- 28 Kasım 2010
- 42.558
- 141.360
- 798
Hayvan lafı benden çıkmadı güzel kardeşim,o sizin fikriniz. Siz dile getirdiniz. Kendi fikrinizi bana mal etmeyin. Diyarbakırlı çoğu insan koloni şeklinde yaşar evet. Dalga geçer gibi konuşulmuyor,siz durduk yere aynı şarkıları dinliyormuşsunuz diye üzerinize alındınız hepsi bu.Ben doğru demiyorsun demedim biraz yazdığınada dikkat et dedim koloni hayvanlara dersin koloni halinde yaşarlar
Doğru dediysem evet genelde birbirlerine verirler kızlarını güven açısından daha doğru bulurlar bunun olmasıda gayet normal zorla vermiyorlar sonuçta aile bağları kuvvetli hep bir aradalar ve de Diyarbakır olması çeşitli önyargılar oluyor bir kesim için konuşabilirsin ama dalga geçer gibi konuşuluyor kıro falan dinlediği şarkılar ne alaka bende semicenk dinlerim merve özbeyi dinlerim severim
Ayrıca iş yerinde flört kabul edilmez. Bir tedarikçim benim sekreterime bu şekilde konuşamaz,konuşursa bir daha iğne dahi almam o tedarikçiden. Ne münasebet benim fabrikama geleceksin de sekreterime senli benli laubali olacaksın? Defol dışarıda yap napcaksan der gönderirim bu kadar basit.