ohalinizi ilan edin" diyorsa kusura bakmasın vatandaş bu yollara başvurur.

Kesinlikle bol izinli ya da raporlu çalışan biri değilim ama bu felaket durumunda idari izinli olmasam kendi hayatta kalma mücadelem için kovulmayacağım bir yerdeysem sahte rapor alırıdım.

Kaldı ki devlet yetkilisi çıkıp utanmadan "kendi poponuzu kurtarın " alt mesajıyla konuşma yapıyor bu saatten sonra bu zor günler geçene kadar kendimi düşünürdüm ben olmadıktan sonra kurummuş, müdürmüş vız gelir tırıs gider
Aynen ya.
Kalkmış hala doğruculuk peşinde.
Ölüm kalım meselesi var ortada.
Kendisi evden çalışan tayfadandır kesin o yüzden rahattır

Aynen ya.
Belki de hiç çalışmıyordur evde oturup atıp tutmak millete kolay. Şu an her dışarı çıkışımız ayrı bir risk hem kendi hayatımız hem başkalarının hayatı için.

Ben iyim de bu uygulamaları savunduğunuza göre siz pek şuurlu sayılmazsınız. Ben de kamu personeliyim birden fazla kurumda çalıştım, benim amirim de pek evden çalışma taraftarı değil ki işimiz buna uygun. Bunun yöntemi hemen birilerine rüşvet verip torpille rapor almadan önce (ki rüşvet de yalan rapor süresince alınan maaş da haram paradır) amire uygun bir dille talebini iletmiş mi, yazılı olarak iznini talep etmiş mi, bu izin talebi geri çevrilmiş mi. Çoğu amir işin yürüyeceğine ve problem çıkmayacağına ikna olursa ve inatlaşılmadığını hissederse idarı yıllık herneyse izin verir, şimdiye kadarki tecrübelerim bana bunu gösterdi. Biz işkolik müdürümüzü kulis yapıp bir şekilde ikna ettik mesela şimdi düzenleme bekliyoruz. Ahraz amirler yok mu var, ancak bu tür adamlara karşı çaresiz kalmak durumda rapor almak düşünülebilir çünkü sağlık söz konusu. İnsanlarımızın haram helal duygusu olmadan aklının direk ahlaki olmayan yöntemlere çalışması çok üzücü. Ben amir olsam sonrasında burnundan
Ben iyim de bu uygulamaları savunduğunuza göre siz pek şuurlu sayılmazsınız. Ben de kamu personeliyim birden fazla kurumda çalıştım, benim amirim de pek evden çalışma taraftarı değil ki işimiz buna uygun. Bunun yöntemi hemen birilerine rüşvet verip torpille rapor almadan önce (ki rüşvet de yalan rapor süresince alınan maaş da haram paradır) amire uygun bir dille talebini iletmiş mi, yazılı olarak iznini talep etmiş mi, bu izin talebi geri çevrilmiş mi. Çoğu amir işin yürüyeceğine ve problem çıkmayacağına ikna olursa ve inatlaşılmadığını hissederse idarı yıllık herneyse izin verir, şimdiye kadarki tecrübelerim bana bunu gösterdi. Biz işkolik müdürümüzü kulis yapıp bir şekilde ikna ettik mesela şimdi düzenleme bekliyoruz. Ahraz amirler yok mu var, ancak bu tür adamlara karşı çaresiz kalmak durumda rapor almak düşünülebilir çünkü sağlık söz konusu. İnsanlarımızın haram helal duygusu olmadan aklının direk ahlaki olmayan yöntemlere çalışması çok üzücü. Ben amir olsam sonrasında burnundan getirirdim.
Insan sağlığı ve yaşama hakkı en büyük helaldir siz önce bunu anlayın

Siz de kendinizce haklısınızdır. Bu biraz hayat görüşü meselesi benim için o nedenle yazdım, iş veya özel hayat harama bulaşmadan helal olan her yöntemi öncelikle denemeyi tercih ediyorum. Niyet birşeyi helal yollarla yapmak olunca da illa ki bir yolunu buluyorum. Herkes farklı düşünebilir tabi.

Aynen ya.
Okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Kamu personeliyim ve çalışıyorum. Evden işten veya amuda kalkarak çalışıp çalışmamanız beni ilgilendirmez aklınızın direk hinliğe çalışmasına benim tepkim. Meşru yöntemleri önce denemek gerektiğini söylüyorum ve o nedenle iznini kullanıp kullanmadığını sordum konu sahibine. Aman işyerinde kalmalı diye bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum ama anlama probleminizden dolayı öyle sanmış olabilirsiniz. İster rapor alın ister hırsızlık yapın banane.

Siz de kendinizce haklısınızdır. Bu biraz hayat görüşü meselesi benim için o nedenle yazdım, iş veya özel hayat harama bulaşmadan helal olan her yöntemi öncelikle denemeyi tercih ediyorum. Niyet birşeyi helal yollarla yapmak olunca da illa ki bir yolunu buluyorum. Herkes farklı düşünebilir tabi.
O zaman devlet (devlet de değil aslında hükümet) sokağa çıkma yasağı uygulamadığı her gün kul hakkı diyor. Çalışan kişilerin can güvenliğini her gün riske atııyor.
Ben de özel hayatımda da iş hayatımda da harama bulaşmadım kimsenin hakkını yemedim ama iş ahlakı sizin bahsettiğiniz şey değil. Hele dünyayı tehdit eden 900 milyon kişiyi eve hapsetmiş salgın durumunda , konu açan kızcağıza yapılan mobbing ve can güvenliğinin her gün riske atılması hem haram hem kul hakkı hem de vicdansızlık. Haksızlık karşısında susan da dilsiz şeytandır.

Kamuda sözleşmeliymişsin rapor al geç canım. Kamuda genelde çalışan 3-5kişiye işler yıkılır diğerleri torpilliler, kadroda yıllanmışlar vs.. O yüzden hiç acıma izinden sonra rapor ayarla.
corona çıkınca herkesin raporlu hastalığı çıktı. kurumda sağlam adam yokmuş meğer :rolleyes: bizde küçük çocuğumuzu bırakıp işe gelelim. (esnek çalışma geldi ama işlerine gelmiyor açıklama yok,torpilliler çoktan gelmıyor ama)herkesin ki evlat, can bizimkiler patlıcan. malulen emekli olsalarda kurum bi ferehlasa gençlere yol açılsa.

O zaman devlet (devlet de değil aslında hükümet) sokağa çıkma yasağı uygulamadığı her gün kul hakkı diyor. Çalışan kişilerin can güvenliğini her gün riske atııyor.
Ben de özel hayatımda da iş hayatımda da harama bulaşmadım kimsenin hakkını yemedim ama iş ahlakı sizin bahsettiğiniz şey değil. Hele dünyayı tehdit eden 900 milyon kişiyi eve hapsetmiş salgın durumunda , konu açan kızcağıza yapılan mobbing ve can güvenliğinin her gün riske atılması hem haram hem kul hakkı hem de vicdansızlık. Haksızlık karşısında susan da dilsiz şeytandır.
Harfiyen katılıyorum.

Back
X